Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked mam zoslapnutu spojku a nasledne ju pustim pocujem zmenu vo zvuku chodu motora. Je tam rozdiel, sam by som si ho mozno ani nevsimol ale ked na tom isla priatelka tak som bol vonku a vsimol som si toho ked zastavila....no a teraz to pocujem uz stale:D \"vo co gou?\"

Odesláno

Taky mam pri stisknuti spojky tissi motor :) To vis..jeta prevodovka, loziska na spojce...tohle vsecko uz ma neco za sebou..teda u me, nevim jak u tebe... :)

Odesláno

Taky jsem to řešil,

v Autospolu jsem je donutil vymontovat a zkontrolovat převodovku, vyměnit spojku a .... nic. Je to tam pořád. Asi to bude ložiskama v převodovce. Někdy mi při zařazený pětce motor(převodovka) vydává takovej divnej pískavej zvuk. Prej to je ale vůlema v převodovce, a záleží na tom, jak si tam přvodovka poskládá kolečka. někdy to dělá, někdy ne. Asi to je normální.

Odesláno
Napsán autorem stembi

Taky jsem to řešil,

v Autospolu jsem je donutil vymontovat a zkontrolovat převodovku, vyměnit spojku a .... nic. Je to tam pořád. Asi to bude ložiskama v převodovce. Někdy mi při zařazený pětce motor(převodovka) vydává takovej divnej pískavej zvuk. Prej to je ale vůlema v převodovce, a záleží na tom, jak si tam přvodovka poskládá kolečka. někdy to dělá, někdy ne. Asi to je normální.

...mne bolo povedane to iste, zalezi zevraj na tom ako si prevodovka sadne,nikto iny tam nic nepocuje len ja aj to len sem tam a kedze autam rozumiem ako raketoplanom tak mi nezostava nic ine ako veri:D

Odesláno

Tu zmenu zvuku delaji loziska na predlohovem hrideli v prevodovce.Dela to snad u kazdeho auta..Neni to nebezpecna zavada,da se s tim jezdit.Na Felicii jsem s tim najezdil 50 tis.km nez jsem ji prodal a ten typek co ji koupil s ni jezdi dodnes v pohode...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...