Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

2 jarajarda : tak to je dobre ale po menci konzultaci s mim servismanen tak si FAP necham :) pac ta oprava bude stat stenje jako to vykuchani.

K malému zamyšlení kamaráde -

A: Opravím ho za stejné peníze, pose_e se znovu.

B: Vyndám FAP, mám pokoj na vždy, jede to líp, žere míň, reakce na plyn lepší.

Myslím že ty misky vah se kloní daleko daleko více k možnosti B :D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Vyndali, vykuchali, vratili zpet, nahral oblbovaci software a je hotovo. Auto krásně tahá odpodu, maximálka 230 a na víc jsem neměl prostor, do kopce 190, původní hodnoty 210 a 170 na stejném úseku. (pro bežnou jízdu moc nevyužitelné) A teď trochu kouří, když se mu naloží (začíná pod plným plynem kolem 3000), protože je chiplý a má ještě power box, ale to mne trápit nemusí, normálně jezdím s lehkou nohou a maximálně mi vyhovuje, že se sbírá i z nízkých otáček, teď už i kolem 1100-1200 ot/min. Za ty peníze to stálo. Jinak to stálo 4000,-. A měl jsem v pořádku to čidlo na tlak ve FAPu (nevím přesně jaký), jinak nový prej stojí 1600,-. Projel to se mnou (40-50 km okruh) a nemůžu říct křivýho slova. Jsem opravdu spokojen a měla by i lehce klesnout spotřeba, to ale ukáže až čas.

[upravil dne 18/4/09 jarajarda]

tak to jsi me nahlodal :D,ale uvidi se podle financi ted jsem dal kus penez za kola.

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

ja si teda na jizdni vlastnosti nemuzu stezovat tahato parane a hlavne jsem rad ze to nekouri to je pro me smerodatne.

Jedeš na Mělník? Jestli jo, tak Tě tam svezu a uvidíš :aut:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak včera som bol v Bystřici n Pernštejnem- FAP je preč ! Profi prístup, kvalitná práca, pán mi poskytol vela dobrých rád k prevádzke a údržbe vozidla. Zdá sa mi, že to lepšie ťahá odspodu a lepšie reaguje na zošliapnutie plyn. pedálu. Som veľmi spokojný.

Odesláno

Zdravim Vas!

taky malinky moj zazitok..naskocila hlaska Antipolution Fault..vacina asi vie co to znamena..problemy:) v Peugeote hned chceli menit snimace tlaku..tak som si dal inde vycistit FAP filter (wapkou) anasledne v Peugeote vymzat hlasku.To urobili, zmerali tlak a vsetko bolo super auto slapalo ako gula, proste ziadny problem, ale po prejdeni cca 1200 km (co je zhruba jedna plna nadrz paliva) ta skareda hlaska Antipolution fault naskocila znova !

Neviete pls poradit co by tam ese mohlo byt?? Ci ozaj tie snimace tlaku? ale preto by fungovali 1200 km a potom by sa zas pokazili? to sa mi dako nezda.Tak isto aj ten fap filter sa predsa nemohol zaniest po 1200 kilometroch:(

vdaka za rady vopred !

Odesláno

2 mansonovic > a nechals dolejt aditivum, pokud ne a nadrz je na suchu, tak se to zanese hned a s tou wapkou sem este neslysel o nikom, komu by to vydrzelo dyl jak 10t km. FAP je na dve veci 1) aby sejril majitele 2) aby z majitele tahal prachy.

Kdyz sem si byl loni pro novy auto, tak sem koukal na VWgroup tabulky emisi a auta s filtrem meli vzdy emise horsi:myslim

Odesláno

tak proč to tam dávaj? Mají lidi za idioty? Přece mi nechceš tvrdit , že si někdo koupí auto za milión a nezjistí si k tomu pár věcí? Není to dámská kabelka!!! Dělají se auta bez toho a emise splňují a jsou to i SUV (Honda apod.) u kterých bys to nejmíň čekal...asi dotaz na dealera Peugeota....

Mám na FAP taky \"pifku\" viz téma \"netáhne ....\" zvažuju odstranění , ale je to přece jenom poměrně mladý auto...407, r.2004

Odesláno

Nechci brat lidem v Bystrici praci, ale pro koho je o daleko, tak at si projde stranky Autofrance a najde si nejblizsi servis (kterych nejni malo) a zepta se tam jestli to taky nahodou neumi. Me zatim FAP funguje, ale az prestane tak dam radsi 4-5tis za vykuchani nez 7-8 za vymenu.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...