ady Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Ked mam zoslapnutu spojku a nasledne ju pustim pocujem zmenu vo zvuku chodu motora. Je tam rozdiel, sam by som si ho mozno ani nevsimol ale ked na tom isla priatelka tak som bol vonku a vsimol som si toho ked zastavila....no a teraz to pocujem uz stale:D \"vo co gou?\" Citovat
rimmer Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Taky mam pri stisknuti spojky tissi motor To vis..jeta prevodovka, loziska na spojce...tohle vsecko uz ma neco za sebou..teda u me, nevim jak u tebe... Citovat
Petano Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Ja to mam taky tak ... kdybys vedel co vsechno mi ta prevodovka vydava za zvuky ... neresim Citovat
Petr605 Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Přesně tak se to chová i mně. Trochu se zvýší hladina zvuku, když pustím spojku. Převodovka. Jak psal Rimmer. Neřeším. Citovat
ady Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 ...dnes rano a vcera vecer to bolo uplne po tichu:o takze to uz neriesim, to viete \"nove\" auto tak pocujem vsetko, aj to co nieje:D Citovat
ady Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 teda aby ste to nechapali tak ze je to nejaky rachot:D auto je furt po tichu ale prida sa tam este trocha iny zvuk:D Citovat
stembi Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Taky jsem to řešil, v Autospolu jsem je donutil vymontovat a zkontrolovat převodovku, vyměnit spojku a .... nic. Je to tam pořád. Asi to bude ložiskama v převodovce. Někdy mi při zařazený pětce motor(převodovka) vydává takovej divnej pískavej zvuk. Prej to je ale vůlema v převodovce, a záleží na tom, jak si tam přvodovka poskládá kolečka. někdy to dělá, někdy ne. Asi to je normální. Citovat
ady Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 Napsán autorem stembi Taky jsem to řešil, v Autospolu jsem je donutil vymontovat a zkontrolovat převodovku, vyměnit spojku a .... nic. Je to tam pořád. Asi to bude ložiskama v převodovce. Někdy mi při zařazený pětce motor(převodovka) vydává takovej divnej pískavej zvuk. Prej to je ale vůlema v převodovce, a záleží na tom, jak si tam přvodovka poskládá kolečka. někdy to dělá, někdy ne. Asi to je normální. ...mne bolo povedane to iste, zalezi zevraj na tom ako si prevodovka sadne,nikto iny tam nic nepocuje len ja aj to len sem tam a kedze autam rozumiem ako raketoplanom tak mi nezostava nic ine ako veri:D Citovat
Petr605 Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Slyšení různých zvuků po koupi nového auta je zřejmě normální jev. Taky jsem to prodělával. Citovat
PESEK79 Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Tu zmenu zvuku delaji loziska na predlohovem hrideli v prevodovce.Dela to snad u kazdeho auta..Neni to nebezpecna zavada,da se s tim jezdit.Na Felicii jsem s tim najezdil 50 tis.km nez jsem ji prodal a ten typek co ji koupil s ni jezdi dodnes v pohode... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.