tiburtius Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jaruno2 Tiburtius ,toto vlakno si zalozil ty a ak si spominam zatial vecsina bola za lodenice Piestany ,,,, kedy sa tam mozme ist popitat co a ako ,abi si mohol vytycit uz konecne ze tento zraz sa kona XY,,,, abi si bol kazdy vedomi ze je to realna vec a nie len keci okolo toho ,,,, a ked sa ti tu budu dohadovat aj ine zrazy tak tento topic pomali upadne do zabudnutia ----- chlapci bez urazky ------ inak mam kamosa v peugeot a slubil ze sa opita na neake predvadzacie vozidla tak mozno bude aj neaka zabava co vy na to ? ked dobre citam tam v nazve tohoto vlakna je napisane zraz na slovensku nie je napisane konkretne miesto ani den ani čas a dokonca ani kdo ho zacne ale ked chces kazdi slovak si zalozi svoje a uvidime ktore ostane aktualne a zajtra zacnem ja a idem dohodnut chatu a bazen a a ked sa my bude chcet tak zajdem aj na letisko no ved co naftu mam tak a vy mozete ties ked tam budem sam aj tak dobre ked s dakym ties dobre vdaka Dobre čítaš zraz na Slovensku , ja som chcel len aby sa nejaké miesto vybralo a dohodlo čo bude najviac vyhovovať všetkým prípadne nejaké cool miesto ak niekto vie Citovat
PnR Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: jozefsv len tie ceny na bankove su dost nezaujimave v bare a restike isto zaujimavejsie ako na anicke no nehovorim, neviem ci to funguje.. a ked tak spominam aj na bankove je minigolf Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: jaruno2 [zila ty mas na vsetko odpoved a co tak si precitat este raz moj prispevok ,,,, mas tam aj ::: chlapci bez urazky :::: ja som ta informoval ze zajtra je tu konkretny navrh a nie ziadne asi mozno ale piamy odkaz na zraz viem co to obnasa mam daco zasebou a dufam ze vela pred sebou :D:D:D:D Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jaruno2 [zila ty mas na vsetko odpoved a co tak si precitat este raz moj prispevok ,,,, mas tam aj ::: chlapci bez urazky :::: ja som ta informoval ze zajtra je tu konkretny navrh a nie ziadne asi mozno ale piamy odkaz na zraz viem co to obnasa mam daco zasebou a dufam ze vela pred sebou :D:D:D:D Tak len dufam že sa mi trafíš do termínu:bacha:D Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal Tak len dufam že sa mi trafíš do termínu:bacha:D zatial stale ked som dačo robyl bol datum na vyber a bol napisany program + navrhy na doplnenie + zmena ale us teraz 100 % bude jazda zrucnosti + cuvanie natesno 100 % gulas 50/50 ludia :D:D:D:D:D 100 % 2x 405 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 4/3/09 Zila] Citovat
jaruno2 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jaruno2 [zila ty mas na vsetko odpoved a co tak si precitat este raz moj prispevok ,,,, mas tam aj ::: chlapci bez urazky :::: ja som ta informoval ze zajtra je tu konkretny navrh a nie ziadne asi mozno ale piamy odkaz na zraz viem co to obnasa mam daco zasebou a dufam ze vela pred sebou :D:D:D:D oki beriem ,,, budem ti drzat labky Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 cuvanie medzi zaparkovane auta?Žeby som ten narazník ešte nestriekal? Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: jaruno2 oki beriem ,,, budem ti drzat labky vdaka uš teraz viem ako to dopadne že budu iba dve 405 a mozna jedna 306 aspon viac popijeme Citovat
jaruno2 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jaruno2 oki beriem ,,, budem ti drzat labky vdaka uš teraz viem ako to dopadne že budu iba dve 405 a mozna jedna 306 aspon viac popijeme sorry ale vynechal si jednu 406 :-) Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal cuvanie medzi zaparkovane auta?Žeby som ten narazník ešte nestriekal? ale kdeze Citovat
PnR Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 zeby? btw taketo parkovanie je lahoda.. hlavne pre tych co sa uz niekedy snazili v meste niekde pichnut.. raz som uz vychadzal asi na 7x.. a nie preto ze som lavy Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal ja mam senzory hej tak to je dobre upozornenie upravime pravidlo na meranie Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 inac foto predchadzajuceho zrazu - fotogaleria - sukrome - Ochtina/SK/ navod k fotkam :D:D:D [upravil dne 5/3/09 Zila] Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: tiburtius Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jaruno2 Tiburtius ,toto vlakno si zalozil ty a ak si spominam zatial vecsina bola za lodenice Piestany ,,,, kedy sa tam mozme ist popitat co a ako ,abi si mohol vytycit uz konecne ze tento zraz sa kona XY,,,, abi si bol kazdy vedomi ze je to realna vec a nie len keci okolo toho ,,,, a ked sa ti tu budu dohadovat aj ine zrazy tak tento topic pomali upadne do zabudnutia ----- chlapci bez urazky ------ inak mam kamosa v peugeot a slubil ze sa opita na neake predvadzacie vozidla tak mozno bude aj neaka zabava co vy na to ? ked dobre citam tam v nazve tohoto vlakna je napisane zraz na slovensku nie je napisane konkretne miesto ani den ani čas a dokonca ani kdo ho zacne ale ked chces kazdi slovak si zalozi svoje a uvidime ktore ostane aktualne a zajtra zacnem ja a idem dohodnut chatu a bazen a a ked sa my bude chcet tak zajdem aj na letisko no ved co naftu mam tak a vy mozete ties ked tam budem sam aj tak dobre ked s dakym ties dobre vdaka Dobre čítaš zraz na Slovensku , ja som chcel len aby sa nejaké miesto vybralo a dohodlo čo bude najviac vyhovovať všetkým prípadne nejaké cool miesto ak niekto vie Lenže by to chcelo aby dotyčný ktory da návrh mal reálnu možnost a hlavne chut(ktorá chýba) sa ist na to miesto informovat že čo a ako a dohodnut to.Ked tu niekto da navrh( xy-tam by to bolo dobré) ale dalej nič tak tu bude tema o navrhoch a viac nič. Citovat
hnusoba Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: antal Tak len dufam že sa mi trafíš do termínu:bacha:D zatial stale ked som dačo robyl bol datum na vyber a bol napisany program + navrhy na doplnenie + zmena ale us teraz 100 % bude jazda zrucnosti + cuvanie natesno 100 % gulas 50/50 ludia :D:D:D:D:D 100 % 2x 405 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 4/3/09 Zila] Zabudol si dodať, že na 100% bude aj 40% :D Tak dúfajme, že Tibor vybaví zraz (nakoľko tu asi nik iný nieje schopný vybaviť ubtovanie a program) a moja účasť aj s rodinkou je zaručená. Bodaj by bolo aspoň toľko ľudí čo pred dvoma rokmi. Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Tak ať se sraz podaří - hlásím, že naše rodinka z Prahy fakt nedorazí (dokončujeme rekonstrukci bytu a tak jsou jiné priority). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.