Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek,

mám takový malý problém při puštění ventilátorů aby mi foukaly do auta na skla a vyhřívaly/chladily se sice rozjedou ale nefoukají dovnitř. Spíš jen jako by vzduch foukal ven na motor nebo tak nějak. Zkrátka neofukují ale jedou. Mám 306 break 1,6 rv: 1998. Nevíte náhodou někdo co s tím? Stalo se mi to ze dne na den. Včera foukal dnes nefouká. Pojistky jsem kontroloval a jsou vpořádku. Prosím o radu. V zimě je to dost velký problém, když vám nefunguje ofukování a nevytopí to auto. Díky...:bojim

Odesláno

Podařilo se mi to dočasně opravit. Na straně spolujezdce pod přední kapotou z venku je záklopka která pouští vzduch a zavíra/otevírá okruh. Ta se mi špatně otevírá. Když zavřu okruh aby nešel do auta vzduch tak jede ale jakmile jej chci otevřít tak se neotevře nebo jen málo cca na 20%. Pravděpodobně bude chyba v táhlech na otočném spínači. ;-) kdyby někdo věděl jak na to budu vděčný. Zatím jsem ručně otevřel záklopku aby to alespoň foukalo na skla. :papa

Odesláno

Pokud máš táhlo mechanické, stačí vyndat rádio a podívat se zvrchu na výstup toho kolečka, pravděpodobně bude jen vycvaknuté uchycení bovdenu. Pokud ne tam, tak u té klapky, na to je třeba zalehnout pod palubku a sundat krytí okolo větráku. Bovden je na obou stranách zajištěn jen zacvaknutím kouskem plechu, to vypadne snadno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...