pavel66 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 žádám všechny o nápovědu Peugeot 307 SW 2003 2.0 HDI 80kW, v motoru jsou 4 el.mag. ventily, pokud mam pripojeny ten uplne vrchní a to prosím konkrétně přívodní hadičku podtlaku auto nema výkon a strašně čoudí, pokud hadičku odpojím jezdí to ok, nevíte někdo náhodou co by to mohlo dělat a co s tím můžu dělat já. Dík všem za rady a tipy Citovat
vlado-.m Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Podla mna je to ovladanie EGR ventilu. Bud ten elektromagnet nefunguje=je pridrete zelezne jadro alebo je inak poskodeny. Da sa rozobrat a vycistit. Hadicku jednoducho zapchaj. Citovat
pavel66 Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 měl sem ventil rozebraný, vyčistil jsem ho a pořád stejné, navíc když tu hadičku ucpu tak to zase nejede, musí být normálně odpojena a neucpaná Citovat
vlado-.m Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Tak to asi bude vadny iny ventil, lebo tri ventily su napajane spolocnym podtlakom /po hadickach ich najdes/a ak ho odpojis logicky odoberies ovladanie za tymi zvysnymi dvomi t.j. klapku od intercoolera a turba....ak by si ich nahodou vyberal mohol by si si vsimnut aka farba zastrcky k nim ide+na vrchu by malo byt vyrazene nejake cislo v kruzku+na spodku je tiez vyrazene nejake cislo a dat mi vediet? Citovat
aaadada Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 nemohli by jste mi poradit jak ten selenoid rozebrat a vyčistit? já na to koukal a je to jeden celek. fakt nevi jak se tam dostat. Citovat
vlado-.m Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 mozno ani nemusis rozoberat. ak ho nemas upchaty, netesny, elektricky nefunkcny a len sa ti pridiera, tak staci dat dole kryt filtrika/da sa podpacit tenkymi skrutkovacmi/ a do odkrytej dierky streknut nejaky olej /napr. wd40/. Olej sa dostane do priestoru jadra magnetu a tak uvolni pripadne zaseknute jadro. Citovat
OloZX6R Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Měl jsem vadnej ten úplně dolní a aby to trochu jelo, musely být odpojený hadičky na dolním i prostředním. Možná tedy budeš mít vadnej jinej, než u kterýho odpojuješ hadičku. Zkus máznout všechny, jinak rozebrat úplně to jde, když přecvakneš ten plechovej kroužek, místo něj můžeš potom použít třeba svorku. Osobně jsem s tim laboroval dost dlouho, nakonec jsem to dal odborníkům (ne v peugeotu, ty si s tim nevěděli rady) a vyměnili mi ten spodní a auto už jezdí jak má. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.