markuson Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 ahojte, mám v úmyslu si prohodit zadní žárovky za LEDkový. Někde jsem ale četl, že to pal.počítač vyhodnotí jako prasklou žárovku a signalizuje to. Nemáte s tím někdo zkušenost, případně jak to řešit nebo na co si dát pozor... Citovat
klm16 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 kamarat na stile zalozil led parkovacky do osvetlenia SPZ a palubak mu vyhodik chybu osvetlenia.... cize nieco pravdy na tom bude Citovat
Driver Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Další věc je, že tyhle ledkový žárovky jsou hodně bodový takže ti potom v tom světlometu svítí akorát jeden bod a světlo se nerozptýlý po celý ploše. Zkoušeli jsme to s bráchou u 206ky a vrátil tam zpátky klasický žárovky. [upravil dne 23/2/2009 Driver] Citovat
Capy Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 protože jsi použil špatný typ žárovky musíš tam dát rozptylové. A pro auta s chytrým palubním počítačem se dělají přeřadné odpory které tomu zamezují. viz tady a když to projedete tak je jich tam opravdu mnoho Citovat
markuson Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 samozřejmě počítám s LED lampama s plným rozptylem a vyšší svítivostí (prej ty obyčejný jsou slabý) a to info o odporu je to co jsem hledal... díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.