Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil, tak mi tam servisní šikulka nenamontoval zajiš?ovací objímku (takový ten plastový bazmek na konci bowdenu na straně pedálu). Moc se mi už do toho nechce rýpat, ale kdyby náhodou: kdo jste to už dělali, musí se při odpojení lanka od pedálu demontovat celá osa se spojkovým a brzdovým pedálem, nebo to jde i bez demontáže a mám jen tak levý ruce? Lanko je k pedálu připojeno přes plastovou úchytku, zajištěnou kovovou sponou a nějak se k tomu nemůžu dostat...

Odesláno

Tak je to dobrý - je to jen rukama. Jestli jsem to správně pochopil z moudré knihy, tak by mělo stačit zatlačit tu kovovou sponu dopředu, lanko pak jde vytáhnout z toho plastu, který zůstane na pedálu a při montáži ho tam jen zasunu (to lanko) - je to tak.

Omlouvám se za neustálý opruz, ale snažím se udělat alespoň to, na co stačím a jak je vidět, servis není vždycky to nejlepší řešení (samozřejmě kromě některých :-))

• O 3 týdny později...
Guest dtyrkas
Odesláno

Na vylete s pritelkyni nam prasknul ten plastovej \"pazmek\" u pedalu. Minulej vikend.

Predtim se z prostoru motoru ozyvaly priserne vibrace, uz dlouho, cca 4-5 mesicu. Uz se to tu resilo.

Ten slavnej prazskej servis ^^ se na to vybod, asi to nechteli resit. Je tam pristup na h...

Zjistil jsem, ze kdyz to takhle vibruje a lehce slapnu na spojku - zvuk zmizi. Jiny servis mi to potvrdil a urcili diagnozu - vypinaci lozisko spojky je v haji. A spojka jde seslapnout sakra ztuha, to moje noha zna moc dobre :o)

Takze cca 5500,- Kc za spojkovou sadu a prace - ve finale 6-9 tis. Kc.

Pak sem napisu vysledek, sam jsem zvedavej .........

[Editován dne 13/8/04 dtyrkas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...