paul jane Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 2 jarajarda : tak to je dobre ale po menci konzultaci s mim servismanen tak si FAP necham pac ta oprava bude stat stenje jako to vykuchani. Citovat
jarajarda Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: paul jane 2 jarajarda : tak to je dobre ale po menci konzultaci s mim servismanen tak si FAP necham pac ta oprava bude stat stenje jako to vykuchani. K malému zamyšlení kamaráde - A: Opravím ho za stejné peníze, pose_e se znovu. B: Vyndám FAP, mám pokoj na vždy, jede to líp, žere míň, reakce na plyn lepší. Myslím že ty misky vah se kloní daleko daleko více k možnosti B Citovat
kveton Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Souhlasim a taky zvažuju, ale nějak na to neni čas Citovat
paul jane Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 ja si teda na jizdni vlastnosti nemuzu stezovat tahato parane a hlavne jsem rad ze to nekouri to je pro me smerodatne. Citovat
brslen Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: jarajarda Vyndali, vykuchali, vratili zpet, nahral oblbovaci software a je hotovo. Auto krásně tahá odpodu, maximálka 230 a na víc jsem neměl prostor, do kopce 190, původní hodnoty 210 a 170 na stejném úseku. (pro bežnou jízdu moc nevyužitelné) A teď trochu kouří, když se mu naloží (začíná pod plným plynem kolem 3000), protože je chiplý a má ještě power box, ale to mne trápit nemusí, normálně jezdím s lehkou nohou a maximálně mi vyhovuje, že se sbírá i z nízkých otáček, teď už i kolem 1100-1200 ot/min. Za ty peníze to stálo. Jinak to stálo 4000,-. A měl jsem v pořádku to čidlo na tlak ve FAPu (nevím přesně jaký), jinak nový prej stojí 1600,-. Projel to se mnou (40-50 km okruh) a nemůžu říct křivýho slova. Jsem opravdu spokojen a měla by i lehce klesnout spotřeba, to ale ukáže až čas. [upravil dne 18/4/09 jarajarda] tak to jsi me nahlodal ,ale uvidi se podle financi ted jsem dal kus penez za kola. Citovat
jarajarda Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: paul jane ja si teda na jizdni vlastnosti nemuzu stezovat tahato parane a hlavne jsem rad ze to nekouri to je pro me smerodatne. Jedeš na Mělník? Jestli jo, tak Tě tam svezu a uvidíš Citovat
jarajarda Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: kveton kdo ti to nakonec vykuchal? Bystřice nad Pernštejnem Citovat
paul jane Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 2 jarajarda : na melnik nejedu verim ze to jede dobre a ja musim rict ze me vykon tohoto vozu bohate staci jsem skromnej na rodiny vuz bohate staci. Citovat
Paolo52 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tak včera som bol v Bystřici n Pernštejnem- FAP je preč ! Profi prístup, kvalitná práca, pán mi poskytol vela dobrých rád k prevádzke a údržbe vozidla. Zdá sa mi, že to lepšie ťahá odspodu a lepšie reaguje na zošliapnutie plyn. pedálu. Som veľmi spokojný. Citovat
mansonovic Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Zdravim Vas! taky malinky moj zazitok..naskocila hlaska Antipolution Fault..vacina asi vie co to znamena..problemy:) v Peugeote hned chceli menit snimace tlaku..tak som si dal inde vycistit FAP filter (wapkou) anasledne v Peugeote vymzat hlasku.To urobili, zmerali tlak a vsetko bolo super auto slapalo ako gula, proste ziadny problem, ale po prejdeni cca 1200 km (co je zhruba jedna plna nadrz paliva) ta skareda hlaska Antipolution fault naskocila znova ! Neviete pls poradit co by tam ese mohlo byt?? Ci ozaj tie snimace tlaku? ale preto by fungovali 1200 km a potom by sa zas pokazili? to sa mi dako nezda.Tak isto aj ten fap filter sa predsa nemohol zaniest po 1200 kilometroch:( vdaka za rady vopred ! Citovat
kveton Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 diagnostika ti řekne co tam je za chybu Citovat
Haryk Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 FAP je venku taky a pohoda:papa:papa točí to o mnoho líp:potlesk:potlesk Citovat
buml Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 2 mansonovic > a nechals dolejt aditivum, pokud ne a nadrz je na suchu, tak se to zanese hned a s tou wapkou sem este neslysel o nikom, komu by to vydrzelo dyl jak 10t km. FAP je na dve veci 1) aby sejril majitele 2) aby z majitele tahal prachy. Kdyz sem si byl loni pro novy auto, tak sem koukal na VWgroup tabulky emisi a auta s filtrem meli vzdy emise horsi:myslim Citovat
Pecan Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 tak proč to tam dávaj? Mají lidi za idioty? Přece mi nechceš tvrdit , že si někdo koupí auto za milión a nezjistí si k tomu pár věcí? Není to dámská kabelka!!! Dělají se auta bez toho a emise splňují a jsou to i SUV (Honda apod.) u kterých bys to nejmíň čekal...asi dotaz na dealera Peugeota.... Mám na FAP taky \"pifku\" viz téma \"netáhne ....\" zvažuju odstranění , ale je to přece jenom poměrně mladý auto...407, r.2004 Citovat
Laďa Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 PSA není jediná automobilka která dává FAP. Citovat
Onassis Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Nechci brat lidem v Bystrici praci, ale pro koho je o daleko, tak at si projde stranky Autofrance a najde si nejblizsi servis (kterych nejni malo) a zepta se tam jestli to taky nahodou neumi. Me zatim FAP funguje, ale az prestane tak dam radsi 4-5tis za vykuchani nez 7-8 za vymenu. Citovat
ecc Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Nevie niekto kde to robia na Slovensku a co by to asi tak stalo? Mam 607 2.2HDi, r.v. 2002. Dakujem za kazdu radu. Citovat
Stenlly777 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: ecc Nevie niekto kde to robia na Slovensku a co by to asi tak stalo? Mam 607 2.2HDi, r.v. 2002. Dakujem za kazdu radu. Treba tady http://www.autofrance.cz/kontakty_detail.asp?id=133 a nebo tady http://www.autofrance.cz/kontakty_detail.asp?id=137 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.