Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ozzy 56 problém víka airboxu je v tom, že šroubek nejblíž k motorové přepážce, téměř pod předním sklem, se nedá povolit. Těžko tam strčím ruku, natož nějaký

krátký šroubovák, a to už nemám sílu ani přítlak, abych ho povolil a odšrouboval. Proto jsem se snažil vymontovat celý \"vzduchový systém\" i s koleny, ale

chyběl cca 1 cm prostoru mezi baterkou a motorem a nedalo se tím protáhnout.

S tou brzdovkou je to teda detto jako u škodovek. Díky všem...

Odesláno

vím o čem píšeš, na ty šroubky ve víku airboxu je třeba vzít přesný bit !!!, když někdo ten křížek v hlavě šroubu dojebe, pak je problém...,taky se musí dotahovat lehce, vždyt matici tvoří plast...,jinak ani když vytáhneš celý airbox, co si tím pomůžeš?

Odesláno

ano, právě v tom je problém, všechny šroubky krytu jdou povolit, jen ten pod převisem kapoty pod předním oknem ne. Proto jsem zkoušel vyndat celý airbox,

jinak se k filtru nedostanu. Jak píšeš, nějaký dement všechno pěkně poutahoval...

Odesláno

jo, vyndat to celý. Jde to v pohodě a pak je šroubům pěkný přístup. dělal jsem to už 2x. Celý airobox jsem pak vyfoukal a vytřel než jsem dal nový filtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...