goozik Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Zdravím chlapi, chtěl bych se jen zeptat, jakým způsobem (jestli to vůbec jde) lze demontovat u 406 coupé středový panel, přesně : digi klima + PC panel pro rádio apod. Jelikož jsem vyměnil origo rádio za dvd, které je z lesklé černé, chci si nechat přestříkat na lesklou i zbytek.....?? Děkuji za všechny rady - tipy..... JD Citovat
Ferry Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 jakej je to modelovej rok ? ma to spinac varovnych svetel a spinac vyhrivani zadniho okna jeste na te stredove konzoli, nebo ne ? Citovat
boston56 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 čauky+Ferry já by jsem potřeboval taky tu stejnou radu.mám to přesně tak jak tady píšeš - model 96-2.1 TD.Potřebuji protáhnout kablik dolů k zapalovači.dík Citovat
barmann Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Já bych především koupil novou věc tak aby mi pasovala do auta. A když už bych něco přebarvoval, tak tu menší věc, ne celou palubku. Nicméně DVD si do auta nekupoval, dle mě je to zbytečnost, s čímž každý souhlasit nemusí. [upravil dne 8/5/09 barmann] Citovat
Burisek Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 no ono s tím dvd taky záleží pokud má někdo děti nebo je audiofil tak proč ne.... na delších cestách třeba na dovču aspoň děcka čumí na filmy a je klid..... ale je to na každým.... Citovat
MatrixChose Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 A hlavně ten středovej panej není nijak velkej, krom toho, že větší (plochou) věci sestříkají obecně líp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.