Guest Masinka Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Problem je nasledujici: vrzal mi vetrak od vzduchotechniky a to takovym zpusobem, ze vrzal prakticky neustale. Tak sem ho rozebral a namazal olejem na sici stroje. Chvili to fungovalo, ale asi tak za mesic, se z vetraku zacalo priserne coudit a smrdet (kdyz byl pustenej tak v horni 1/4 svyho vykonu). Tak sem to znovu rozdelal ale na nic sem neprisel. Jenze kdyz jsem to dal zase dohromady, tak pri pusteni na plnej vykon mi to spali pojistku. Myslel jsem ze se pali elektrka, co je ve vetraku, tak sem ji vyndal a zapojil a pustil vetrak naplno, pojistka ale nevylitla. Dela to teda jenom, kdyz je zapojena vrtule. Setkal ste se s tim uz nekdo? Popr. nemate nekdo nahradni vetrak? oddie? Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 co mi vylitla, tak jsem tam mel 25, takovou druhou jsem nemel, tak sem tam dal 20, ale chtel sem to proste zkusit a pustil vetrak naplno a okamzite taky praskla, tak ted tam mam 30 a vetrak uz naplno nezkusim Citovat
Lucky Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Kup si radši novej větrák. Bude to pro tebe jednodušší. Citovat
Dydzej Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Takhle mi to odeslo u Nevady. Byl velikej prechodak v konektoru ty regulace, jak se pri pitve ukazalo. Nejakej spatnej kontakt to zpusobil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.