Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasne ze jde a to treba za jakehokoliv jineho servoveho 205 309 a mozna i 405, ale tam jsou asi jiny hadice. Jinak asi vis, ze k tomu potrebujes nejen servopumpu, ale i jinej kloub rizeni, jinej hreben, jinou prevodku rizeni a pist, ze? :)

Odesláno

Servo do 205GTI nejlépe zase z 205GTI :)

Potřebuješ řízení + kloubek, hadice + nádržku, servopumpu s kompletním držákem (hliníkový blok, na kterém drží i altík) a napínákem. A samo řemen...

Žádná velká jebačka to není, ale je na to potřeba velkey zvedák, a povolit nápravnici, to řízení je tam jak ježek v kleci...

Jo, jinak to řízení je shodné pro 205 a 309. Servopumpa, držáky, nádržka a hadice musí být z benzína, diesel má jiné.

Odesláno

Ještě k předchozím odpovědím, jak teďka čtu:

záměnné je řízení pouze v rámci 205-309. Ta zmíněná 405 má řízení jiné, nezáměnné (i jiný válec). Držák a servopumpa jsou naopak stejné (z 1,6i, 1,9i vč. GTI)

Odesláno

No to si piš, na 405D mám tyhle věci prakticky všechny doma.

Ceny a podrobnosti kdyžtak osobně, estli např. budeš na srazu. Záleží mj. na tom, jestli máš brzdovou vývěvu přímo na vačce nebo na řemenici...

Odesláno

No ja se asi na sraz nedostanu. Nejspiš ještě nebude hotový auto. A vývěvu mám na vačce. Ale dost by mě zajimala nějaká předběžná cena. Kdyžtak mi ji napiš na mail. Diky

Odesláno

Honza: tak to mas asi blby, protoze jak znam Pezoty, tak to budes potrebovat presne naopak - na remenici.

Ale to jen tak placam a Oddiemu se timto omlouvam, pokud nemam opet pravdu :papa

Jen me to napadlo ve srovnani si MI16, vis?

Odesláno

Kubik: pokud se do toho konkrétního modelu dával, tak tam samozřejmě dát jde. Jde tam dát dokonce i když se do něj normálně nedával, ale člověk musí víc kombinovat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...