Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, prosím vás, potřeboval bych co nejdřív sehnat záslepky na airbagy řidič+spolujezdec...Zatím se mi nechce investovat do nových airbagů...Jde o 106 1.5D r.v.2002 5dvéř. Nemáte s tím někdo zkušenost? Koukal jsem po netu a nic moc kloudnýho jsem nenašel až na pár pochybných obchodů... A pak snad nějaké \"flockování\" =repase? Nejraději bych prostě za pár stovek koupil záslepku a tu tam lupnul, ale jak to tak vidím, tak to tak jednoduchý nebude...? Díky za každou radu a hlavně za rychlost! :roll (su ze z Plzně... ;) )

Odesláno

ahoj, díky za tak pohotovou reakci! Tenhle shop jsem našel taky, ale popravdě jsem přehlédl, že to doručí do 24 hodin...Popravdě teda fotit zboží na dlažbě a ještě ten příšernej design stránek ve mě moc důvěry nevzbuzujou, ale asi mi nic jiného nezbyde...Ještě jsem koukal na tohle http://www.airbagy-levne.cz/zaslepky.html - to vypadá solidně, ale zase kdo ví, kde mají provozovnu... každopádně dík a pifko posílám DHLkou :D

Odesláno

tak cena za kus je 800,- .... zaujala mě vrakárnová cena, kterou uvádí Ferry... Jestli je možné to za takovou cenu opravdu sehnat, tak to asi zatím nějak \"zašiju\" a poohlédnu se po vrakárnách... Mám na to dva roky - do další technický :D no, uvidím, kdyžtak sem pak hodím fotku, jak to dopadlo... (Jen si říkám, že sehnat na vrakárně airbag spolujezdce na tohle autíčko bude asi oříšek...)

Odesláno

jj resil jsem stejný problém, auto bylo trošku bourané na predek, jenom nárazník prasklý a airbagy venku. nové jsem je tam nedával, jenom vymenil záslepku na volante a u spolujezdce pekne zalíčil---nejde poznat

Odesláno

hmm, to mi taky trošku vrtá hlavou, nakolik je bezpečný vykosit airbag z nějakýho vraku... přece jen bych řekl, že je to dost citlivý systém...? i když na druhou stranu, jestli to dobře chápu, tak se mění celý střed volantu a jen se připojí nějaké kontakty...?

Odesláno

No nebezpečný by to bylo kdyby si vrtal v elektrice auta v Ř.J. airbagu . Nebo manipuloval s airbagem v šusťákové soupravě a vznikla li by statická elektřina :D. Jinak manipuluji s bagy už řadu let a musím ťuk ,ťuk zaklepat:D

Odesláno

no super, určitě bych o tom vážně přemýšlel! zkus sem hodit nějakou rozumnou fotku... btw. zrovna nemám čas projíždět bazar, ale možná budu potřebovat nádobku na kapalinu do ostřikovačů...automechanik zjistil, že tam není až když chtěl ostříkat sklo... :grr

Odesláno

to west: prosím tě, nutně bych potřeboval tu nádobku na ostřikovače - psal jsem ti v pátek mail, ale nevím, zda došel... můžeš se mi prosím ozvat...? asi nejlépe na mail palobreno@seznam.cz taky sháním hadici, co vede nahoře z chladiče do motoru... dík!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...