Georginho_cz406 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Tak jsem minulý týden čirou shlédl nehodu u nás ve Dvoře Královým. tak si tak jedu z nádraží po hlavní, přijíždím ke křižovatce, naproti mě asi z 30 m, zdraví pán (nikdy jsem ho neviděl) z protijedoucího kombíku Opel:-) Když jsem se blížil ke křižovatce, tak mi najednou zacukalo pravé oko. Z vedlejší se vyřítila paní s úplně novým pandou a buchla to do toho kombíka. Kombík jen poodskočil do zábradlí. Punto pak pokračovalo stále docela rychle (tak asi 60 km/h) do zastávky, prorazilo plech na zastávce a skončilo za plotem přilehlého domu! Paní i její spolujezdkyně OK, jen spálené nohy od oleje a zlomená nožka. Do toho přišel otřesený řidič kombíku a pustil se do nich....to byl mazec :-( Asi měl šok! A tak jsem si tak říkal, jak by dopadl můj mazel, kdybych si paní nevšiml a nešlápl na místě na brzdu (ještě že bylo sucho) A našel jsem toho: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_406_2001/105.aspx A video ZDE!!! : EuroNCAP [upravil dne 24.2.2009 Georginho_cz406] Citovat
Zila Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 uš to tu bolo aj na ine pegi EuroNCAP [upravil dne 24/2/09 Zila] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? to sem si vůbec nevšiml :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Lubk0 Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? to sem si vůbec nevšiml :D Tak to jo, to je asi cilem tych talianu Zaroven se otvara otazka, jak takovehle transformace hodla rozpoznavat Policie Citovat
Boulik Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 mno docela huste jsem si tam dal moje auticko a asi mam Papirovi auto http://www.euroncap.com/tests/peugeot_306_1998/40.aspx Citovat
Bobo.KH Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tak jsem minulý týden čirou shlédl nehodu u nás ve Dvoře Královým. tak si tak jedu z nádraží po hlavní, přijíždím ke křižovatce, naproti mě asi z 30 m, zdraví pán (nikdy jsem ho neviděl) z protijedoucího kombíku Opel:-) Když jsem se blížil ke křižovatce, tak mi najednou zacukalo pravé oko. Z vedlejší se vyřítila paní s úplně novým pandou a buchla to do toho kombíka. Kombík jen poodskočil do zábradlí. Punto pak pokračovalo stále docela rychle (tak asi 60 km/h) do zastávky, prorazilo plech na zastávce a skončilo za plotem přilehlého domu! Paní i její spolujezdkyně OK, jen spálené nohy od oleje a zlomená nožka. Do toho přišel otřesený řidič kombíku a pustil se do nich....to byl mazec :-( Asi měl šok! A tak jsem si tak říkal, jak by dopadl můj mazel, kdybych si paní nevšiml a nešlápl na místě na brzdu (ještě že bylo sucho) A našel jsem toho: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_406_2001/105.aspx A video ZDE!!! : EuroNCAP [upravil dne 24.2.2009 Georginho_cz406] No vidis. A tohle se stalo u nas. Je to sice tak 2,5mesice spatky.Ja teda nebyl doma zaplat pambuh za ty dary.Stalo se to tak v 22:00hod. Jeden mladoch kolem 18let ujizdel chlupatym pres vesnici-Chlistovice rychlost odhadli na 110km.A pred barak mame placek parkuju tam autem. Pred plackem je hlavni silnice a je takove pekne esicko rad kolem nej jezdim,ale tak v80km pak to vyhazuje. No a jeho to esicko tak rozhodilo ze to narval knam do plotu zrovna kde parkuji z autem.Jedine stesti ze sem tam nemel auto. Od te doby parkuji na dvore a nejsem vubec liny si otevrit vrata. Auto totalka.Dal bych foto auta,ale bohuzel nebyl sem doma. Protoze kdyby jo tak dych ho na miste dobil jak psa.:bacha:bacha Citovat
Mishanthrope Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? Pandy lezou po stromech, jestli to nebyl klokan? Citovat
Mischelin Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 no to ve Dvoře je normál:( když vidíš jací tam jsou jezdci Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Mishanthrope Původně zaslal: Lubk0 Tak jako teda ? Vyjela Panda, a nakonec nabouralo Punto ? Fiati se uz transformuji ? Pandy lezou po stromech, jestli to nebyl klokan? Kdyz se nad tym zamyslim , tak klokan ani panda nejsou taliansky zvirata, zacinam se obavat, ze to auto nevymysleli ani taliani Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Mischelin no to ve Dvoře je normál:( když vidíš jací tam jsou jezdci Nevím, kdes došel k tomuto názoru. Sám jsem býval ve Dvoře hodně často a jezdci tam jsou jako všude jinde - někteří až moc opatrní, někteří nepozorní, někteří riskují, někteří zase naopak zdržují .... Pokud bys setkání s takovými chtěl eliminovat na nulovou úroveň, doporučuju nevylézat z postele. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.