longstarr Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Ahoj.Mám 405ku 1,6 karb. + LPG.Když přišli mrazíky,musel jsem začít strartovat ne benzín.Zjistil jsem,že mi to startuje špatně(pouze na studeno).Teď už nestartuje vůbec.Mám novou baterku,vyměnil jsem taky podávací čerpadlo,zkoušel jsem startovat se zavřenou škrtící klapkou,protože se mi zdála příliš otevřená a nic.Už vůbec nevím co s tím,ještě poslední možnost vyměnit karburátor(Solex 34 34 Z1).Bohužel už se nedělají a na vrakáči ten typ nemůžu sehnat.Jestli někdo víte, kde ho sehnat nebo máte nějaké nápady,sem s nima.Jsem zoufalý. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Přívěra sytiče vypada že je ok....jukni na stav zapalovani(funkčnost+stav zapal.svíček)....odpoj hadici přivodu paliva do plovakove komory karburatoru a jukni jestli tam je čerpano palivo v dostatečné míře(činnost odpojovacich ventilů).. Jinak studeny start ma být opravdu prováděn při zavřené škrtící klapce,bez přidávání plynu...(je zde samočinný sytič) PS:aby bylo možno vyloučit z poruchy zapalování,popřípadě činnost motoru obecně,tak stříkni iněkční stříkačkou menší množství paliva do komory škrtící klapky karburátoru... a uvidíš reakci.... ještě mě napadlo zkontrolovat sací potrubí pod škrtící klapkou....pravě z důvodu netěsnosti viz.podtlakové hadice atd... [upravil dne 24/2/2009 Pája Rybišár] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.