Guest Bobeš Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Zdravím všechny! Mám u 407 SW špinavý strop. Když po tom přejedu rukou nebo hadrem, pouští to, ale mám obavu to něčím čistit, abych to nevetřel do povrchu. Vypadá to jako \"grafit\". Asi to dám odborníkům na čištění interierů. Co je ale hlavní věc, že přes kabinový filtr (s uhlíkem - kontroloval jsem) se tam ten \"bordel\" dostane. Další co mne zaráží je zápach výfukových plynů občas v kabině. Jsem čerstvý druhý majitel (auto v super stavu s pravidelným servisem), jediné co jsem objevil je netěsnost 4. vstřikovače na hlavě. Když by tudy se plyny dostávali ven, je kapota utěsněna pod oknem gumovou obrubou a navíc je tam ten filtr!? Nemáte s tímto někdo zkušenost? Citovat
subin Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 ten strop si můžeš vyčistit sám-co k tomu potřebuješ: 1-umělou kůži 2-Mafra-přípravek na čištění plastů Mafru nastříkej na strop a kůží jí vytírej do sucha,občas jí vyper v čisté a teplé vodě.Postup se několikrát musí opakovat,ale vyčistí to všechno. Odborníci to dělají stejně,alespoň co mám zkušenost:mrk Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Ještě že je ten strop \"jenom\" špinavý, potrhaný od podpatků stopařek by se manželce vysvětloval mnohem hůř. Citovat
ladosak Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 jj taky jednoho takového znám. A co takhle ty pěny na čistění potahů, s tím by to nešlo? Stoji pár korun. Citovat
subin Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: ladosak jj taky jednoho takového znám. A co takhle ty pěny na čistění potahů, s tím by to nešlo? Stoji pár korun. A většinou moc dobře nefungují Citovat
pepan_333 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Nazdárek !!! tak také jsem měl podobný problém !!! Stále se zvětšující zápach výfukových plynů v uvnitř vozidla - po delším zkoumání jsem zjistil prasklou přírubu sání (je to ten plast od turba a navazuje na něj ERG ventil).Zvedla se mi i spotřeba a auto nemělo ten správný zvuk.Oprava v servisu mi vyšla komplet na 2500kč. Nyní šlape zas jak hodinky !!!!!!!!!!!!!!! Pepan:roker Citovat
francesko Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Na P 406 2.0 HDi 80 kW som mal tak isto tento problém -podfukovanie vstrekovačov.V servise mi vymenili hrubšie podložky pod vstrekovačmi a tým sa to vyriešilo. Citovat
Knedla Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Ja som si teraz kupil 1.6 HDi a servisak ma upozornil ze mozem v blizkej buducnosti ocakavat smrad v aute a vysvetlil mi ze je to nejaka vandna spojka za 30 eur medzi teraz neviem presne turbom a vyfukom a ze ked sa to vymeni tak nadosmrti mas pokoj. Takze nic hrozne Citovat
Guest Bobeš Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Zdravím a děkuju za odpovědi. Dneska jsem to tak okukoval a nejspíš to vypadá na tu spojku mezi turbem a výfukovým potrubím, protože je ten hliníkový kryt zespodu očouzený. Lehce to profukuje i kolem hřídelky variability lopatek, která vstupuje ze strany od dmychadla do turba. Ještě se ale zeptám, jak se sundavá ten hliníkový kryt, když dole jde skrze něho na levé straně nějaká sonda (asi snímač tlaku ve výfuku). Na pravé straně je to asi lambda, ale ta má výkroj v krytu, tudíž se demontovat nemusí. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Bobeš [upravil dne 15/3/09 Bobeš] Citovat
janou Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Dáva sa to dole hodne špatne . Musel so odmontovať komplet hadice od turba i s tou plastovou spojkou uchytenou na chladiči. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.