Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj četl jsem otom. Nebylo by to špatné. Ale mám takové tušení že se to montuje jen na SK, jestli se nepletu. časem dodělám i alarm a nechci to nějak přehánět, aby jsem nedopadl jak píše (Švejk) hodinu odemykat, a hodinu zamykat. Popřípadě možná tajný vypinač.no uvidím.

Odesláno
Původně zaslal: ladosak

jj četl jsem otom. Nebylo by to špatné. Ale mám takové tušení že se to montuje jen na SK, jestli se nepletu. časem dodělám i alarm a nechci to nějak přehánět, aby jsem nedopadl jak píše (Švejk) hodinu odemykat, a hodinu zamykat. Popřípadě možná tajný vypinač.no uvidím.

No právě, že na obsluhu je to úplně jednoduché. To že se to dělá jen na Slovensku je výhoda, protože u Nás to není tolik známé. Když jsem se s nimi však bavil naposled, tak říkali, že se i v Čechách plánuje zavést montáž.

Odesláno

A jak jsi s tím spokojen ?? Mám Defend taky a stává se mi,že zamknu řadičku a zapomenu zamknout dveře :D:D:D Pak

příjdu k autu,dálkovým ,,odemknu\'\' a auto zamčené!!! Hlídej si to !!! Je to zas jeden úkon navíc :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...