west Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: palo_breno to west: prosím tě, nutně bych potřeboval tu nádobku na ostřikovače - psal jsem ti v pátek mail, ale nevím, zda došel... můžeš se mi prosím ozvat...? asi nejlépe na mail palobreno@seznam.cz taky sháním hadici, co vede nahoře z chladiče do motoru... dík! posílal jsem ti mail taky:D Citovat
*jose_106* Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Chlapi, když už tu řešíte tu krytku, nevíte, jak je tam přidělaná? Já ji mám a chystám se měnit volant, protože jsem si jeho věnec nahoře očesal zamykací pákou, tak abych věděl, jestli je to jenom naražený, nebo nějak přišroubovaný... Dík. Citovat
kub@ Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: *jose_106* Chlapi, když už tu řešíte tu krytku, nevíte, jak je tam přidělaná? Já ji mám a chystám se měnit volant, protože jsem si jeho věnec nahoře očesal zamykací pákou, tak abych věděl, jestli je to jenom naražený, nebo nějak přišroubovaný... Dík. Odšroubuješ matku, a zabereš k sobě, ale bacha aby jsi si s nim nedal do hlavy jak ja:D Citovat
*jose_106* Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Odšroubuješ matku, a zabereš k sobě, ale bacha aby jsi si s nim nedal do hlavy jak ja:D Ty ale mluvíš o volantu, ne? Mě jde o tu krytku. Že jsem zezadu věnce neviděl žádné šrouby, které by tu krytku držely (možná koukám blbě), tak je tam asi jen nějak naražená na špuntech či co, přitom drží jak svi.a No nic, pohrabu se v tom, složitý to snad nebude. Já jen, že bych šel najisto. Citovat
kub@ Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: *jose_106* Odšroubuješ matku, a zabereš k sobě, ale bacha aby jsi si s nim nedal do hlavy jak ja:D Ty ale mluvíš o volantu, ne? Mě jde o tu krytku. Že jsem zezadu věnce neviděl žádné šrouby, které by tu krytku držely (možná koukám blbě), tak je tam asi jen nějak naražená na špuntech či co, přitom drží jak svi.a No nic, pohrabu se v tom, složitý to snad nebude. Já jen, že bych šel najisto. Ha, tak to sry, s timhle nemam skušenost. Citovat
*jose_106* Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Ha, tak to sry, s timhle nemam skušenost. jj, i tak díky. Citovat
kujon106 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Tu krytku samotnou (s airbagem) jsem měl sundanou Drží jí 2x torx po stranách, ve směru od palubní desky. Citovat
*jose_106* Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: kujon106 Tu krytku samotnou (s airbagem) jsem měl sundanou Drží jí 2x torx po stranách, ve směru od palubní desky. díky Citovat
*jose_106* Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Tak jsem o víkendu přehodil ten volant, i se zkušební jízdou a dotažením 20 minut, naprostá pohoda (dolů šel hladce) Mmch, ta záslepka, zřejmě made in poland je pěkná čuňárna, těžko odhadnout matroš, kterej pojí s krytkou tu plechovou pásku, za kterou se krytka montuje k volantu, ale vypadá to jak kus asfaltový hroudy, která se nám válí na zahradě. Tím chci jen povědět, že bych měl problém za to dát oněch 800 káčé. Citovat
faki Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 A taká záslepka na sedadlový airbag (u vodiča) na 206 SW by čo asi stála? Nepodarilo sa mi nič vygooglovať, nemáte niekto link? Alebo ponúknite niekto...vďaka Citovat
kujon106 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 faki> A co takhle si projít první stránku tohohle tématu, což? Citovat
kujon106 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ale vidíš tam link na prodejce, kde se nachází jeho tel. číslo, není tedy nic snažšího než tam zavolat :-) My ve 106 sekci budeme asi těžko vědět za kolik a zda-li vůbec se prodává záslepka k sedadl. bagu na 207sw. Citovat
palo_breno Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 ahoj lidičkové, nevím, jestli se to tady na fóru už někde neřešilo, ale protože nemám teď čas to dohledávat ptám se zde: jde namontovat do P106 (2001) volant ze saxa, případně zaměnit pouze airbag? Na pohled se mi zdá, že jsou volanty prakticky identické, ale netuším, jestli tam není třeba nějaká na první pohled neviditelná zrada...? díky moc za každou odpověď! přeju hodně sluníška pro lepčí adhezi našich miláčků ;-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: palo_breno ahoj lidičkové, nevím, jestli se to tady na fóru už někde neřešilo, ale protože nemám teď čas to dohledávat ptám se zde: jde namontovat do P106 (2001) volant ze saxa, případně zaměnit pouze airbag? Na pohled se mi zdá, že jsou volanty prakticky identické, ale netuším, jestli tam není třeba nějaká na první pohled neviditelná zrada...? díky moc za každou odpověď! přeju hodně sluníška pro lepčí adhezi našich miláčků ;-) No celej volant by měl jít v pohodě. Jen ten bag nevim nevim je možný že jo. Co jsem koukal na fotky na google tak to vypadá skoro stejně ale musel by jsi to zkusit. Citovat
palo_breno Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 takže airbag ze saxa do volantu 106 nepásnul... naštěstí mám k tomu airbagu i volant, tak to tam dám i s volantem...mimochodem, někdo jste tu psal, že jste měnil volant, tak by mě zajímalo, na co si dát bacha při výměně, abych pak neměl volant šejdrem...no a taky se budu pokoušet nějak zapravit rozpáranou palubku po airbagu u spolujezdce, tak kdybyste náhodou měl někdo nějaký dobrý tip...tož se mějte všeci :-) Citovat
MrChodny Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 V cem byl problem s tim Saxo airbagem? Citovat
palo_breno Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 má maličko pozměněný tvar - v oblasti \"ramen\" je saxáckej airbag o něco užší než je ten ve 106... na první pohled to prakticky člověk nepozná.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.