Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,prosím o radu,mám peugeota 307 Hatchback a před týdnem při najetí asi kolem 169 700 km, mi začal nečistý zvuk asi v motoru.Je to něco jako chrastění.Myslím si,že to klínový řemen nebude.Když stojím na místě s vyřazením rychlosti,tak je tento zvuk pořád slyšet nepřetžitě. Při rozjetí tento zvuk slyším kolem 2000 otáček a při přeřazení na vyšší nebo nižší rychlost.Měl už někdo s tímto problém a mohl by mi říct závadu,čeho to asi je a kolik by stála případná oprava? doufám,že jen přes diagnózu.Děkuji mockrát za odpovědi.

Odesláno

je to benzín ale jak to říct. Při 1000 otáčkách,tj- když stojím na místě,tak to slyším,že to píše chrastí i to sumeni tam jde slyšet,cinkání myslím neslyším.pak když se rozjedu,tak to slyším opět kolem těch 2000 otáček až do 2500.pak už slyším jen motor,ale je možné,že závavda je slyšet neustále,ale já už slyším jen hukot motoru :-)

Odesláno

Musel jsem to jít vyzkoušet abych se presvedcil,takze: pri vyrazene rychlosti se spodni naraznik trochu chveje,ale neni to vyrazne.chrasteni slysim neustale pri vyrazeni i pri 1000 otackach az do 3500 otacek a dale.takze chrasteni je neustalé.

Odesláno

dekuji mockrat, za radu,tak jak jsem si to cetl,tak je tam spousta veci,co to muze byt,i to mazani,je mozny,ze s tim taky neco mam,tak nevim,jestli se s tim da jezdit jeste nejaky kilometry nebo je potreba to urychlene vymenit,jinak mi hrozi kleknuti auta.nevim,snad to neni tak zavadny.Ale kdo vi.Diky

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...