Přejít na obsah

Paolo52

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Myjava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Paolo52's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím všetkých, trocha oživím tému \"TRIPPLING\", neprišiel medzičasom niekto na to, ako zapojiť do Peugeot 407? Trippling 1.0 mám vyrobený a úspešne využívam v Škode Felicia.
  2. Paolo52

    Oprava reproduktoru?

    Oprava reproduktorov: Miroslav Ledvinka Na vysočině 664/8 104 00, Praha 10 Telefon: 737 104 306 nebo 272 703 641 Pán mi opravoval 4ks repro do auta, poslal na dobírku.
  3. Paolo52

    Denne svietenie

    Dnes by som už použil iné SPDS. Tieto slabo svietia. Ešte pár praktických rád: Po zapojení už za týždeň prestávali svietiť jednotlivé LEDky.Keď prestala svietiť asi polovica LED, som ich vyreklamoval. V elektrickej sieti vozidla sa vyskytuje veľa rôznych napäťových špičiek, najväčšie sú počas štartovania.Nakoľko sa SPDS rozsvietili už po zapnutí kľúčika zapaľovania, počas štartovania dostali LEDky poriadne zabrať. Rieši sa to elektronickým obvodom,ktorý obsahuje i filter napäťových špičiek, kde sa SPDS rozsvietia až po naštartovaní. Tieto spínače Svetiel Pre Denné Svietenie sa dajú bežne kúpiť. Ja, ako elektronik-rádioamatér so si to vyrobil. [upravil dne 16/3/14 11:36 od Paolo52]
  4. Paolo52

    Denne svietenie

    SPDS som použil tieto:
  5. Paolo52

    Denne svietenie

    Kábel k obrysovým svetlám som pomocou modrej rýchlospojky pripojil ku konektoru ľavého reflektora.
  6. Paolo52

    Denne svietenie

    Zdravím všetkých, SPDS, ktoré som použil ja majú 3 pripojovacie káble, farby si už nepamätám: jeden na kladný pól , kde je napätie po zapnutí zapaľovania, druhý na kostru /mínus pól/ a tretí na obrysové svetlá.Kladný pól som pripojil na poistkovú skrinku v motorovom priestore vedľa akumulátora./červená rýchlospojka/.
  7. Zdravím, ja som mal pôvodný aku VARTA 12v 6o Ah 640 A, vyrobený vo Francúzsku v 11/2005, mal ešte nalievacie zátky. Vydržal 7 rokov-1 článok KO, ostatné OK. Syn má v aute /Diesel/ VARTA BLUE DYNAMIC 74 Ah 680 A, vyrobený v České Lípě v 8/2008, je stále v kondícii a v zime v mrazoch točí motorom ako divý.
  8. Paolo52

    PZP

    Ja v Komunálnej poisťovni-88,- EURO ročne.
  9. Paolo52

    Ma naozaj 407sw maly kufor?

    Pri výbere auta PEUGEOT som si bol plne vedomý jeho menšieho objemu kufra, no prioritu mali iné skutočnosti: po sklopení zadných sedadiel vznikne rovná, dlhá plocha bez \"schodíkov\", kde sa relatívne pohodlne vyspia 2 osoby/čo na dovolenke i využívame/ a batožina včítane 2 skladacích bicyklov a chladničky tam tiež vojde. I okrem toho je P407 u mňa srdcová záležitosť.
  10. Paolo52

    žhaviče 1.6HDi

    Nebolo treba použiť ziadnu kvapalinu na uvolnenie, šli celkom dobre.Pre istotu som povoloval systémom : povoliť-vrátiť zpátky.
  11. Paolo52

    žhaviče 1.6HDi

    No,hoci som vyučený automechanik, robil som to po prvý raz, tak som sa s tým zoznamoval a dosť piplal, ale dalo sa to.
  12. Paolo52

    žhaviče 1.6HDi

    Zdar,žhaviče som robil minulý rok, tak sa pokúsim to zhruba popísať:demontovať nasávaciu hadicu ku vzduchovému filtru, teleso vzduch. filtra, naftový filter, možno i nejaké drobnosti-už si nepamatám. Pôvodné žhaviče boli zn. BERU, ja som mal vadné 2 kusy- na 2. a 4. valci. Po skúsenostiach a podla referencii som použil nové tiež tejto značky a typu. Sú síce drahé ale aj dlho vydržia.Povoluj ich opatrne, aby ti časť nezostala v hlave valcov, na nových potri závit medenou pastou, aby sa nezapiekli a pri ďalšej výmene šli ľahko odkrútiť.Pri tejto príležitosti som demontoval, rozobral a vyčistil aj EGR ventil- je dobre prístupný. Prajem veľa úspechov, prípadne napíš, ako sa ti darilo.
  13. Potom demontovať tento štift a vyšróbovať tú skrutku čo drží alternátor. A samozrejme odpojiť káble. A altík je vonku. Pri tejto príležitosti je skvelá možnosť z mazacej trubky turba vybrať to nešťastné sitko. [upravil dne 4/3/13 16:04 od Paolo52]
  14. Zdravím, tak som sa do toho pustil.Najprv treba zhodiť klinový remeň, potom demontovať celý katalyzátor a hrubé hadice k medzichladiču turba. Ďalej tepelný štít turba a držiak katalyzátora.
  15. Paolo52

    vodiaca kladka CAFFARO

    Zdravím, u akej firmy si kúpil tie kladki CAFFARO?
×
×
  • Vytvořit...