Erichsafran Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Takže,pro ty kdo mají symbian N73 a pod. musíte označit kontakty(buď některé,nebo všechny) a dáte odeslat přes Bluetooth.Připojíte se k 307,nebo 407 podle toho co máte za auto a to je vše. Jo ještě něco.Ten debilní software v našich autech nepřijme kontakty s háčky. Citovat
Fanda2 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Tak můj první příspěvek, teda spíž dotaz. Máte někdo na 307 na BT připojený Sony-Ericsson K770i? Předtím jsem měl SE K750i a bez problémů, ale tu 770i nemůžu rozchodit. Dostanu se do fáze, že telefon si najde 307 a 307 si najde telefon, pak to po mě chce kod, tak zadám 1234 a tím končím. Přesně tento postup jsem dělal se SE 750i a bez problémů. Nevíte někdo jak to rozchodit? díky Citovat
flopy Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Fanda2 Tak můj první příspěvek, teda spíž dotaz. Máte někdo na 307 na BT připojený Sony-Ericsson K770i? Předtím jsem měl SE K750i a bez problémů, ale tu 770i nemůžu rozchodit. Dostanu se do fáze, že telefon si najde 307 a 307 si najde telefon, pak to po mě chce kod, tak zadám 1234 a tím končím. Přesně tento postup jsem dělal se SE 750i a bez problémů. Nevíte někdo jak to rozchodit? díky nemůže bejt problém v tom zapnutým motoru? viz. přízpěvek výše od Honza S. Přesně tak je to napsaný i v manuálu. Má pravdu předsedo! Nestartovat!!! Citovat
flopy Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 viz. přízpěvek výše od Honza S. Přesně tak je to napsaný i v manuálu. Má pravdu předsedo! Nestartovat!!! pardnon:blicismajlik \"viz. příspěvek..\" - zpívat se bude jindy:papa - takhle prznit češtinu, stydím se, vklouzlo to tam omylem:myslim Citovat
Guest foto1977 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Ahoj tak jsem to zkusil bez nastartování a okamžitě jsem se spároval! Chtělo to jen zadat ten pin 1234 a pak mi to v mobilu nabídlo že se to vždy samo připojí. Zkoušel jsem volat a slyším super a prý i já jsem slyšet super. Teď když přijdu k autu tak se mobil s autem ihned sám spáruje. Jinak mám Nokii E65 se Symbian S60 9.1 3rd Edition a fungovalo to hned . flopy. škoda, že ti to zmizelo, je to super věc! Zkus zajet někam do servisu třeba je jen někde chyba. Když jsi to tam měl tak to přeci nemohlo zmizet na pořád, ne? Citovat
flopy Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 tak to je moc prima gratuluju Já už se smířil s tím, že tam BT fyzicky nemám (myslím ten modul) a ikona telefonu v menu na display byl nějaký zmatek. V Peugeotu jsem s tím byl, ale vyvětlit mi to neuměli. Každopádně fakt je ten, že takhle je to v mém případě teď v menu správně. Bohužel Citovat
Fanda2 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Tak bohužel ani při otočeném klíči a vypnutém motoru Sony-Ericsson K770i nespojen. Tak se asi budu muset poohlídnout po jiném telefonu. Citovat
Dawa Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Ahoj, neřešili jste někdo náhodou problém RD4-bluetooth s PPC s win mobile? HF mi funguje dost divně, nemám problém s párováním a přihlášením tlf, vidím i tel. seznam, výpis hovorů, rádio se při příchozím hovoru ztiší, ale hovor se po přijmutí ovladačem pod volantem nepřesměruje do rádia (tak ve 20% případů funguje normálně) - volajícího stále poté slyším jen ve sluchátku. Jiné HF sady mi s tímto PPC fungují bez problémů. Někdě jsem četl, že RD4 má problém s chytrými telefony a lze to vyřešit nějakým updatem, ale nic konkrétního jsem nedohledal. Také by mě zajímalo, zda někdo nepoptával v servisu možnost rozšíření BT o A2DP profil - přeci jen tento profil podporují i HF za pětinu ceny oproti příplatkovému HF za bezmála 9tis. Citovat
flopy Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 fanda2 - K770i: v tom případě bych zkusil jít do menu->telephone->configuration->deletion of match. Tam by se měly zobrazovat telefony, které jsou spárované s autem. Třeba tam nalezneš i K770i. Kdyby měla jiný párovací kód, bylo by to jasné. Pokud se Ti tam nějaké zobrazují, všechny bych smazal a zkusil spárování znovu. Nebo mrkni do choice of a mobïle to connect - třeba tam K770i najdeš, zkus jí odsud spojení \"vynutit\" (patrně bude stačit vybrat a potvrdit OK). Pokud máš v K770i BT vpořádku (s jinými zařízeními komunikuje, nevidím v tom problém. K770i se určitě od jiných telefonů SE stejné platformy v BT neliší. Rozhodně bych telefon hned nevyměňoval a spíš bych zkusil třeba ještě telefon nějakého kamaráda. To co je v příloze je z interaktivního průvodce RD4 na serviceboxu. Hodně štěstí a držím palce Citovat
godzilaTO Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 chlpyi...ja mam na radiu tlacitko TEL ale nemozem telefonovat,pri zapnutom BT sa nic vobec nic nedeje.......ale rad by som....ako sa s tym vysporiadat?dakujem.... Citovat
matulo Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 dnes som skusil zparovat mobil s PPC a vsetko ide tak ako ma, mozem telefonovat a tiez prijimat hovori a vsetky zvuky idu cez repro Citovat
janci.b989 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Viete mi prosím povedať či Xcarlink typu RD3 pasuje i na autorádio s telefónom a GPS typu RT3? Citovat
Bacil83 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Caute, prepacte , ale nerozumiem tomu mal som RD4/mp3 aj BT a odisiel mi procesor v radiu teraz zhanam nove(pouzite).Chem sa spytat ten BT je v radiu alebo kde to je vlasten ake radio mam zhanat? Dakujem za odpoved. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 BT je u RD4 přídavný modul. Není součástí rádia. Rádio musíš sehnat stejné RD4/MP3. Nekupuj starší z roku 2005. Tam by nemusel fungovat BT. Samozřejmě se rádio bude muset přihlásit a nakonfigurovat na dia. Citovat
Bacil83 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 tato by mohla byt? budem tam musiet asi zavolat aj ked moja nemcina neni na 1:myslim https://boschelectronicservice.eu/de/produkte/autoradios/peugeot-citroen/peugeot-citroen-autoradio-d2-n2-mp3-kml-fbneu2 Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Ano, je to KML, MP3. KML je handsfree BT. Citovat
Bacil83 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ok dakujem a co povies na cenu? je stym vela roboty na dia? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Třeba by se nechalo sehnat i levněji někde na vrakovišti. Dia, tak na 5 minut. Citovat
pyrone Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 tato by mohla byt? budem tam musiet asi zavolat aj ked moja nemcina neni na 1:myslim https://boschelectronicservice.eu/de/produkte/autoradios/peugeot-citroen/peugeot-citroen-autoradio-d2-n2-mp3-kml-fbneu2 ides objednavat? aj ja mam potom zaujem... [upravil dne 11/5/11 10:06 pyrone] Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 pyrone, ale ty vhodne radio mas predsa... ci ? ty potrebujes len ten samotny modul... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.