Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, padani nafty, to je muj problem. Bohuzel se to nestava porad ale jen nekdy a ja tak zkratka nemuzu prijit co je spatne. Nekdy to nastartuje okamzite, nekdy proste musim vylezt ven, treba po 2-3 dennim stani a napumpovat balonek. Rekneme tak 15 zmacknuti dokad nestvrdne. Mel sem to v servisu, rikali ze to nikde nevzlina, prepadove hadicky jsou OK,

Kde by mohl byt problem?:myslim

Odesláno

pohladaj v sekcii 306 je tam otomto vela popisane. Ked ti pada nafta tak to je len netesna palivova sustava. Treba hladat, hladat, hladat. Skus pumpovat a ci ti nebude niekde presakovat :D

Odesláno

Já to taky řeším na XM, 2,1 TD.

Zkoušeli to podtlakem, hadice jsou nové. Mám tam filtr s knoflíkem PURFLUX, já mám na něj podezření protože prý často netěsní. Ale servisák ho zkoušel nějakou podtlakovou zkoušečkou a prý je v naprostém pořádku. Mně prý podchází vstřikovací čerpadlo, prý kolem osičky plynu. Sám to nejsem schopen prověřit, a dávat čerpadlo na repas se mi nechce. Projevuje se to velmi závisle na mrazu, při 0 st. je to OK , při -4 startuji napodruhé a při -6 st tak napočvrté.

Auto i v mrazu chytne ihned (žhavky jsou nové), ale nejde přidat plyn a po asi 4 sekundách chcípne. Servisák říká, že tím mrazem tam vznikne vůle, což je asi pravda, bo při nule je to OK.

Uvítám Tvoje i jiné zkušenosti.

Zatím mě jenom napadlo parkovat čumákem dolů z kopce - ale ještě jsem to nevyzkoušel.

Odesláno

To P607Olda-nevím jak je to na čerpadle z 2,1td ale na rotodiesel z 1,9 d je to jednoduché a je to \"O\" kroužek na hřídelce.(jedna matička na osce a 4 šroubky na tělese,celé sundat,vyjmout osku a na ni dát nový kroužek)Zed nevím zda zde nebo na bx-com jsou obrázky na toto)Při výměně motoru na P405 odvzdušnil jsem natočil a vrčel asi 5 min.chcípl jsem jej ,pak že přeparkuji-natočil chcípl,o5 a držel,ujel jsem 1km zaparkoval a druhý den nic,napumpovat ,natočit,smrt,atd.Výměnil jsem membránu,nickoupil jsem za 200+poštovné těleso z P205,dal nový filtr za 88,- -odvzdušnil, a vše OK.Co vše bylo špatné jsem ale nenašel.asi celé těleso.Musíš hladat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...