ladosak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 jj četl jsem otom. Nebylo by to špatné. Ale mám takové tušení že se to montuje jen na SK, jestli se nepletu. časem dodělám i alarm a nechci to nějak přehánět, aby jsem nedopadl jak píše (Švejk) hodinu odemykat, a hodinu zamykat. Popřípadě možná tajný vypinač.no uvidím. Citovat
Leo Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: ladosak jj četl jsem otom. Nebylo by to špatné. Ale mám takové tušení že se to montuje jen na SK, jestli se nepletu. časem dodělám i alarm a nechci to nějak přehánět, aby jsem nedopadl jak píše (Švejk) hodinu odemykat, a hodinu zamykat. Popřípadě možná tajný vypinač.no uvidím. No právě, že na obsluhu je to úplně jednoduché. To že se to dělá jen na Slovensku je výhoda, protože u Nás to není tolik známé. Když jsem se s nimi však bavil naposled, tak říkali, že se i v Čechách plánuje zavést montáž. Citovat
ladosak Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Tak už to tam mám. Montáž 4 hodinky a cena 5800,- Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 A jak jsi s tím spokojen ?? Mám Defend taky a stává se mi,že zamknu řadičku a zapomenu zamknout dveře :D:D Pak příjdu k autu,dálkovým ,,odemknu\'\' a auto zamčené!!! Hlídej si to !!! Je to zas jeden úkon navíc :D:D Citovat
ladosak Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Už se mi to stalo taky, a pak sem se divil proč je zamklé když jsem mačkal centrál. Ale ještě bez (defend bloku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.