AKCZ Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 No jo pravda.. sem moc hrrr a koukam jen na obrazky Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 kdo ti to delal? ty mas pristup k podkladum na ten samosvor? Citovat
306gti6 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 robil mi to znamý,on dela vse kolem motorsportu.upravy a stavby aut,motoru,prevodovek... tu je link: http://www.afr.sk/ Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 takze tato cerna (za ty roky vydrana) gumena \"gulicka\" mnela nasvedomie volu v radení....v peugeote ta gulicka aj s tym ciernym dielom 30€ ja som tu \"gulicku\" dal vyrobit zo silonu ktory je samomazny a takmer nezodratelny..a hlavne za zlomek ceny Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 myslis tim vuli radici paky v kulise ? nebo jinou vuli ? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 nemas k tomu nahodou vykres? nechal bych si ji taky vyrobit, ale na aute se k tomu normalne bohuzel nedostanu... Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 306-Kubik-S16: ano.myslim vuli radici paky... Citovat
306gti6 Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 veka_GTi-6: vykres nemam ale mozem ti to zitra zmerat..vym ze priemer ma 31mm [upravil dne 19/2/13 20:23 od 306gti6] Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 To by bylo super,nevypada to tvarove slozite,tak by mohlo stacit par kot s nacrtkem , diky moc za ochotu Citovat
kopr Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 pěkny momentalne delam neco podobnyyho mužu se jen zeptat mel jsi na ložiskach diferaku vymezovaci podložky ? ja to na jedny měl a na jedny nee a jinka převdovka vypada vevnitř jako petikvalt akorat ma delši hřidele a jiny víko Citovat
F.I.K Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Pěkný. Nemůže ti tu vůli dělat i ta kulička přímo na řadičce? Citovat
kopr Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 jeste dotaz chci delat short shift ale když už to mám venku tak chci uprait original paku a dat novej kloubek než dělat připravek jako mas ty. maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved Citovat
306gti6 Odesláno 20. únor 2013 Autor Odesláno 20. únor 2013 pěkny momentalne delam neco podobnyyho mužu se jen zeptat mel jsi na ložiskach diferaku vymezovaci podložky ? ja to na jedny měl a na jedny nee a jinka převdovka vypada vevnitř jako petikvalt akorat ma delši hřidele a jiny víko ano mjel sem tam jeden kruzek na vymedzení medzi loziskem a tym hliníkovím kusem na pocitaní Km... jj tam neni veliky rozdil,je tam na konci par kolecek na víc Citovat
306gti6 Odesláno 20. únor 2013 Autor Odesláno 20. únor 2013 Pěkný. Nemůže ti tu vůli dělat i ta kulička přímo na řadičce? tam ani ne...ale tato na fotce byla uz hodne vydrana...uvidím ted...mozna dam vyrobit i tu v radicce Citovat
306gti6 Odesláno 20. únor 2013 Autor Odesláno 20. únor 2013 jeste dotaz chci delat short shift ale když už to mám venku tak chci uprait original paku a dat novej kloubek než dělat připravek jako mas ty. maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved[/rquote co presne myslis? ceho nastreleny? je to tam priskrutkovane.... Citovat
kopr Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 jeste dotaz chci delat short shift ale když už to mám venku tak chci uprait original paku a dat novej kloubek než dělat připravek jako mas ty. maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved[/rquote co presne myslis? ceho nastreleny? je to tam priskrutkovane.... ja myslel vzdalenost toho short shiftu oproti originalu na fotce to maš niž oproti originalu cca o 1 cm. tak jestli to tam je jen chyceny nebo to v tyhle vzdalenosti použivas ja mam v planu tu paku zkratit a do ni udelat zavit a nasroubovat novej kloubek abych nemusel dělat ten mezikus jako maš ty a nebude to mit pnuti do boku jen nevim o kolik. měl jsem si zmeřit drahu řadici paky drahu na převodovce a vypočítat o kolik to zkratit a jaka bude nova draha ale už to mam venku pak me jeste napada zkratit to podobne jako to maš ty a pak zavitem seřidit jak to bude vyhovovat jinak dik za info ja u diferaku mel vymezovaci podložku jen na jedny převodovce a na svi žadnou tak nevim kde je chyba ale když jsem nahodil diferak a ten mezikus na nahon tachometru tak ložiska volny nebyly tak to je asi kus od kusu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.