AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Tak to mám v servisboxe aj ja. Mám len klasický budík na teplotu nevidím, že by to meralo hladinu. Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Hladinu to měří na malém displeji mezi budíky,po nastartování se mi ukáže OIL OK a mám i budík teploty oleje.... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 No nie podľa toho textu v servisboxe to fakt vyzerá, že by to malo byť na tom jednom budíku - TWO FUNCTIONS INDICATOR. Citovat
denoo Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 hej, ale to je u 206 tiek, novsich, ja som mal 206gti , a tam to tak bolo, pri starte bola hladina oleja, potom to zhaslo, a rucicka zacala ukazovat teplotu, inak napr pri tychto autach ako moje gti, to neni az tak odveci , siel som raz po dialnici plny kotel , dlhsie som siel skoro 230km/h , a uz isla rucicka oleja do cerveneho, vedel som ze musim pustit plyn, u 407 my sa mi este ale nestalo aby som siel nad polovicu Citovat
Matuska Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 A co říká váš manuál? Já tam tuhle specialitu nemám zmíněnou. Ale oni tam nepíšou o hodně věcech. Např. jsem v manuálu k mému autu marně hledal jakokoli zmínku o kontrolce mazání. Hladina oleje - to ano, ale jinak nic! Musel jsem si to vyzkoušet (nechat chcípnout motor se zapnutým zapalováním). A ono to na mě zapípalo a rozsvítila se kontrolka, kterou u Peugeota chtěli zatajit! Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Já to mám takhle v servisboxu TWO-FUNCTIONS INDICATOR OIL LEVEL+TEMPERATURE a mám to tak jak jsem psal výše Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 V manuáli pri popise toho budíka je len zmienka o teplote. Hladinu kontroluje a hlási pomocou toho nápisu OIL OK na displeji medzi budíkami. Tak ako vraví Přema. Sú na motore dve čidlá alebo jedno spoločné na teplotu a hladinu? To by mohlo byť ono. Citovat
Zipík Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Přema Já mám 9 jen aby řeč nastála...... No jo ty máš ale full výbavu:D Citovat
Zipík Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Matuska Původně zaslal: Zipík Vzadu jsou jen dva!Žádný kolenní tam není. to: AnotherOne Jak to, že nemáš kolení vždyť v základu má 407 7x airbag:myslim [upravil dne 21.2.09 Zipík] Od určité doby je kolenní airbag za příplatek. Tak jsme zase o něco chytřejší Citovat
Zipík Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak nakoniec som zistil, že ho mám:aut Kolenný airbag vodiča AIRBAG PRI KOLENÁCH VODIČA Dokopy teda 9 bagov. Ako hovorím nejak ma bagy netrápia. Nehodlám ich použiť. No vidíš Citovat
Zipík Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Jinak jsem o víkendu zjistil, že mi to ukazuje taky tu 2 u airbagu.Jsem si toho nějak předtím nevšiml:nevim:super Citovat
Matuska Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: Matuska Původně zaslal: Zipík Vzadu jsou jen dva!Žádný kolenní tam není. to: AnotherOne Jak to, že nemáš kolení vždyť v základu má 407 7x airbag:myslim [upravil dne 21.2.09 Zipík] Od určité doby je kolenní airbag za příplatek. Tak jsme zase o něco chytřejší Ten příplatek platí peo základní výbavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.