Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem minulý týden čirou shlédl nehodu u nás ve Dvoře Královým. tak si tak jedu z nádraží po hlavní, přijíždím ke křižovatce, naproti mě asi z 30 m, zdraví pán (nikdy jsem ho neviděl) z protijedoucího kombíku Opel:-) Když jsem se blížil ke křižovatce, tak mi najednou zacukalo pravé oko. Z vedlejší se vyřítila paní s úplně novým pandou a buchla to do toho kombíka. Kombík jen poodskočil do zábradlí. Punto pak pokračovalo stále docela rychle (tak asi 60 km/h) do zastávky, prorazilo plech na zastávce a skončilo za plotem přilehlého domu! Paní i její spolujezdkyně OK, jen spálené nohy od oleje a zlomená nožka.

Do toho přišel otřesený řidič kombíku a pustil se do nich....to byl mazec :-( Asi měl šok!

A tak jsem si tak říkal, jak by dopadl můj mazel, kdybych si paní nevšiml a nešlápl na místě na brzdu (ještě že bylo sucho):super

A našel jsem toho: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_406_2001/105.aspx

A video ZDE!!! : EuroNCAP

[upravil dne 24.2.2009 Georginho_cz406]

Odesláno

Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? :D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Lubk0

Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? :D

to sem si vůbec nevšiml :D:D

Tak to jo, to je asi cilem tych talianu :D Zaroven se otvara otazka, jak takovehle transformace hodla rozpoznavat Policie :P

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Tak jsem minulý týden čirou shlédl nehodu u nás ve Dvoře Královým. tak si tak jedu z nádraží po hlavní, přijíždím ke křižovatce, naproti mě asi z 30 m, zdraví pán (nikdy jsem ho neviděl) z protijedoucího kombíku Opel:-) Když jsem se blížil ke křižovatce, tak mi najednou zacukalo pravé oko. Z vedlejší se vyřítila paní s úplně novým pandou a buchla to do toho kombíka. Kombík jen poodskočil do zábradlí. Punto pak pokračovalo stále docela rychle (tak asi 60 km/h) do zastávky, prorazilo plech na zastávce a skončilo za plotem přilehlého domu! Paní i její spolujezdkyně OK, jen spálené nohy od oleje a zlomená nožka.

Do toho přišel otřesený řidič kombíku a pustil se do nich....to byl mazec :-( Asi měl šok!

A tak jsem si tak říkal, jak by dopadl můj mazel, kdybych si paní nevšiml a nešlápl na místě na brzdu (ještě že bylo sucho):super

A našel jsem toho: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_406_2001/105.aspx

A video ZDE!!! : EuroNCAP

[upravil dne 24.2.2009 Georginho_cz406]

No vidis.

A tohle se stalo u nas.

Je to sice tak 2,5mesice spatky.Ja teda nebyl doma zaplat pambuh za ty dary.Stalo se to tak v 22:00hod.

Jeden mladoch kolem 18let ujizdel chlupatym pres vesnici-Chlistovice rychlost odhadli na 110km.A pred barak mame placek parkuju tam autem.

Pred plackem je hlavni silnice a je takove pekne esicko rad kolem nej jezdim,ale tak v80km pak to vyhazuje.

No a jeho to esicko tak rozhodilo ze to narval knam do plotu zrovna kde parkuji z autem.Jedine stesti ze sem tam nemel auto.

Od te doby parkuji na dvore a nejsem vubec liny si otevrit vrata.

Auto totalka.Dal bych foto auta,ale bohuzel nebyl sem doma.

Protoze kdyby jo tak dych ho na miste dobil jak psa.:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Původně zaslal: Lubk0

Pandy lezou po stromech, jestli to nebyl klokan? ;)

Kdyz se nad tym zamyslim , tak klokan ani panda nejsou taliansky zvirata, zacinam se obavat, ze to auto nevymysleli ani taliani :)

Odesláno
Původně zaslal: Mischelin

no to ve Dvoře je normál:( když vidíš jací tam jsou jezdci

Nevím, kdes došel k tomuto názoru. Sám jsem býval ve Dvoře hodně často a jezdci tam jsou jako všude jinde - někteří až moc opatrní, někteří nepozorní, někteří riskují, někteří zase naopak zdržují .... Pokud bys setkání s takovými chtěl eliminovat na nulovou úroveň, doporučuju nevylézat z postele.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...