Freeman Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Ahoj, ted v zime mi zacal dost nechutne vrzat airbag ve volantu .. dela to hlavne dokud je volant a jeho plasty studeny, ale mirne i pak, po nekolika hodinach jizdy ... Deje se to pri nerovnostech, kdy mi pred rukama zavrze, zapraska .. jde to nasimulovat i tak, ze zahybam tim stredem v tech mirnych vulich. Nekdo tu psal, ze to prave kvuli vrzani airbagu nejak demontoval, ale bohuzel jsem to pak uz znovu nenasel. Co vse se musi dat dolu a hlavne jak pak zabranit tomu vrzani? Na airbag asi clovek nesmi nic dalsiho pridavat, jestli chce, aby mu fungoval jak ma, kdyby nedej boze bylo potreba. Citovat
Freeman Odesláno 24. únor 2009 Autor Odesláno 24. únor 2009 No, tam vidim jak rozdelat do mrte volant .. ale ja chci jen spravit to vrzani .. napriklad cim to napatlat? Citovat
destiny Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Nevže to airbag, ale ten plastový kryt, pod kterým jsou i kontakty na klakson. Dělalo nám to taky, tak jsme kryt dotáhli a přestalo to. Bohužel ale pak nešel ani klakson Takže teď to raději vrže, než aby to netroubilo. V Praze je klakson dost používaná funkce vozu Citovat
Freeman Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 Jak se to dotahuje? Aspon ze bych vzdycky pred cestou mimo Prahu nevrzal Citovat
Pa.vlos Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Je to přesně jak říká destiny, já jsem to vypodložil takovým těsnícím proužkem, mírně se to zlepšilo, ale stále to není ono..... Citovat
georgegg Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 tak si zkuste pohrát s těma 3 šroubama pod airbagem, měl sem je moc povolený a taky to vrzalo, když sem je úplně utáh tak to netroubilo takže chce najít tu správnou polohu Citovat
Pa.vlos Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Tak jsem ty 3 šroubky dotáhl, normálně troubím a kryt ani nevrzne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.