Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

MS v klasickém sáňkování v Liberci 2009 aneb kašlem na jejich lyže za dvě miliardy..

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit.

Marlina už jen tak nikdo nepřekoná...:aut

a tohle mi přijde docela normální, takle jsme jednou blbnuli s kámošem na lyžích - 80km/h MAZEEEEC :roker:roker:roker

Odesláno

No, svěťák v Kuopio je od 10 eur (skoky), tak nevím, co naši blbnou, když tam je skoro stejný obsazení. Asi ru máe vyšší platy a životní úroveň :D

Jinak pěkná akce

[upravil dne 19.2.2009 maturantka]

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Marlin

jako ja doufam ze se dojedem pristi tyden podivat aspon na eh s Jitkou. jeste uvidim

Jinak Jardo, doufam ze my tu Justynu jednou pujcis.

Vypadám jako smyslů totálně zbavený? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale teď v tomhle počasí je to auto k nezaplacení, 406 by neustále ležela na břiče tady u nás..

ty woe, je to Justyna, co bych ti s tim tak mohl udelat :aut

tobe sem taky pujcil brambora na cely vikend.:D

Odesláno

Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit.

:aut Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu..

Odesláno

:aut Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu..

Ja tam v sobotu v noci Nejsoou projel, v te velke chumelenici, tak nemachruj, nebo tam za tebou s Nejsou prijedu a uvidis.

Odesláno

jako ja doufam ze se dojedem pristi tyden podivat aspon na eh s Jitkou. jeste uvidim

Jinak Jardo, doufam ze my tu Justynu jednou pujcis.

Vypadám jako smyslů totálně zbavený? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale teď v tomhle počasí je to auto k nezaplacení, 406 by neustále ležela na břiče tady u nás..

ty woe, je to Justyna, co bych ti s tim tak mohl udelat :aut

tobe sem taky pujcil brambora na cely vikend.:D

JO ták, to myslíš jak Ti celej vejkend dělal brácha kabelový svazky jo:D:D No jo, to se nám v tý garáži náramně projel:D

Na Justy musím chtě nechtě udělat nějaký opravy, nádrž, stabík a teď hlavně pravej spodní kulák...ten je hoooodně blbej, už mám novej, ale kámoš má čas až příští pátek...

Jo a 80 jsem s nima fakt nejel, mám celkem i někdy rozum (a ta 1.2 to do kopce neudělá i kdyby já nevím co :D ) a jel jsem nahoru 10-30km/h maximálně, ale spíš to bylo 20, protože se protáčela kola..

Odesláno

no tak i v grazi na vikend to staci :D

Imho mam tu reklamaci na nefungujci central, jinak to vypada ze si brzo stahnu tveho brachu k tobe na natazeni komplet nove cele elektriky :D

Tak az das justynu do pucu.... no i kdy, z kdyby to bylo ted, tak by te to mzona bolelo min, nez kdyz bych se v ni projel az bude opravena :aut

Odesláno

Ja tam v sobotu v noci Nejsoou projel, v te velke chumelenici, tak nemachruj, nebo tam za tebou s Nejsou prijedu a uvidis.

Přijeď, teď tu moc sněhu není, přes mantinel sněhu nevidím už z okna:D:D:D:D

Odesláno

jo, kde neni snih co. A ta kalamita co je vyhlasena je jako co, sahrska poust?

Ja se jim divim, amme byt hrdy ze to tady je a ej t v Liberci kde i to azzemi je, a my to jenom hanime. nechapu ceskou naturu :bojim

Odesláno

se divíš když bydlíte tak kde bydlíte....:myslim:myslim:myslim cyklostezky v zimě neprotahujou :roker

Odesláno

jo, kde neni snih co. A ta kalamita co je vyhlasena je jako co, sahrska poust?

Ja se jim divim, amme byt hrdy ze to tady je a ej t v Liberci kde i to azzemi je, a my to jenom hanime. nechapu ceskou naturu :bojim

nemaj ten ski areál stavět tak vysoko, kokoti :D ...je jasný že ve 400 m.n.m. může začít sněžit :aut

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Moc závidím:mrk, my takhle jezdili před pár lety. Zapřáhli jsme sáňky za 205 GTi, ale bylo míň sněhu.....to víte Praha:roll

Já tušil že nejsem jedinej \"magor\" :D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

Moc závidím:mrk, my takhle jezdili před pár lety. Zapřáhli jsme sáňky za 205 GTi, ale bylo míň sněhu.....to víte Praha:roll

Já tušil že nejsem jedinej \"magor\" :D:D:D

Náhodou to bylo super, jen jsem se trochu bála v zatáčkách, jezdili jsme totiž mezi barákama:mad:ale pomalu a opatrně, já bych se jinak bála.

Odesláno

No já bych řekl, že si to strategicky rozdělily. Marlin je expert na bláto jak několikrát názorně předvedl a Jarda se specializuje na sníh - viz foto s jeho bývalou :D

post-0-14109604836747_thumb.jpg

Odesláno

A víš,že mě to taky napadlo:D ale jinak se klucí vyřádili docela dobře:D:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...