adraj Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 já jsem takhle táhnul děti na koloběžce. Nandal jsem jim místo koleček lyže a jelo se. Jenom po vesnici. Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. Marlina už jen tak nikdo nepřekoná... a tohle mi přijde docela normální, takle jsme jednou blbnuli s kámošem na lyžích - 80km/h MAZEEEEC :roker:roker Citovat
maturantka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 No, svěťák v Kuopio je od 10 eur (skoky), tak nevím, co naši blbnou, když tam je skoro stejný obsazení. Asi ru máe vyšší platy a životní úroveň Jinak pěkná akce [upravil dne 19.2.2009 maturantka] Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin jako ja doufam ze se dojedem pristi tyden podivat aspon na eh s Jitkou. jeste uvidim Jinak Jardo, doufam ze my tu Justynu jednou pujcis. Vypadám jako smyslů totálně zbavený? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale teď v tomhle počasí je to auto k nezaplacení, 406 by neustále ležela na břiče tady u nás.. ty woe, je to Justyna, co bych ti s tim tak mohl udelat tobe sem taky pujcil brambora na cely vikend. Citovat
jarajarda Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu.. Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu.. Ja tam v sobotu v noci Nejsoou projel, v te velke chumelenici, tak nemachruj, nebo tam za tebou s Nejsou prijedu a uvidis. Citovat
jarajarda Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin jako ja doufam ze se dojedem pristi tyden podivat aspon na eh s Jitkou. jeste uvidim Jinak Jardo, doufam ze my tu Justynu jednou pujcis. Vypadám jako smyslů totálně zbavený? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale teď v tomhle počasí je to auto k nezaplacení, 406 by neustále ležela na břiče tady u nás.. ty woe, je to Justyna, co bych ti s tim tak mohl udelat tobe sem taky pujcil brambora na cely vikend. JO ták, to myslíš jak Ti celej vejkend dělal brácha kabelový svazky jo:D:D No jo, to se nám v tý garáži náramně projel:D Na Justy musím chtě nechtě udělat nějaký opravy, nádrž, stabík a teď hlavně pravej spodní kulák...ten je hoooodně blbej, už mám novej, ale kámoš má čas až příští pátek... Jo a 80 jsem s nima fakt nejel, mám celkem i někdy rozum (a ta 1.2 to do kopce neudělá i kdyby já nevím co ) a jel jsem nahoru 10-30km/h maximálně, ale spíš to bylo 20, protože se protáčela kola.. Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 no tak i v grazi na vikend to staci Imho mam tu reklamaci na nefungujci central, jinak to vypada ze si brzo stahnu tveho brachu k tobe na natazeni komplet nove cele elektriky Tak az das justynu do pucu.... no i kdy, z kdyby to bylo ted, tak by te to mzona bolelo min, nez kdyz bych se v ni projel az bude opravena Citovat
jarajarda Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu.. Ja tam v sobotu v noci Nejsoou projel, v te velke chumelenici, tak nemachruj, nebo tam za tebou s Nejsou prijedu a uvidis. Přijeď, teď tu moc sněhu není, přes mantinel sněhu nevidím už z okna:D:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 A je to tady.... http://www.novinky.cz/clanek/161902-topolanek-chce-nechat-prosetrit-pripravy-na-liberecke-mistrovstvi.html Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 jo, kde neni snih co. A ta kalamita co je vyhlasena je jako co, sahrska poust? Ja se jim divim, amme byt hrdy ze to tady je a ej t v Liberci kde i to azzemi je, a my to jenom hanime. nechapu ceskou naturu Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. Neboj, tohle byl jen sníh a kdo ví kde bydlím, ví, že k nám se v tomhle žádný auto neodváží, nemít čtyřkolku, k baráku se nedohrabu.. se divíš když bydlíte tak kde bydlíte....:myslim:myslim cyklostezky v zimě neprotahujou Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Marlin jo, kde neni snih co. A ta kalamita co je vyhlasena je jako co, sahrska poust? Ja se jim divim, amme byt hrdy ze to tady je a ej t v Liberci kde i to azzemi je, a my to jenom hanime. nechapu ceskou naturu nemaj ten ski areál stavět tak vysoko, kokoti ...je jasný že ve 400 m.n.m. může začít sněžit Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Moc závidím:mrk, my takhle jezdili před pár lety. Zapřáhli jsme sáňky za 205 GTi, ale bylo míň sněhu.....to víte Praha:roll Citovat
jarajarda Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Moc závidím:mrk, my takhle jezdili před pár lety. Zapřáhli jsme sáňky za 205 GTi, ale bylo míň sněhu.....to víte Praha:roll Já tušil že nejsem jedinej \"magor\" :D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Petra XSI Moc závidím:mrk, my takhle jezdili před pár lety. Zapřáhli jsme sáňky za 205 GTi, ale bylo míň sněhu.....to víte Praha:roll Já tušil že nejsem jedinej \"magor\" :D:D Náhodou to bylo super, jen jsem se trochu bála v zatáčkách, jezdili jsme totiž mezi barákama:mad:ale pomalu a opatrně, já bych se jinak bála. Citovat
Blizzard Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 my, když jsme byli malí- tak 15 let, jezdili v létě po louce s 205 1.8D a pouštěli jsme draky střešním oknem . Jsme se s bráchou hádali kdo bude řídit Citovat
Driver Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. No já bych řekl, že si to strategicky rozdělily. Marlin je expert na bláto jak několikrát názorně předvedl a Jarda se specializuje na sníh - viz foto s jeho bývalou Citovat
vendelinek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Já myslel, že pozici \"klubovýho magora\" má rezervovanou natvrdo Marlin, a on se Jarajarda snaží ho z toho cenného postu vyrazit. A víš,že mě to taky napadlo:D ale jinak se klucí vyřádili docela dobře:D:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.