Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zila

a tak zdochol pes :potlesk:mrk:potlesk

Ano, myslim ze teraz nieco riesit, je zbytocne, ja marec, je este zima, zraz by mal byt az v lete, tak co budem teraz organizovat ?

Uvidi sa pre letom ...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

urobte zraz na zapadnom sk na konci leta a potom sa asi pridam.kvoli praci tam budem asi nejaky rok fungovat

Jasne bude v lete... uvidime ci to bude zraz, alebo grilovacka :) V kazdom pripade sa dufam stretneme...

Odesláno

tak my v lete mierime :Ptu :aut takže odreagovat sa a to poriadne na poriadni orientačik :super:super:super po troch rokoch uš je načase si zase zajst na ŠEBETOV :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 4/3/09 Zila]

Odesláno

Ako tak čítam...tak na Slovensku sa podarí len jeden typ zrazu...stretne sa zopár ľudí na troch autách z jedného regiónu...spoločne pár hodín posedia, popijú a hybaj domov...

Lebo každému je to všade ďaleko, každý chce, aby NIEKTO urobil zraz blízko neho...a ďalší zas povedia, že radšej dajú peniaze na niečo iné ako na zraz...hanba :(

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Ako tak čítam...tak na Slovensku sa podarí len jeden typ zrazu...stretne sa zopár ľudí na troch autách z jedného regiónu...spoločne pár hodín posedia, popijú a hybaj domov...

Lebo každému je to všade ďaleko, každý chce, aby NIEKTO urobil zraz blízko neho...a ďalší zas povedia, že radšej dajú peniaze na niečo iné ako na zraz...hanba :(

no vidis.ked som v minulosti napisal o tom pravdu tak si ma skoro ukamenoval.pamatas?

Odesláno

no vidis.ked som v minulosti napisal o tom pravdu tak si ma skoro ukamenoval.pamatas?

Je otázka, zda je to právě takhle v pořádku

nebo že by se opravdu nenašel v celé SR někdo, kdo by uměl zorganizovat sraz, který zaujme???

Odesláno

dobre miesto na zraz by bolo pri sutovskom jazere na strednom slovensku:super je tam krasne je to zatopeny lom a je to hned vedla hlavnej cesty. krilovacka jak svina. proste paradicka je to asi 20 km od MARTINA.

Odesláno

medved - nie je to v poriadku to je jasne ale myslim,ze kazdy sa obava toho ci sa mu to oplati, ci tam bude mat co robit .... proste najtazsie je zacat.potom sa nato budu ludia lahsie namotavat.dalsia vec je ze zakladna sk je oproti vam o dost mensia ba v porovnani ziadna.

tu na vychode by bol krasny zraz.v minulosti sme poriadali motorkarske zrazy kde sa zucastnovalo cca 100 - 200 ludi.priestory su na vsetko,okolie by som povedal parada ale naco to tu budem pisat ked sem nikto nedorazi

[upravil dne 4.3.09 jozefsv]

Odesláno

Čo si ty písal minule? Len že Ti je všade ďaleko...a že ty nebudeš chodiť na zrazy kde príde 10 ľudí...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Je otázka, zda je to právě takhle v pořádku

nebo že by se opravdu nenašel v celé SR někdo, kdo by uměl zorganizovat sraz, který zaujme???

ZILA zorganizoval dobrý zraz pred skoro dvoma rokmi...najprv program (jazda zručnosti) potom chata, guláš, pivo...a samozrejme vybavil ubytovanie a bolo super...tak malo byť aj minulé leto...lenže každý mal nejakú výhovorku...

Odesláno

ved ked vieš ako sa to ma urob ty :D:D:D:D

[upravil dne 4/3/09 Zila]

Odesláno

Čo si ty písal minule? Len že Ti je všade ďaleko...a že ty nebudeš chodiť na zrazy kde príde 10 ľudí...

pracujem uplne inym smerom ako vy robite zraz,cas si nevyberam.mimo to jazdim do de a tiez nie vasim smerom.cestovania mam az prilis preto nemam zaujem obcas niekde ist.

vyslovil som vtedy aj pocit aky z toho mam,mna ste zjazdili a ostany ktory sa toho chytali nakoniec tiez nikam nesli.ja to aspon poviem rovno.nebudem kecat o tom ako sa chcem stretnut silou mocou a nakoniec sa vyhovorim na kktinu.

Odesláno
Původně zaslal: kecod

preco sa nic neriesi na chate:myslim tam by si o tom pokecaly viacery podla mna je to lepsie:myslim

na chate ja ju objednam a ty dojdeš :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...