Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

takze tato cerna (za ty roky vydrana) gumena \"gulicka\" mnela nasvedomie volu v radení....v peugeote ta gulicka aj s tym ciernym dielom 30€ ja som tu \"gulicku\" dal vyrobit zo silonu ktory je samomazny a takmer nezodratelny..a hlavne za zlomek ceny ;)

post-18147-14109629570739_thumb.jpg

Odesláno

pěkny momentalne delam neco podobnyyho mužu se jen zeptat mel jsi na ložiskach diferaku vymezovaci podložky ? ja to na jedny měl a na jedny nee a jinka převdovka vypada vevnitř jako petikvalt akorat ma delši hřidele a jiny víko :)

Odesláno

jeste dotaz chci delat short shift ale když už to mám venku tak chci uprait original paku a dat novej kloubek než dělat připravek jako mas ty.

maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved

Odesláno
pěkny momentalne delam neco podobnyyho mužu se jen zeptat mel jsi na ložiskach diferaku vymezovaci podložky ? ja to na jedny měl a na jedny nee a jinka převdovka vypada vevnitř jako petikvalt akorat ma delši hřidele a jiny víko :)

ano mjel sem tam jeden kruzek na vymedzení medzi loziskem a tym hliníkovím kusem na pocitaní Km... jj tam neni veliky rozdil,je tam na konci par kolecek na víc :)

Odesláno
Pěkný. Nemůže ti tu vůli dělat i ta kulička přímo na řadičce?

tam ani ne...ale tato na fotce byla uz hodne vydrana...uvidím ted...mozna dam vyrobit i tu v radicce ;)

Odesláno
jeste dotaz chci delat short shift ale když už to mám venku tak chci uprait original paku a dat novej kloubek než dělat připravek jako mas ty.

maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved[/rquote

co presne myslis? ceho nastreleny? je to tam priskrutkovane....

Odesláno

maš to niž oproti origu o cca 1cm . je to jen nastřeleny nebo to takhle použivas ja měl v planu zkratit to jeste o kus dik za odpoved[/rquote

co presne myslis? ceho nastreleny? je to tam priskrutkovane....

ja myslel vzdalenost toho short shiftu oproti originalu na fotce to maš niž oproti originalu cca o 1 cm. tak jestli to tam je jen chyceny nebo to v tyhle vzdalenosti použivas ja mam v planu tu paku zkratit a do ni udelat zavit a nasroubovat novej kloubek abych nemusel dělat ten mezikus jako maš ty a nebude to mit pnuti do boku jen nevim o kolik.

měl jsem si zmeřit drahu řadici paky drahu na převodovce a vypočítat o kolik to zkratit a jaka bude nova draha ale už to mam venku :D pak me jeste napada zkratit to podobne jako to maš ty a pak zavitem seřidit jak to bude vyhovovat :) jinak dik za info ja u diferaku mel vymezovaci podložku jen na jedny převodovce a na svi žadnou tak nevim kde je chyba ale když jsem nahodil diferak a ten mezikus na nahon tachometru tak ložiska volny nebyly tak to je asi kus od kusu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...