Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej .

-blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty :bacha

Zachraňte Willyho :P

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Kekros

No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci :D. Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit :super

Pojeď na nějakej kongres toho dance ae :) Ne, dělám si srandu, už jsem dva roky nebyl, z fleku bych to moc nedal. Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů ;):D Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni.

Dej vedet a myslim ze par odvazlivcu by se naslo ktery by jeli :D

Odesláno

se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej .

Oddie: internetová anonymita u tebe neplatí

Agre: ty dostaneš přes držku taky :D

Odesláno

Oddie: internetová anonymita u tebe neplatí

Agre: ty dostaneš přes držku taky :D

Hehe zkus to :D:D:D:D:D

Odesláno

Jo? Tak nejprv tak rok choďte na normální ae, ať se naučíte aspoň základní názvosloví, až to na vás prezentér bude pokřikovat :)

EDIT: to je pro Agr....

[upravil dne 2/19/09 oddie]

Odesláno

Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů ;):D Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni.

No takový poměr stavu účastníku je i na těch irských tancích - jsem tam jedinej :D. Na ten dance bych klidně chodil, ale bojim se, že bych to nerozdýchal. Moje fyzička je na dost nízké úrovni :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů ;):D Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni.

No takový poměr stavu účastníku je i na těch irských tancích - jsem tam jedinej :D. Na ten dance bych klidně chodil, ale bojim se, že bych to nerozdýchal. Moje fyzička je na dost nízké úrovni :nevim

Stejně jsi dobrej, že tam chodíš, většina chlapů jsou neschopný dřeva, a když si pak chtěj holky někde zatancovat, tak jen čuměj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...