Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hm, tak ja teda vezmu ten gril :D

a uhli, a brigety, a rost, a drevo a chleba :D

Guest minimaxa
Odesláno

prosím ty aluminiový, kdyby se ztratil roštík :D:aut a já si hodím do auta pro jistotu dvě cihly :P

Odesláno

Jakmile se objeví přihlašovadlo uděláme ještě anketu zda byste měli zájem opět o srazová trička, tak jak byly loni - kvalitní, pánské, dámské a dětské. Záleží ovšem zda bude mít dostatek zájemců :super

Odesláno

asi bychom se taky meli domluvit s Wolfiky, jestli si ten gril muzem vzit a popr kde grilovat? Mozna bych navrhoval u chatek nahore jak jsme kempili loni

kdyztak bychom si tu jednu chatku rovnou zamluvili :-)

[upravil dne 4/6/2009 Scratch]

Odesláno

Tak s námi(já + moje drahá polovička) počítejte na 100%,akorát příjezd ještě upřesním,jestli v pátek anebo v sobotu ráno :papa

jestli mi daji volno v pátek a mamině dovču

Odesláno

Z Humpolce to máš o polovinu blíž než my z Prahy, nevidím důvod, proč si na takovou vzdálenost brát dovču. Pěkně po práci dej autu za uši a za chvíli seš na místě - příjezd večer není zakázaný, naopak páteční večer je většinou lepší (zábavnější, spontánnější - dodej co sám uznáš). Takže žádné výmluvy typu práce, na to se nehraje.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Beru na vědomí,pátky děláme do 18°°,tzn že doma sem +-19°°,horší to bude s maminou,ta točí 3 směny,no,uvidíme

Tzn. reálný příjezd nejpozději kolem 22, to ještě nikdo spát nebude. Ještě se Ti při troše štěstí/smůly (jak pro koho) může stát, že Tě dojedou Ti, kteří budou v 18 vyjíždět z Prahy a tak zažiješ jízdu v koloně Piškotů ....D1 je mocná čarodějka

[upravil dne 6/6/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tzn. reálný příjezd nejpozději kolem 22, to ještě nikdo spát nebude. Ještě se Ti při troše štěstí/smůly (jak pro koho) může stát, že Tě dojedou Ti, kteří budou v 18 vyjíždět z Prahy a tak zažiješ jízdu v koloně Piškotů ....D1 je mocná čarodějka

[upravil dne 6/6/2009 Medvěd]

To věřim,njn,co nadělám,já dodržuju rychlost:D:D:D

Odesláno

No stavět stan v deset večer, nevím nevím....:roker, být do 18hod.v práci, tak bych už asi neměla náladu se honit a rychle rychle na sraz, to bych se raději v klidu vyspala a brzo ráno vyrazila....

Odesláno

Tak po nasom zraze, som ja za seba rozhodnut ze spolu s pritulkou prijedeme na Sebetov i my...

Spolu s nami sem nahlodal kopec ucastniku, takze mozna muzte ocekavat mensi slovenskou invazi :P

Pokial nebudu zdravotne alebo automobilove dovody, urco prijedu :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...