dzana.m Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 tak taky jednu přidám kamaradová svatba ale meli jsme to trochu na rychlo Citovat
dzana.m Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 tak assi nic vblodila se maličká chybička Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 jejda, tak ada si uz privzala posily. Pe.Tr - to nejni spatny napad, ale to bych ade neudelal :-) Citovat
Petra XSI Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Scratch jejda, tak ada si uz privzala posily. Pe.Tr - to nejni spatny napad, ale to bych ade neudelal :-) Neboj, to nejsou žádný posily, jen tady každej píše svý zkušenosti a názory, někdy dost zajímavý....Petře, Petře, teda styď se:bacha. Stejně je to hlavně vaše věc;) Život je holt otázkou priorit, já jsem se do vdávání nikdy nijak nehrnula, za to jsem vždycky chtěla mít vlastní byt, a osamostatnit se. Svatba je pro mě jen úředně zpečetění vztahu, nic jinýho.....nemusím mít u toho bílý šaty ani hostinu za tisíce.....na to jsem dost velkej stydlín, aby mě všichni pozorovali jak zametám střepy a krmím ženicha játrovejma knedlíčkama:roll Citovat
Dariska Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Petra: To je právě na tom to supr mít takový den aspoň jednou v životě a užít si ho, teda sice trochu ve stresu, ale užít, nechápu kdo do toho nechce jít. Ale je to věc každého. Citovat
marisw Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Pomerne celkom aktualne.....ženil som sa 31.1.2009 Citovat
Petra XSI Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Dariska Petra: To je právě na tom to supr mít takový den aspoň jednou v životě a užít si ho, teda sice trochu ve stresu, ale užít, nechápu kdo do toho nechce jít. Ale je to věc každého. Já ale neříkám, že se nikdy nechci vdát, třeba už kvůli dětem je dobrý, aby rodina fungovala jako celek před státem. Jen asi nejsem ten správný romantický typ.....třeba moje kamarádka, který jsem odsvědčila svatbu jí měla v poho...sešli jsme se odpoledne u kostela (rodina manžela je silně věřící) a pak jsme šli slavit do restaurace. Tak si to nějak představuju já, jen bych kostel vyměnila za radnici a restauraci za nějakou grilovačku.....nemusím mít u toho, ostužkovaný lidi v kvádrech a kostýmcích (hlavně chlapi jsou z toho většinou dost rozladěný, že se do takových věcí musí navlíct:D),koláčky, dorty, knedlíčkovou polívku, svíčkovou, rozbitý talíře.....vím, že pro někoho to jsou tradice, ale pro mě spíš zbytečnosti. Teď když spolu snoubenci většinou několik let žijí a někdy mají už děti, tak proč....toť můj názor na svatbu. Jinak samozřejmě ať jí má každej jakou chce, nejlépe ať mu vyjde podle vlastních snů a představ:super Citovat
Marlin Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: marisw Pomerne celkom aktualne.....ženil som sa 31.1.2009 konecne poradne svatebni auto Citovat
Petra XSI Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: marisw Pomerne celkom aktualne.....ženil som sa 31.1.2009 konecne poradne svatebni auto Rejpale:bacha, mě se zas líbí nevěsty kožíšek.......mám totiž takový doma:aut Citovat
Miss Scratch Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Scratch tak z neceho musime slevit :-) nechal bych si chalupu a motorku a pustil Adu , viš kolik pak budeš mit ženskejch?! :D:D [upravil dne 24/2/09 Pe.Tr] [/qu¨ Dík za info , tak to hold bude muse scratch asi tu chalupu platit ted ze svejch penez:-))) Citovat
Medvěd Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Já ale neříkám, že se nikdy nechci vdát, třeba už kvůli dětem je dobrý, aby rodina fungovala jako celek před státem.... Opticky ANO, ale slyšel jsem, že paradoxně páry žijící \"na hromádce\" mají podstatně vyšší benefity než rodina. Citovat
Petra XSI Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Petra XSI Já ale neříkám, že se nikdy nechci vdát, třeba už kvůli dětem je dobrý, aby rodina fungovala jako celek před státem.... Opticky ANO, ale slyšel jsem, že paradoxně páry žijící \"na hromádce\" mají podstatně vyšší benefity než rodina. Nevím teda jestli v téhle oblasti nenastali nějaký změny, ale mě spíš napadla situace, kdy se jeden z partnerů dostane do nemocnice, bude na JIPce a partner k němu nemůže a ani se přesně nedozví jak mu je..... Nebo mám tady jednu morbidní, většina mladých lidí bydlí na hromádce, byt patří jednomu z nich, ale splácí ho spolu. Kdyby majitel bytu náhle umřel...........jestli se nemýlím tak ten druhý nezdědí nic. Citovat
permonik7 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Nevím teda jestli v téhle oblasti nenastali nějaký změny, ale mě spíš napadla situace, kdy se jeden z partnerů dostane do nemocnice, bude na JIPce a partner k němu nemůže a ani se přesně nedozví jak mu je..... Nebo mám tady jednu morbidní, většina mladých lidí bydlí na hromádce, byt patří jednomu z nich, ale splácí ho spolu. Kdyby majitel bytu náhle umřel...........jestli se nemýlím tak ten druhý nezdědí nic. V nemocnici je to o lidech, zatím jsem neměla problém..chodila jsem na JIP za přítelovou babičkoua nebyl v tom žádný problém. A s tím náhlým úmrtím.. jde o to, jestli se dědí ze závěti nebo ze zákona. Ale všemu lze předejít, jen se na to musí myslet včas a podniknout patřičné kroky;) Citovat
Petra XSI Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Petra XSI Nevím teda jestli v téhle oblasti nenastali nějaký změny, ale mě spíš napadla situace, kdy se jeden z partnerů dostane do nemocnice, bude na JIPce a partner k němu nemůže a ani se přesně nedozví jak mu je..... Nebo mám tady jednu morbidní, většina mladých lidí bydlí na hromádce, byt patří jednomu z nich, ale splácí ho spolu. Kdyby majitel bytu náhle umřel...........jestli se nemýlím tak ten druhý nezdědí nic. V nemocnici je to o lidech, zatím jsem neměla problém..chodila jsem na JIP za přítelovou babičkoua nebyl v tom žádný problém. A s tím náhlým úmrtím.. jde o to, jestli se dědí ze závěti nebo ze zákona. Ale všemu lze předejít, jen se na to musí myslet včas a podniknout patřičné kroky;) Tak to samozřejmě, že je hodně věcí o lidech a jak můžou bejt vstřícní a chápavý. Já jen napsala nějaký situace pro příklad kdy je praktičtější být oddaný a nemusíš pak řešit kdyby se se mnou něco stalo. Nebo jinak.......když jsi oddaný máš po právní stránce práva a povinnosti k tomu druhému. V mém okolí se totiž něco podopného stalo s tím bytem.......chlap (majitel bytu) měl autonehodu a ženská najednou ztratila nejen partnera, ale i střechu nad hlavou......, nikoho samo nenapadlo sepisovat závěť v tak nízkém věku a vzít se ještě nestihli. Citovat
aka Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 taky mame situaci umrti bez snatku....a tata nebyl mladik, ale zase 43 nepovazuju za vek, kdy by kazdej sepisoval zavet..... ale treba vdoveckej/vdovskej duchod clovek nedostane a je-li na matersky, splaci,......tak to neni zrovna radost... Citovat
Zipík Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Jéje pěkné fotečky a dokonce jsem tu našel i mého mazla:D Citovat
Guest jutak82 Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Tak i já přidávám. Kamarádova svatba a moje autíčko... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.