Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute. Uz sa stalo niekomu z vas ze sa mu povolila remenica co ide od klukovky? Auto mi hucalo ako keby mam vybehnuty motor, a pistalo to. Mechanik hned povedal ze remenica je v tahu ze to sa stava a cena od 100 do 200€. Mne to nedalo zhodil som remen, remenica mala lokel asi tak 1cm a pozeram srob mi s rukou isiel tocit, tak som dotiahol nahodil a startol. Myslel som si ze som motor vymenil. Vsetky sramoty a pistance zmyzli.

[upravil dne 16/2/09 marko306]

Odesláno

Je dosť pravdepodobné že ten mechanik mal pravdu. Ak bola povolená tak je možné že je vybitá trážka na pero. Tým dotiahnutím ti odstránil zvuky ale je dosť pravdepodobné že sa to povolí znova. Hlavne ak tek lokel bol na pootočenie remenice.

Odesláno

remenica mala lokel len do bokov a ked som dotahoval srob tak som pohol celim autom a to malo rucnu a aj rychlost. Hadam to neni odfajcene. Kamarat mi vravel ze toto iste robil raz na nejakej xantii (ten isty problem) dotiahol to a auto fachci do teraz. Hadam je to aj moj pripad, dufam:)

Odesláno

Kdo a kdy Ti dělal rozvody???

Nezdá se mi pravděpodobné, že by se řemenice povolila jen tak z dlouhé chvíle - pokud Ti někdo měnil rozvody či jinak manipuloval s řemenicí, hodil bych mu to na hlavu (jestliže je nastřižené pero, možná to může pokračovat až k protočení řemenice a následnému potkání motoru, což není zrovna levná záležitost).

Odesláno

od vymeny rozvodov mam +/-12000km. Robil to clovek co stym robi. Nie som ani prvy a ani posledny komu robil rozvody. Mam aj zaruku na ne na 60 000km. To ma ani nestraste. Zeby po tolkych km sa to povolilo?:myslim

[upravil dne 16/2/09 marko306]

Guest servisman
Odesláno

nemá se závit šroubu namáznout tím zajištovacím tmelem,aby se nepovoloval??

Odesláno

to musim dat priamo na zavit a musim davat dole remen z remenice ked chcem vytiahnut ten srob alebo to tu chvilu by malo drzat aj bez srobu ta remenica s remenom?

Odesláno
Původně zaslal: marko306

to musim dat priamo na zavit a musim davat dole remen z remenice ked chcem vytiahnut ten srob alebo to tu chvilu by malo drzat aj bez srobu ta remenica s remenom?

Dáva sa to priamo na závit. Rmenica ísť dole nemusí, no keď ti lokala tak by som odporučil ju dať dole a skontrolovať pero i jeho drážku v remenici. Ak budú v poriadku tka to iba dať späť a dotiahnuť.

Odesláno

cilek idem z garaze. Verdikt. Kajlik vypada byt v poradecku remenicu som aj skusal ci nema lokel na tocenie a ani tam to nebolo. Jedine co je v prdeli tak moja ruka. Ako som povoloval tak som sa tak udereu kluc letel az na ulicu :grr Nebyt rukavice tak je roztata. Cize cisto teoreticky by to mohlo byt ok?

Odesláno

cilek idem z garaze. Verdikt. Kajlik vypada byt v poradecku remenicu som aj skusal ci nema lokel na tocenie a ani tam to nebolo. Jedine co je v prdeli tak moja ruka. Ako som povoloval tak som sa tak udereu kluc letel az na ulicu :grr Nebyt rukavice tak je roztata. Cize cisto teoreticky by to mohlo byt ok?

:

Ano, ale i tak to občas skontroluj. Aka sa nebude povolovať tak to iba nedotiahli pri tých rozvodoch.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:

Ano, ale i tak to občas skontroluj. Aka sa nebude povolovať tak to iba nedotiahli pri tých rozvodoch.

Myslis ze by sa to povolilo po tych 12tis. km? Uz som rozmyslal aj otom ze 11.2. som daval robyt spojku a ci mi to typek nepovolil aby mal kseft, lebo my to zacalo robit hned na druhy den od opravi. Najprv len slabulinke cvirikanie ako keby u cerpadla a potom viac a viac. Lebo ked som dosiel tak hned vedel ze to mas remenicu a ta stoji 100-200€. Ale nemam mu to ako dokazat.

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

:

Myslis ze by sa to povolilo po tych 12tis. km? Uz som rozmyslal aj otom ze 11.2. som daval robyt spojku a ci mi to typek nepovolil aby mal kseft, lebo my to zacalo robit hned na druhy den od opravi. Najprv len slabulinke cvirikanie ako keby u cerpadla a potom viac a viac. Lebo ked som dosiel tak hned vedel ze to mas remenicu a ta stoji 100-200€. Ale nemam mu to ako dokazat.

To sa mi nezdá aby to niekto povoľoval naschváľ. Skôr je pravdepodobné že ju zle dotiahli pri rozvodoch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...