Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

denne prechadzam poo ensteinovej nakolko tam kusok robim ale chlapi cas je okolo 7:00 a potom okolo 16:00 nakolko vtedy sa vraciam domov. ale poviem po pravde pred dvoma tyzdnami pri areali matadoru (tam robim) ide oprpti mne krasna nablistana 806 v modrej farbe a v nej vyzerajuco starsi pan. ceska spz a ako prechadzame okolo seba dvakrat blik a ruka hore. prijemne pozdravenie na rano. takze mozme byvat kde kolvek ale svet je maly a stretnut sa mozme uplne kdekolvek. :papa

tak nekdy se vidime :super:mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

vcera t.j. v sobotu 30.5.2009 okolo 14,15 som stal pri byvalom PKO v nitre na parkovisku a z protilahlej ulice z takeho kopceka isla strieborna 306 hatchback so Šalianskou znackou a ako daval prednost tak sa dost dlho kukal asi na moju 306, ale ked som chcel uz, uz bliknut tak uz siel. Bol to niekto z klubu? Ktory SA bol v NR?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar borci. Zdravim tipka co mi dnes 28. jula.2009 blikol okolo 18:00 za obcou Lubochna smerom na Martin. Isiel na pekne stunovanej a pekne nafarbenej 206-ke. Asi ho zaujalo moje denne led svietenie. Takze nazdar.

Odesláno

Pred 2 dnami som v PU kusok od hlavneho kruhaca smerom na Makytu stretal pekne tunovanu bielu 206, po bokoch auta ma myslim velke nalepky leva alebo 206 uz si nie som isty. (Myslim ze som ju uz videl aj zo 2 krat parkovat v ulici pri moste). Nie je to niekto z klubu?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: k3ep3r1

buga ja som z TT a teda biele gti som tu este nevidel :D no bud zle pozeram alebo jazdi len po BA ;D

no je to TT znacka a videl som aj tento tyzden v BA zaparkovane pri jednom podniku :)

som rozmyslal ze mu necham pozdrav... bo raz sme sa uz na krizovatke na kratko stretli a trochu pokecali :)) :potlesk

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...