Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo a nebo jste někde viděli deflektory(ofuky) na přední skla. Mám zájem si je dát na svojí 407SW, ale mám trochu strach z toho, jak to bude vypadat. Mám černý lak a tmavě kouřové by nemusely být nejhorší. Na internetu to pár obchodů má, ale na ilustračních fotkách je poznat, že nejde o 407mičku. Díky.

Např.: http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.php/products_id/6100

Odesláno

406ku jsem měl taky :super a ta měla trošku jinak řešené přední sklo. Tam to nebyl problém, ale 407 má sklo dělené a nevím jak to bude vypadat. :myslim Mám trošku obavu, že to nebude ono.

[upravil dne 16.2.09 Sved]

Odesláno

nevidím smysl je tam na 407 dávat....S AUTO klimatizací jsem ještě neměl žádný problém se zamlžením oken a když už tak zmáčknout odmlžení a do minuty je vidět všude,vyzkoušeno.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

nevidím smysl je tam na 407 dávat....S AUTO klimatizací jsem ještě neměl žádný problém se zamlžením oken a když už tak zmáčknout odmlžení a do minuty je vidět všude,vyzkoušeno.

Spousta věcí nemá smysl a lidi si je na auto dávají. Proč měníme černou anténu za chromovou? Proč Dáváme koncovku výfuku? Proč dáváme jiný elektrony? Asi proto, že chceme mít to naše auto trošku jiný a možná hezčí než ten vedle. 100 lidí=100 názorů, ale myslím že je to tak dobře,ne? Aspoň je na ulici na co koukat. Někdy obdivujem, někdy pomlouváme, ale tak už to je.

Důvod č.1: Vzhled (někomu se to prostě líbí)

Důvod č.2: Když jedu do práce a musím si vzít lístek na parkování,tak mi prší na panel s ovládáním na okna.

Důvod č.3: Někdo kouří a popel klepe ven a zase třeba prší (já teda nekouřím).

Důvod č.4: Klima je o.k.,ale v létě je někdy fajn mít okno stažený až úplně dolů, ne? A deflektor snižuje hluk proudění vzduchu do kabiny.

Atd..... atd..... atd...... :D :D :D

Odesláno

ad1: Ty nevíš jestli se ti líbí přeci

ad2: v poměru prší neprší daleko častěji neprší než prší

ad3: No, nekouříš (já taky ne)

ad4: zatažený okno sníží hluk daleko víc a příjemně nastavená teplota v autě je ideál a nepráší se ti do auta

:D:D:D

Odesláno

No radši toho necháme, protože by jsme se mohli přít ještě hodně dlouho. Právě proto, že nevím jestli se mi to bude líbit, tak tady žádám o fotku, radu nebo odkaz na stránku www.... Ty jsi mi svůj názor řekl :blablabla a za to ti děkuji :xvul

Sice je pravda, že jsem se toho moc nedozvěděl, krom toho že:

1. - U Vás častěji neprší než prší. :mrk

2. - Že nekouříš, zřejmě budeš sportovec (typl bych to na boxera) :super

3. - Že v Chotětově mate jenom polní cesty na kterých se hodně práší. :blicismajlik

.......,ale to mi moc nepomohlo. Takže díky kamaráde a dáme prostor ostatním. Papa :papa

[upravil dne 16.2.09 Sved]

Odesláno

Diký moc :super , to je první foto s deflektorem na 407 kterou vidím. :D:D :D Ja teda mám 407SW, ale tam by neměl být problém, ne? Předpokládám, že přední dveře budou stejný.

[upravil dne 20.2.09 Sved]

Odesláno
Původně zaslal: Sved

Diký moc :super , to je první foto s deflektorem na 407 kterou vidím. :D:D :D Ja teda mám 407SW, ale tam by neměl být problém, ne? Předpokládám, že přední dveře budou stejný.

[upravil dne 20.2.09 Sved]

Hledal jsem to v příslušenství pro SW, takže by to mělo sedět.

Ještě jsem to pro jistotu zkontroloval.Objednací číslo pro sedan i SW je stejný.:papa

[upravil dne 20.2.09 pkr]

Odesláno
Původně zaslal: robozv

dobry odkaz az na to ze tieto ofuky /tejto znacky/ kupis v polsku za 400sk ako som to spravil ja na moju 307

A jak jsi s nimi spokojený. Jde mi o to, jestli nikde nic neklepe a jestli to tam šlo dobře nasadit. Nerad bych si něco objednal a pak to při nasazování zlomil.

Odesláno
Původně zaslal: Sved

Původně zaslal: robozv

dobry odkaz az na to ze tieto ofuky /tejto znacky/ kupis v polsku za 400sk ako som to spravil ja na moju 307

A jak jsi s nimi spokojený. Jde mi o to, jestli nikde nic neklepe a jestli to tam šlo dobře nasadit. Nerad bych si něco objednal a pak to při nasazování zlomil.

spokojny som a nasadenie je otazkou 5 sec hore a aj dole trosku su volne /to znamena ze s nimi mozes trosku pohybat/ ale neklepe nic jednoducho sklopis okno a nasadis ich tam a jazdis - spokojnost

Odesláno

Máš pravdu v tom, že neprší do interiéru, na druhou stranu nevýhodu vidím v tom, že to ještě trošku zhoršuje u 407 už tak dost mizernej výhled doleva dopředu. Prostě jak je to prohnutý, tak se mi zdá, že se v tom obraz dost nepřirozeně láme, ale nic na co by se nedalo zvyknout.

• O 3 týdny později...
Odesláno

A můžu vědět, z jakého obchodu si je Svede nakonec objednal? Nebo kterou značku? Originály stojí přes 14stovek, to je dost za kus ohnutýho plastu. Taky se po nich dívám. Dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...