hnusoba Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Zila fotky su aj popis len treba hladat Joj aký si múdry Zisti či bude niečo z chát alebo nie Citovat
Zila Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Zila inac foto predchadzajuceho zrazu - fotogaleria - sukrome - Ochtina/SK/ navod k fotkam :D:D:D [upravil dne 5/3/09 Zila] tu je to Citovat
tomyka Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: hnusoba Tak pokiaľ ZILA naozaj vybaví chatky tak sa zraz môže kľudne konať na Hrádku pri Štítniku (ZILA hoď sem odkaz na fotky z minulého zrazu)... Hneď pri chatkách je Hotel, bazén, tenisové kurty, neďaleko je jaskyňa.... Len veľa ľuďom zo západu to bude asi ďaleko. presne tak. bretka je na zapad a je to daleko Citovat
hnusoba Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: tomyka Původně zaslal: hnusoba Tak pokiaľ ZILA naozaj vybaví chatky tak sa zraz môže kľudne konať na Hrádku pri Štítniku (ZILA hoď sem odkaz na fotky z minulého zrazu)... Hneď pri chatkách je Hotel, bazén, tenisové kurty, neďaleko je jaskyňa.... Len veľa ľuďom zo západu to bude asi ďaleko. presne tak. bretka je na zapad a je to daleko Teba poprosím o nekomentovanie, neviem kto mal pred dvoma rokmi lacné výhovorky Citovat
Zila Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 ale dakto bude mat 1000 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
domikra Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: antal Původně zaslal: Zila Původně zaslal: domikra ešte vybrať dobrý datum 1-3.8-10 máj,zatiaľ som tu židny nenašiel:bacha zraz na 5etape u orla :D:D:D :myslim pro neznale Sory je to čast mesta kde Domikra byva pred 3 rokmy sme skoro spolu pracovaly takže viem sa u neho v meste orientovat Sory 5etapa je sidlisko a orel je obchodne centrum [upravil dne 5/3/09 Zila] pravda ešte ti pameť slúži,kedy ťa mam čakať Citovat
tomyka Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: tomyka Původně zaslal: hnusoba Tak pokiaľ ZILA naozaj vybaví chatky tak sa zraz môže kľudne konať na Hrádku pri Štítniku (ZILA hoď sem odkaz na fotky z minulého zrazu)... Hneď pri chatkách je Hotel, bazén, tenisové kurty, neďaleko je jaskyňa.... Len veľa ľuďom zo západu to bude asi ďaleko. presne tak. bretka je na zapad a je to daleko Teba poprosím o nekomentovanie, neviem kto mal pred dvoma rokmi lacné výhovorky ked je to tak daleko . [upravil dne 8/3/09 tomyka] Citovat
jarson Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 som nováčik ale do Piešťan by som mohol dobehnúť, mám to asi 80 km a ak termín bude vyvhovovať tak by som prišiel... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: jarson som nováčik ale do Piešťan by som mohol dobehnúť, mám to asi 80 km a ak termín bude vyvhovovať tak by som prišiel... Toto sa zvrhlo na zraz vychodniarok Tak pokial chces, je tu tema na piestansky zraz Citovat
VladoHA Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 no kamarat prajem hodne zdaru ale ak nahodou to bude daj vediet Citovat
pepicekb Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 zdravím vás. Tiež by som rád prisiel na ten zraz v PN mohol by som poprosiť bližšie info. Som tu nováčik a ešte nikdy som nebol na takomto zraze.Kedy sa to koná? Ďakujem :super:super:super:super:super:super Citovat
Kurt Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Sekce Připravované srazy slouží k něčemu jinému, než je vidět v tomto vlákně. Přesouvám. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: Zila hlavne moja teorija je račej na ŠEBETOV neš nejaky zraz na slovensku a počuvat stale to iste ako minule 3 roky je to dialka je to na druhom konci skuste to nie je to jednoduche ako sa zda ked to chces mat poriadne alebo sa snazit aby si ty co dojdu stadial odniesly aspon opar na tlame ked nie zazitky nam aj ked je nas malo stači aj Ochtina miesta na spanie je dost autodrom ties a na tich 8 aut staci bohate no nevarime vela gulaš iba 50l ale nam to stači Tak sme to skusili, a kecov nebolo, a myslim ze i vyslo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.