Petr král T Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 ozzy 56 problém víka airboxu je v tom, že šroubek nejblíž k motorové přepážce, téměř pod předním sklem, se nedá povolit. Těžko tam strčím ruku, natož nějaký krátký šroubovák, a to už nemám sílu ani přítlak, abych ho povolil a odšrouboval. Proto jsem se snažil vymontovat celý \"vzduchový systém\" i s koleny, ale chyběl cca 1 cm prostoru mezi baterkou a motorem a nedalo se tím protáhnout. S tou brzdovkou je to teda detto jako u škodovek. Díky všem... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 vím o čem píšeš, na ty šroubky ve víku airboxu je třeba vzít přesný bit !!!, když někdo ten křížek v hlavě šroubu dojebe, pak je problém...,taky se musí dotahovat lehce, vždyt matici tvoří plast...,jinak ani když vytáhneš celý airbox, co si tím pomůžeš? Citovat
Petr král T Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 ano, právě v tom je problém, všechny šroubky krytu jdou povolit, jen ten pod převisem kapoty pod předním oknem ne. Proto jsem zkoušel vyndat celý airbox, jinak se k filtru nedostanu. Jak píšeš, nějaký dement všechno pěkně poutahoval... Citovat
epicus Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 jo, vyndat to celý. Jde to v pohodě a pak je šroubům pěkný přístup. dělal jsem to už 2x. Celý airobox jsem pak vyfoukal a vytřel než jsem dal nový filtr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.