Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže,pro ty kdo mají symbian N73 a pod. musíte označit kontakty(buď některé,nebo všechny) a dáte odeslat přes Bluetooth.Připojíte se k 307,nebo 407 podle toho co máte za auto a to je vše. Jo ještě něco.Ten debilní software v našich autech nepřijme kontakty s háčky.

Odesláno

Tak můj první příspěvek, teda spíž dotaz. Máte někdo na 307 na BT připojený Sony-Ericsson K770i? Předtím jsem měl SE K750i a bez problémů, ale tu 770i nemůžu rozchodit. Dostanu se do fáze, že telefon si najde 307 a 307 si najde telefon, pak to po mě chce kod, tak zadám 1234 a tím končím. Přesně tento postup jsem dělal se SE 750i a bez problémů. Nevíte někdo jak to rozchodit? díky

Odesláno
Původně zaslal: Fanda2

Tak můj první příspěvek, teda spíž dotaz. Máte někdo na 307 na BT připojený Sony-Ericsson K770i? Předtím jsem měl SE K750i a bez problémů, ale tu 770i nemůžu rozchodit. Dostanu se do fáze, že telefon si najde 307 a 307 si najde telefon, pak to po mě chce kod, tak zadám 1234 a tím končím. Přesně tento postup jsem dělal se SE 750i a bez problémů. Nevíte někdo jak to rozchodit? díky

nemůže bejt problém v tom zapnutým motoru?

viz. přízpěvek výše od Honza S. Přesně tak je to napsaný i v manuálu. Má pravdu předsedo!:super Nestartovat!!!:bojim:D

Odesláno
viz. přízpěvek výše od Honza S. Přesně tak je to napsaný i v manuálu. Má pravdu předsedo!:super Nestartovat!!!:bojim:D

pardnon:blicismajlik \"viz. příspěvek..\" - zpívat se bude jindy:papa - takhle prznit češtinu, stydím se, vklouzlo to tam omylem:myslim

Odesláno

Ahoj tak jsem to zkusil bez nastartování a okamžitě jsem se spároval! :super

Chtělo to jen zadat ten pin 1234 a pak mi to v mobilu nabídlo že se to vždy samo připojí.

Zkoušel jsem volat a slyším super a prý i já jsem slyšet super.

Teď když přijdu k autu tak se mobil s autem ihned sám spáruje.

Jinak mám Nokii E65 se Symbian S60 9.1 3rd Edition a fungovalo to hned .

flopy. škoda, že ti to zmizelo, je to super věc!

Zkus zajet někam do servisu třeba je jen někde chyba.

Když jsi to tam měl tak to přeci nemohlo zmizet na pořád, ne?

Odesláno

tak to je moc prima :super gratuluju :potlesk

Já už se smířil s tím, že tam BT fyzicky nemám (myslím ten modul) a ikona telefonu v menu na display byl nějaký zmatek. V Peugeotu jsem s tím byl, ale vyvětlit mi to neuměli. Každopádně fakt je ten, že takhle je to v mém případě teď v menu správně. Bohužel :(

Odesláno

Ahoj, neřešili jste někdo náhodou problém RD4-bluetooth s PPC s win mobile? HF mi funguje dost divně, nemám problém s párováním a přihlášením tlf, vidím i tel. seznam, výpis hovorů, rádio se při příchozím hovoru ztiší, ale hovor se po přijmutí ovladačem pod volantem nepřesměruje do rádia (tak ve 20% případů funguje normálně) - volajícího stále poté slyším jen ve sluchátku. Jiné HF sady mi s tímto PPC fungují bez problémů. Někdě jsem četl, že RD4 má problém s chytrými telefony a lze to vyřešit nějakým updatem, ale nic konkrétního jsem nedohledal. Také by mě zajímalo, zda někdo nepoptával v servisu možnost rozšíření BT o A2DP profil - přeci jen tento profil podporují i HF za pětinu ceny oproti příplatkovému HF za bezmála 9tis. :myslim

Odesláno

fanda2 - K770i: v tom případě bych zkusil jít do menu->telephone->configuration->deletion of match. Tam by se měly zobrazovat telefony, které jsou spárované s autem. Třeba tam nalezneš i K770i. Kdyby měla jiný párovací kód, bylo by to jasné. Pokud se Ti tam nějaké zobrazují, všechny bych smazal a zkusil spárování znovu. Nebo mrkni do choice of a mobïle to connect - třeba tam K770i najdeš, zkus jí odsud spojení \"vynutit\" (patrně bude stačit vybrat a potvrdit OK). Pokud máš v K770i BT vpořádku (s jinými zařízeními komunikuje, nevidím v tom problém. K770i se určitě od jiných telefonů SE stejné platformy v BT neliší. Rozhodně bych telefon hned nevyměňoval a spíš bych zkusil třeba ještě telefon nějakého kamaráda. To co je v příloze je z interaktivního průvodce RD4 na serviceboxu. Hodně štěstí a držím palce :mrk

post-0-14109605214169_thumb.jpg

• O 1 rok později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Caute, prepacte , ale nerozumiem tomu mal som RD4/mp3 aj BT a odisiel mi procesor v radiu teraz zhanam nove(pouzite).Chem sa spytat ten BT je v radiu alebo kde to je vlasten ake radio mam zhanat? Dakujem za odpoved.

Odesláno

BT je u RD4 přídavný modul. Není součástí rádia. Rádio musíš sehnat stejné RD4/MP3. Nekupuj starší z roku 2005. Tam by nemusel fungovat BT. Samozřejmě se rádio bude muset přihlásit a nakonfigurovat na dia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...