Branislav Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Nevie niekto co znamena ten napis na displeji?S tym mi zacala svietit kontrolka diagnostiky.p207 Diky Citovat
marko306 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 modely-peugeot406-antipollution fault. Daj hladanie s dvoma L v tom antipollution Citovat
AnotherOne Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Radšej nechaj hľadať vo všetkých sekciách. Trpia tým všetky modely a v servise toho bude tiež dosť. Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 vsichni pisou at hleda a nikdo neodpovy......... je to chyba na snizovani emisi..... [upravil dne 16/2/09 wooody] Citovat
Mirrae24 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 U mé 307 to psalo, když jsem měl problém údajně s lambdou, kterou mi v Peugeotu ochotně nabízeli tuším za 7 klacků, vyměnil jsem svíčky a byl klid. Ovšem můj problém doprovázelo to, že auto nehorýzně cukalo... Ale znamenat to může více věcí ... Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 my sme meli vadnou vahu vzduchu..... slo to na zaruku Citovat
kupák Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: wooody vsichni pisou at hleda a nikdo neodpovy......... je to chyba na snizovani emysi..... nikdo neodpovÍ, protože těch témat je tu skutečně asi 500 a v pravidlech fóra je, že máš nejdřív hledat. Kdyby každej kvůli všemu založil nové téma, tak během měsíce zas..... celej internet. Takže Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: kupák Původně zaslal: wooody vsichni pisou at hleda a nikdo neodpovy......... je to chyba na snizovani emisi..... nikdo neodpovÍ, protože těch témat je tu skutečně asi 500 a v pravidlech fóra je, že máš nejdřív hledat. Kdyby každej kvůli všemu založil nové téma, tak během měsíce zas..... celej internet. Takže jj to tam je, tak ale kdyz uz to tema zalozi tak mu odpovim co to je a ne hledej...... [upravil dne 16/2/09 wooody] Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Branislav Nevie niekto co znamena ten napis na displeji?S tym mi zacala svietit kontrolka diagnostiky.p207 Diky no mě se to nepravidelně objevuje(teď už delší dobu nic)podle mě je tam problém s kat. a emisemi,ale někdy jen chvilkový,řídící jednotka to vyhodnotí a vyhodí to chybu,ta chyba se mi vždy po čase sama smazala,tak to neřeším,auto jezdí normálně,spotřeba v poho a poprvé na diagnostice nic nezjistili Citovat
Branislav Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Boli sme koli tomu v servise na diagnostiku a zevraj to zrobili necistoty,tak to trebalo precistit.O dva tyzdne zase to chybove hlasenie,tak som zvedavy co to bude teraz ,kontrolka nechce zhasnut ale auto ide v poho. Citovat
janou Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Kolegini to hlasilo tiež na 1.1 .Jazdila len po meste ,odporučili jej občas auto prehnať po dialnici (prefuknuť výfuk )? Citovat
Uncheget Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 U me to byla spatna civka poznas to tak ze auto trochu cuka a nejede tak jak by melo. Citovat
romik1 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Ja som mal ten istý problém. Na diagnostiku som chodil jak na klavír. moje už odstránené závady 1,- Bolo treba doliať aditívum na znižovanie škodlivín 2,- Zregenerovať FAP filter, resp. vymeniť 3,- Nejaky podtlak alebo niečo také na turbe(aj mi to vysvetloval ale mohol kolko chcel:D) 4,- Mám vadný plavák v nádobke na to aditívum takže sem tam mi ti zahlási tuto chybu, ale je to trvalá závada, tak len chodím aby mi to vymazali cez počítač. Toto všetko trvalo od leta a až v decembri mi to spravil jeden týpek u nás. len to stálo do vtedy kopu peňazí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.