Ladman Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Asi hloupej dotaz:myslim, ale přesto to zkusím. Neví někdo, zda lze nějakým způsobem zjistit stav alternátoru? Mám na mysli, jestli již nezačíná \"odcházet\". Mám auto přes 2 roky a s altíkem jsem zatím žádný problém neměl ani v současné době nemám. Ale v létě se chystám autem do Bulharska a nerad bych aby mi cestou altík \"odešel\". Chtěl bych tomu předejít případnou repasí, protože jinak bych při poruše při cestě na dovolenou asi musel koupit novej, což by byla děsná pecka pro rodinný rozpočet. A nezná někdo přibližnou cenu repase altíku? Citovat
pastorek Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Stav zistíš jednoducho. Daj dole remeň a vymontuj regulátor. Prudkým pootočením budeš počuť ložiská. Nesmú hučať. Cez dieru po regulátore uvidíš krúžky rotora. Uhlíky v nich vybrúsia drážku. cca do 3 mm je to v pohode. Na regulátore uvidíš uhlíky. Mali by z regulátora trčať cca 10 mm a viac. To je asi všetko čo sa dá doma zistiť. Repas spočíva v domazaní alebo výmene ložísk, výmene uhlíkov a zrovnaní (prípadne výmene) krúžkov rotora. Naposledy som to robil za 600 Sk i s materiálom. Citovat
Ladman Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Stav zistíš jednoducho. Daj dole remeň a vymontuj regulátor. Prudkým pootočením budeš počuť ložiská. Nesmú hučať. Cez dieru po regulátore uvidíš krúžky rotora. Uhlíky v nich vybrúsia drážku. cca do 3 mm je to v pohode. Na regulátore uvidíš uhlíky. Mali by z regulátora trčať cca 10 mm a viac. To je asi všetko čo sa dá doma zistiť. Repas spočíva v domazaní alebo výmene ložísk, výmene uhlíkov a zrovnaní (prípadne výmene) krúžkov rotora. Naposledy som to robil za 600 Sk i s materiálom. to je za půl darma:D. A diody se nemění? Citovat
pastorek Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Ladman Původně zaslal: pastorek Stav zistíš jednoducho. Daj dole remeň a vymontuj regulátor. Prudkým pootočením budeš počuť ložiská. Nesmú hučať. Cez dieru po regulátore uvidíš krúžky rotora. Uhlíky v nich vybrúsia drážku. cca do 3 mm je to v pohode. Na regulátore uvidíš uhlíky. Mali by z regulátora trčať cca 10 mm a viac. To je asi všetko čo sa dá doma zistiť. Repas spočíva v domazaní alebo výmene ložísk, výmene uhlíkov a zrovnaní (prípadne výmene) krúžkov rotora. Naposledy som to robil za 600 Sk i s materiálom. to je za půl darma:D. A diody se nemění? Diódy sa neopotrebovávajú. Tam jedine môže byť problém v letovaných spojoch po prehriatí ale to by si zbadal na činnosti. Citovat
Ladman Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Ladman Původně zaslal: pastorek Stav zistíš jednoducho. Daj dole remeň a vymontuj regulátor. Prudkým pootočením budeš počuť ložiská. Nesmú hučať. Cez dieru po regulátore uvidíš krúžky rotora. Uhlíky v nich vybrúsia drážku. cca do 3 mm je to v pohode. Na regulátore uvidíš uhlíky. Mali by z regulátora trčať cca 10 mm a viac. To je asi všetko čo sa dá doma zistiť. Repas spočíva v domazaní alebo výmene ložísk, výmene uhlíkov a zrovnaní (prípadne výmene) krúžkov rotora. Naposledy som to robil za 600 Sk i s materiálom. to je za půl darma:D. A diody se nemění? Diódy sa neopotrebovávajú. Tam jedine môže byť problém v letovaných spojoch po prehriatí ale to by si zbadal na činnosti. kdysi jsem měl problém s diodou na 405-ce, proto se ptám. Jinak díky za info:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 zrepasuješ altík a ono ti může odejít něco jiného;) Citovat
kupák Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Kolik na tom altiku (resp. na autě) máš namotáno? Citovat
Ladman Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: honza406 zrepasuješ altík a ono ti může odejít něco jiného;) jasně, ale minimalizuji riziko, že odejde cestou altík Citovat
Ladman Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: kupák Kolik na tom altiku (resp. na autě) máš namotáno? já s ním nalítal cca 20 000 km, ale celkem má asi 150 000 km Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 mam na svem 320 000 a porad mota dobre a dobiji cca 14.3 V klepy klep, oproti tomu na starteru uz jsem musel vymenit uhliky, pac tam skoro zadny nezustaly Citovat
Ladman Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 startér mám právě už přes rok zrepasovanej, taky tam skoro žádný uhlíky nebyly Citovat
kupák Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Já jen, že na 405ce jsem za 334000 km neměnil nic na altiku ani na startéru a fungovaly naprosto výborně. Podstatně lépe, než startér na kupé, které má 190000 km. Blbě se zasouvá, ale točí jak blázen. Citovat
pastorek Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Napriek tomu že alternátor vydrží podstatne viac ako tých 150 000 čo máš najazdené, nič nepokazíš ak ho skontroluješ. Budeš mať aspom kľudné svedomie že si urobil čo sa dalo. Citovat
vojti26 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Napriek tomu že alternátor vydrží podstatne viac ako tých 150 000 čo máš najazdené, nič nepokazíš ak ho skontroluješ. Budeš mať aspom kľudné svedomie že si urobil čo sa dalo. ....Budeš mať aspom kľudné svedomie že si urobil čo sa dalo až Ti odejde cestou do Bulharska :D:D:D:D.... Ne,hloupej vtip,asi bych měl něco takovýho taky podniknout Citovat
jojo0608 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Po ceste do Bulharska sa ti skôr rozpadne podvozok Citovat
Ladman Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Napriek tomu že alternátor vydrží podstatne viac ako tých 150 000 čo máš najazdené, nič nepokazíš ak ho skontroluješ. Budeš mať aspom kľudné svedomie že si urobil čo sa dalo. Mluvíš mi z duše:super, pouze s tím rozdílem, že to přenechám odborníkovi (který mi již dříve repasoval startér) Citovat
mira.buchla Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Zdarec,taky se zeptám...Mám v autě trošku muziky a i přesto že mám kapacitor tak se mi při \"trošku větších\" bassech tlumí světla a vlastně všechno co je zapnuté...ventilátor atd. asi už bude chycenej altík co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.