Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

žádám všechny o nápovědu

Peugeot 307 SW 2003 2.0 HDI 80kW, v motoru jsou 4 el.mag. ventily, pokud mam pripojeny ten uplne vrchní a to prosím konkrétně přívodní hadičku podtlaku auto nema výkon a strašně čoudí, pokud hadičku odpojím jezdí to ok, nevíte někdo náhodou co by to mohlo dělat a co s tím můžu dělat já. Dík všem za rady a tipy

Odesláno

Podla mna je to ovladanie EGR ventilu. Bud ten elektromagnet nefunguje=je pridrete zelezne jadro alebo je inak poskodeny. Da sa rozobrat a vycistit. Hadicku jednoducho zapchaj.

Odesláno

měl sem ventil rozebraný, vyčistil jsem ho a pořád stejné, navíc když tu hadičku ucpu tak to zase nejede, musí být normálně odpojena a neucpaná

Odesláno

Tak to asi bude vadny iny ventil, lebo tri ventily su napajane spolocnym podtlakom /po hadickach ich najdes/a ak ho odpojis logicky odoberies ovladanie za tymi zvysnymi dvomi t.j. klapku od intercoolera a turba....ak by si ich nahodou vyberal mohol by si si vsimnut aka

farba zastrcky k nim ide+na vrchu by malo byt vyrazene nejake cislo v kruzku+na spodku je tiez vyrazene nejake cislo a dat mi vediet?

• O 1 rok později...
Odesláno

mozno ani nemusis rozoberat. ak ho nemas upchaty, netesny, elektricky nefunkcny a len sa ti pridiera, tak staci dat dole kryt filtrika/da sa podpacit tenkymi skrutkovacmi/ a do odkrytej dierky streknut nejaky olej /napr. wd40/. Olej sa dostane do priestoru jadra magnetu a tak uvolni pripadne zaseknute jadro.

Odesláno

Měl jsem vadnej ten úplně dolní a aby to trochu jelo, musely být odpojený hadičky na dolním i prostředním. Možná tedy budeš mít vadnej jinej, než u kterýho odpojuješ hadičku. Zkus máznout všechny, jinak rozebrat úplně to jde, když přecvakneš ten plechovej kroužek, místo něj můžeš potom použít třeba svorku. Osobně jsem s tim laboroval dost dlouho, nakonec jsem to dal odborníkům (ne v peugeotu, ty si s tim nevěděli rady) a vyměnili mi ten spodní a auto už jezdí jak má.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...