Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz na majitele starších čtyřistasedmiček (do února - februára 2005): Máte někdo zabudován k rádiu RD4 systém Bluetooth přímo od Peugeota? V manuálu k tomuto datu výroby o tom nic nepíší. První zmínku jsem našel až v manuálu od února 2005. A protože bych chtěl ovládat svůj mobil ovladačem pod volantem, tak to asi nepůjde vyřešit Parrotem. Ale může to být tak, jako u nouzového zamykání auta bez baterie: je to tam, ale v manuálu se na to zapomělo.

Odesláno

Já mám auto r.v.2004 a handsfree sadu Parrot namontovali přimo v Peugeotu.Krabička ovládání je umístěná uprostřed odkládacího prostoru pod displejem.Nerozumím jakým ovladačem pod volantem to chceš řešit.Na to přece musíš vidět nebo vše ovládat hlasem?

Odesláno

To vrto: možná to bude ono, díky.

To Araya: ovladačem pod volantem myslím ovladač rádia a CD changeru. Spolu s displayem rádia a mikrofonem pod krytem stropního světla to pak komunikuje s mobilem.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Něco nového s originálním BT pro RD4?

Mě to také dost zajíma, viz.

Kde by se tak dal ten originální Siemens modul sehnat za nějakou rozumnou cenu? Od Peugeotu jsem dostal vyjádření 9500,-Kč za BT (bez práce). To mi přijde už docela dost.

Odesláno

Ahoj, neřešili jste někdo náhodou problém RD4-bluetooth s PPC s win mobile? HF mi funguje dost divně, nemám problém s párováním a přihlášením tlf, vidím i tel. seznam, výpis hovorů, rádio se při příchozím hovoru ztiší, ale hovor se po přijmutí ovladačem pod volantem nepřesměruje do rádia (tak ve 20% případů funguje normálně) - volajícího stále poté slyším jen ve sluchátku. Jiné HF sady mi s tímto PPC fungují bez problémů. Někdě jsem četl, že RD4 má problém s chytrými telefony a lze to vyřešit nějakým updatem, ale nic konkrétního jsem nedohledal. Také by mě zajímalo, zda někdo nepoptával v servisu možnost rozšíření BT o A2DP profil - přeci jen tento profil podporují i HF za pětinu ceny oproti příplatkovému HF za bezmála 9tis. :myslim

Odesláno

ahoj chci se zeptam nam problem.jsem čerstvím majitelem P 407. podle výbavy co jsem si nechal vyjet mám SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM \"RT3\" (viz. foto). Chtěl bych se zeptat jestli to má bleetooth na připojeni telefonu. Když se zkouším připojit tak mi to nic nenajde.

http://www.peugeot-club.cz/get_foto.php?file=club/jpg/11860_1.jpg&preview=150

http://www.peugeot-club.cz/get_foto.php?file=club/jpg/11860_3.jpg&preview=150

díky moc

[upravil dne 11/3/09 martin_06]

• O 9 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: flopy

Kde by se tak dal ten originální Siemens modul sehnat za nějakou rozumnou cenu? Od Peugeotu jsem dostal vyjádření 9500,-Kč za BT (bez práce). To mi přijde už docela dost.

Zdravim ja to predavam original BT za 150euro aj s mikrofonom a schemou zapojenia ..Ak je zaujem piste na SZ..

[upravil dne 30/12/09 Biliboy]

Odesláno
Původně zaslal: Biliboy

Původně zaslal: flopy

Zdravim ja to predavam original BT za 150euro aj s mikrofonom a schemou zapojenia ..Ak je zaujem piste na SZ..

[upravil dne 30/12/09 Biliboy]

Můžeš sem hodit fotku či odkaz o co přesně se jedná???????

Odesláno

Original BT - KML

Tento modul mam pokud ma nekdo zajem jde to jen na rd4

Pokud bude zajem posilejte SZ

[upravil dne 30/12/09 pp205]

Odesláno

Ja se po pul roce pripomenu s dotazem: nevite nekdo, jak tento modul donutit komunikovat s chytrym telefonem s Win Mobile? V autoriz. servisu jen krci rameny.. se mi vyplatilo priplatit si 9,5 litru za BT, ktery nemuzu pouzivat :grr

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: pp205

Original BT - KML

Tento modul mam pokud ma nekdo zajem jde to jen na rd4

Pokud bude zajem posilejte SZ

[upravil dne 30/12/09 pp205]

Mám RD4 ze září 2004, jak jsem se dočetl na jeho zadní straně. Nevíš, prosím Tě, zda Je s ním tenhle modul kompatabilní? To bych pak měl zájem. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...