oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej . -blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty Zachraňte Willyho Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Kekros No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci . Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit Pojeď na nějakej kongres toho dance ae Ne, dělám si srandu, už jsem dva roky nebyl, z fleku bych to moc nedal. Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni. Dej vedet a myslim ze par odvazlivcu by se naslo ktery by jeli Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Pe.Tr se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej . -blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty Zachraňte Willyho Oddie: internetová anonymita u tebe neplatí Agre: ty dostaneš přes držku taky Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Pe.Tr se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej . -blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty Zachraňte Willyho Oddie: internetová anonymita u tebe neplatí Agre: ty dostaneš přes držku taky Hehe zkus to :D:D:D:D Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Jo? Tak nejprv tak rok choďte na normální ae, ať se naučíte aspoň základní názvosloví, až to na vás prezentér bude pokřikovat EDIT: to je pro Agr.... [upravil dne 2/19/09 oddie] Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Jo? Tak nejprv tak rok choďte na normální ae, ať se naučíte aspoň základní názvosloví, až to na vás prezentér bude pokřikovat Aha:D Citovat
Kekros Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni. No takový poměr stavu účastníku je i na těch irských tancích - jsem tam jedinej . Na ten dance bych klidně chodil, ale bojim se, že bych to nerozdýchal. Moje fyzička je na dost nízké úrovni Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: oddie Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni. No takový poměr stavu účastníku je i na těch irských tancích - jsem tam jedinej . Na ten dance bych klidně chodil, ale bojim se, že bych to nerozdýchal. Moje fyzička je na dost nízké úrovni Stejně jsi dobrej, že tam chodíš, většina chlapů jsou neschopný dřeva, a když si pak chtěj holky někde zatancovat, tak jen čuměj... Citovat
oddie Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Kdo jde v sobotu na běžky? Já asi pojedu, ale jen na jeden den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.