volvik Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Zdravim mam takovy problem z patku 13 jel jsem domu a najednou mi spadl plyn na podlahu coz by nebyl problem pretrhlo se plynove lanko ale rikal jsem si ze zkontroluju olej a vodu a olej i voda nikde nevite nekdo cim to je?:myslim:myslim Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 uplne sucho a jak jsem jeste jel tak mi zadna kontrolka nesvitila a motor se neprehrival tak vubec nevim co se deje:myslim:myslim:myslim Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 akurat som sa steu opytat ze jaka bola teplota. Kedy naposledy kukal tyto veci voda a olej? Citovat
vix Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Voda nikde? 1) je v oleji? 2) pokud není v oleji, může to být - špatné těsnění na víčku dolévání vody - díra v chladiči - díra v nějaké hadici/spoji. - netěsná vodní pumpa - podfouklé těsnění pod hlavou (modli se, ale nemusí to být - přece jenom, v téhle zimě se ty motory jakžtakž dokážou uchladit náporově) prostě, může to být cokoli v chladicím okruhu... Bych vodu dolil, a koukal, kde mizí. Při studeném, i teplém motoru a otevřeném termostatu. Před pár lety jsem asi nedostatečně dotáhnul víčko na expanzce, voda se vyvařila, načež se motor začal přehřívat, což způsobilo prasknutí přepadové hadice na naftu a vycákání 1/4 nádrže do motorové prostoru. Teprve potom jsem zastavil (205 D nemá teploměr chladicí vody ) Takže, jestli máš stejnou haluz s tím lankem plynu jako kdysi já s přepadovou hadicí... - kontrolky nemusí funkovat - při troše stěstí může být teplota tělesa termostatu shodná s teplotou vody, té, co v něm není Citovat
ozzy56 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: volvik uplne sucho a jak jsem jeste jel tak mi zadna kontrolka nesvitila a motor se neprehrival tak vubec nevim co se deje:myslim:myslim:myslim víš určitě,že jsi před jízdou nepožil ??? Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 naposledy jsem se dival na olej a vodu pred zimou vsechno bylo v pohode a pred jizdou jsem nic nepozil byl jsem na tetovani ale nic jineho jsem v krvi nemel a nic pod autem nebylo [upravil dne 15/2/09 volvik] Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 tak to je dost davno. Nemal si tam pavuciny ked si otvoril kapotu:D dolej olej a vodu a uvidis. Kontroluj to castejsie. Mozno mas malu netesnost na hlave alebo tesneni a pomaly sa to vytratilo. Kolko km si od vtedy spravil? Priblizne Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 priblizne jsem najel kolem 2000 vic nejspis ne a urcite to doleju a budu kontorolavat porad jinak pavuciny tam nebyly bylo o nej pekne postarano byl pekne vymyty a nastrikany [upravil dne 15/2/09 volvik] Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 hm...2000km to neni az tak moc. Pozri sa este ci nemas na viecku, kde sa dolieva olej, vyzrazanu emulziu (taky biely povlak). Ak ano tak mas niekde netesnost. Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 no dival jsem se na to vicko a nikde nic je to celkem ciste nebo spis ten olej co tam je tak je cisty Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 nemas mlaky, nemas viecko zas...ane, ze by na tolko km zezralo vodu s olejom pochybujem... a co to žere? Ja su uz v prdeli potom. Neukradol ti to niekto? chlapi tak cil radte. Citovat
vix Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: marko306 Pozri sa este ci nemas na viecku, kde sa dolieva olej, vyzrazanu emulziu (taky biely povlak). Ak ano tak mas niekde netesnost. A když je to čistéé, tak má okruh těsný?? Dobrá rada. Bohužel s nulovou vypovídající hodnotou. Takže, jako by nebyla. Hmm, a na tom víčku od oleje, v téhle zimě to nemůže být jen zkondenzovaná vzdušná vlhkost ? Což? A když vezmeme, že jel chvíli bez vody, takže se mu motor mohl přehřát, a tudíž se ta vzdušná vlhkost mohla o to lépe vypařit... Očividně, \"oleje\" mu nepřibylo, takže těsnění pod hlavou lze s jistou pravděpodobností vyloučit. A protože na to kouká kluk jeden potetovanej jak tele na nový vrata - ať to hodí do servisu - tam mu chladicí ohruh natlakují a určí, kde to netěsní, spíš. Radím to proto, že nemáme úplné informace. Vody mohlo ubýt 2 lt ale i komplet celá náplň. A třeba se nakonec zjistí, že to dělá jedna hadice, co trochu propouští, když se motor zahřeje a ćhladicí okruh natlakuje. Rady dostal, teď je na tahu volvik. (už se trochu opakuji, ale zatím to neva) Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 nech doleje a uvidi, ked zmyzne tak fakt ten servis. Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 predbehol som sa, neva? [upravil dne 15/2/09 marko306] Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 doleju a uvim pokud to bude mizet stejne tak to hodim do servisu at mi to natlakuji a uvidim tak jak rikal marko306 a vix a jinak bych potreboval poradit mam nemrznouci kapalinu oranzovou a doma mam namichanou modrou bude to nejak vadit kdyz ji tam doleju??? Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 co viem ja tak to vadi. Modru mozes miesat so zelenou. A tu kriklavo oranzovu len s kriklavo oranzovou. Jedna je etylenova dalsia etanolova tusim tak nejak to je. Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 dobre tak to vyleju a hodim tam tu modrou nechce se mi znova kupovat a shanet oranzova Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 jak bude vsechno udelane a neco malo zase na nem nalitam tak pisnu co a jak se deje Jinak vsem dekuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.