Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

aku autobateriu by ste odporucili do peugeot 206 Gti 2.0 benzin r.vyroby 1999

Aka bateria by bola vhodna? mam tam urobenu hudbu do 1200W zosik DLS A6 ..., a rozne tuning pridavky stroboskop, hukacky podsvietenia atd :)

Odesláno
Původně zaslal: smashing

no to je pekne ze tka rozmyslas ale ide o vykon kolko amper atd .. teda jedna sa oto aby bola vykona a za co najlepsiu cenu

Jasný, ale většinou je více Ah baterie s lepším startovacím proudem i větší než ostatní. Já ti klidně doporučím 90Ah, bude mít dobrý startovací proud, cenu jakž takž, ale těžko ji tam nacpeš. Tak jsem to myslel. :)

Tak jinak: kolik AH si tam měl teď a jaké rozměry má ta přihrádka na baterii?

OT: už máš spojku?

Odesláno

jj dik tak mi naslo ze 62 Ah ... no ale tak ide mi hlavne oto ze ked ma v aute v podstate asi vecsi odber kedze tam je hudba a kopec inych veci co papaju tak preto sa pytam na odporucanie

BoneDaddy : no tak jj ja som pochopil ale tym mna nie :) ide o odporucnaie a su baterie s vacsou kapacitou a mensim obalom tak samoska aby mi to vliezlo do toho priestoru ...

a ta spojka este nie som nemal cas nato a auto potrebujem stale teraz tak neveim kedy ale teraz mi odisla bateria ked ju nabijem vydrzi mi 1 den a potom zasa nic ...

tak ta je prvorada .... a spojku da sa povedat ze ma vyhliadnutu LUK

Odesláno

mě teď zdechla baterka orig. po čtyřech letech, což považuju u žrouta energie jako je P807ka docela úspěch... koupil jsem teď na obecné doporučení a jednu mou dobrou zkušenost z historie značku Banner. Vždycky jsem volil zlatou střední cestu, tedy dobrý poměr cena/kvalita a to Banner určitě je. U tebe mi vychází jako doporučené minimum toto http://www.battery.cz/autobaterie-banner-p6219-dt-v2862

...ale jak bylo výše řečeno, můžeš dát větší kapacitu dle libosti, pokud se ti tam vejde :super

Odesláno

no tak rozhodne uz ked tak 62 je minimum 50 uz nechem ale sa mi to nezda len 3 roky a to tam nebolo ani az taka hudba az teraz asi tak cca pol roka ... ale to by nemala byt pricina ... nemoze daco dakde skratovat alebo cosi 3 roky sa mi zdaju malo ... a este ked to je original peugeot no neveim

Odesláno

baterku si mužeš nechat přeměřit v servisu, jaký její skutečný stav podle elektrolitu, taky si můžeš nechat ověřit dobíjení, jinak je to otázka na znalého elektrikáře, aby spočítal navýšení odběru proudu toho tvýho audia oproti běžnému stavu. Jinak baterka je spotřební věc jako každá jiná, kus od kusu se může chovat jinak. Na životnost má vliv hodně faktorů...

Odesláno

takže sme obloukem opět u Banneru :D nic ve zlém Mirrae, ale smashing bude asi moje krevní skupina, baterka má splnit účel a za rozumnou cenu, ten typ co smash potřebuje je cca 2400kč...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...