Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, mám tu jeden problém a zajímalo by mě jestli se s tím někdo z vás nesetkal a neměl nějaký typ.

Mám Peugeot 307 SW rok 2003 motor 2.0 HDI 80kW a přestali mi fungovat ostřikovače světel. Co s tím a tak?????

Dík všem

Odesláno

kapalinu mam

pojistka byla nějaka špatná v motor prostoru je u ní číslo 7 a je 20A, tak sem ji vyměnil nastartoval ostříknul a nic a navíc pojistka zase v háji, ale jestli je na ostřikovače světel nebo něco jiného to nevím, ale asi ano

Odesláno

No na vrakac raci ani nechot!!Ja sem menil predni naraznik bo sem trefil zajice kamikaze tak sem aspon nemusel resit diry a krytky.Motorek je vysokotlaky a v peugeot do 3000kc Dej tam but novy nebo nic..Me to sralo 2mesice pak sem si zvyk a pak vletel zajic a poresil vse..

Odesláno

Když jsem měl 307,taky mě to zlobilo.Nakonec jsem zjistil,ze v konektoru na kabelu k motorku jsou uvolněný kontakty.Stačilo ho rozdělat a kontakty napružit.Bez sundání nárazníku se k tomu nedostaneš.

Pokud to bude motorek,tak v seviceboxu cena 1.440,-Kč,objednací číslo 643477.

Odesláno
Původně zaslal: pavel66

kapalinu mam

pojistka byla nějaka špatná v motor prostoru je u ní číslo 7 a je 20A, tak sem ji vyměnil nastartoval ostříknul a nic a navíc pojistka zase v háji, ale jestli je na ostřikovače světel nebo něco jiného to nevím, ale asi ano

Pojistka číslo 7 je pro motorek ostřikovače světel a vyhazovalo mi ji to taky.Při závadě viz předešlý příspěvek.

Odesláno

Rosťa 307: Skus chytit ten ostrikovac a tahnout k sobe,de to stuha ale vytahnes ho.

Nebo ta pojistka jak pise pkr dej novou a skus ostriknout a pokud se spali tak je to jasne.

Motorek nemusi byt K.O.muze v nem byt bordel a je kously de rozchodit.

Muj pripad motorek plny vody. Naraznik neni slozite sundat.

Odesláno
Původně zaslal: Radim Miki

Rosťa 307: Skus chytit ten ostrikovac a tahnout k sobe,de to stuha ale vytahnes ho.

Nebo ta pojistka jak pise pkr dej novou a skus ostriknout a pokud se spali tak je to jasne.

Motorek nemusi byt K.O.muze v nem byt bordel a je kously de rozchodit.

Muj pripad motorek plny vody. Naraznik neni slozite sundat.

tak pojistka je prasklá a je to na rozebrání, ale ro nechám na teplejší časy....

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, prosím Vás mám P307 SW a ostrekovač neostrekuje ( nevšimol som si to keď som auto kupoval... no a chcel by som zistiť či to nebude poistkou, ale neviem , ktorá by to mohla byť. Mám stiahnutý manuál, ale nesedí k mojmu autu r.v. 2005.

Díky za pomoc a pekné dni. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...