Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: jaruno2

Tiburtius ,toto vlakno si zalozil ty a ak si spominam zatial vecsina bola za lodenice Piestany ,,,, kedy sa tam mozme ist popitat co a ako ,abi si mohol vytycit uz konecne ze tento zraz sa kona XY,,,, abi si bol kazdy vedomi ze je to realna vec a nie len keci okolo toho ,,,, a ked sa ti tu budu dohadovat aj ine zrazy tak tento topic pomali upadne do zabudnutia ----- chlapci bez urazky ------ inak mam kamosa v peugeot a slubil ze sa opita na neake predvadzacie vozidla tak mozno bude aj neaka zabava co vy na to ?

ked dobre citam tam v nazve tohoto vlakna je napisane zraz na slovensku nie je napisane konkretne miesto ani den ani čas a dokonca ani kdo ho zacne ale ked chces kazdi slovak si zalozi svoje a uvidime ktore ostane aktualne a zajtra zacnem ja a idem dohodnut chatu a bazen a a ked sa my bude chcet tak zajdem aj na letisko no ved co naftu mam tak a vy mozete ties ked tam budem sam aj tak dobre ked s dakym ties dobre

vdaka

Dobre čítaš zraz na Slovensku , ja som chcel len aby sa nejaké miesto vybralo a dohodlo čo bude najviac vyhovovať všetkým prípadne nejaké cool miesto ak niekto vie
Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

len tie ceny na bankove su dost nezaujimave v bare a restike

isto zaujimavejsie ako na anicke :)

no nehovorim, neviem ci to funguje..

a ked tak spominam aj na bankove je minigolf :)

Odesláno

[zila ty mas na vsetko odpoved a co tak si precitat este raz moj prispevok ,,,, mas tam aj ::: chlapci bez urazky ::::

ja som ta informoval ze zajtra je tu konkretny navrh a nie ziadne asi mozno ale piamy odkaz na zraz viem co to obnasa mam daco zasebou a dufam ze vela pred sebou :D:D:D:D:D

Odesláno

[zila ty mas na vsetko odpoved a co tak si precitat este raz moj prispevok ,,,, mas tam aj ::: chlapci bez urazky ::::

ja som ta informoval ze zajtra je tu konkretny navrh a nie ziadne asi mozno ale piamy odkaz na zraz viem co to obnasa mam daco zasebou a dufam ze vela pred sebou :D:D:D:D:D

Tak len dufam že sa mi trafíš do termínu:bacha:D
Odesláno
Původně zaslal: antal

zatial stale ked som dačo robyl bol datum na vyber a bol napisany program + navrhy na doplnenie + zmena

ale us teraz

100 % bude jazda zrucnosti + cuvanie natesno :D

100 % gulas :roker

50/50 ludia :D:D:D:D:D:D

100 % 2x 405 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 4/3/09 Zila]

Odesláno

oki beriem ,,, budem ti drzat labky

Odesláno

vdaka

uš teraz viem ako to dopadne že budu iba dve 405 a mozna jedna 306 aspon viac popijeme

drinking1.jpg

Odesláno

vdaka

uš teraz viem ako to dopadne že budu iba dve 405 a mozna jedna 306 aspon viac popijeme

drinking1.jpg

sorry ale vynechal si jednu 406 :-)

Odesláno

zeby?

btw taketo parkovanie je lahoda.. hlavne pre tych co sa uz niekedy snazili v meste niekde pichnut.. raz som uz vychadzal asi na 7x.. a nie preto ze som lavy :P

Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Tiburtius ,toto vlakno si zalozil ty a ak si spominam zatial vecsina bola za lodenice Piestany ,,,, kedy sa tam mozme ist popitat co a ako ,abi si mohol vytycit uz konecne ze tento zraz sa kona XY,,,, abi si bol kazdy vedomi ze je to realna vec a nie len keci okolo toho ,,,, a ked sa ti tu budu dohadovat aj ine zrazy tak tento topic pomali upadne do zabudnutia ----- chlapci bez urazky ------ inak mam kamosa v peugeot a slubil ze sa opita na neake predvadzacie vozidla tak mozno bude aj neaka zabava co vy na to ?

ked dobre citam tam v nazve tohoto vlakna je napisane zraz na slovensku nie je napisane konkretne miesto ani den ani čas a dokonca ani kdo ho zacne ale ked chces kazdi slovak si zalozi svoje a uvidime ktore ostane aktualne a zajtra zacnem ja a idem dohodnut chatu a bazen a a ked sa my bude chcet tak zajdem aj na letisko no ved co naftu mam tak a vy mozete ties ked tam budem sam aj tak dobre ked s dakym ties dobre

vdaka

Dobre čítaš zraz na Slovensku , ja som chcel len aby sa nejaké miesto vybralo a dohodlo čo bude najviac vyhovovať všetkým prípadne nejaké cool miesto ak niekto vie
Lenže by to chcelo aby dotyčný ktory da návrh mal reálnu možnost a hlavne chut(ktorá chýba) sa ist na to miesto informovat že čo a ako a dohodnut to.Ked tu niekto da navrh( xy-tam by to bolo dobré) ale dalej nič tak tu bude tema o navrhoch a viac nič.
Odesláno

Původně zaslal: antal

zatial stale ked som dačo robyl bol datum na vyber a bol napisany program + navrhy na doplnenie + zmena

ale us teraz

100 % bude jazda zrucnosti + cuvanie natesno :D

100 % gulas :roker

50/50 ludia :D:D:D:D:D:D

100 % 2x 405 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 4/3/09 Zila]

Zabudol si dodať, že na 100% bude aj 40% :D:D

Tak dúfajme, že Tibor vybaví zraz (nakoľko tu asi nik iný nieje schopný vybaviť ubtovanie a program) a moja účasť aj s rodinkou je zaručená. Bodaj by bolo aspoň toľko ľudí čo pred dvoma rokmi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...