Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do diskuze fotky zatim bohuzel vlozit nejdou...

nech je nekde na webu (treba nejakej neplacenej hosting) a sem ho odkazy...

Odesláno

Zase tak složité to není. Nejdůležitější (a asi pro většinu lidí největší problém) je mít fotky někde na nějakém serveru. Potom už jen stačí uzavřít odkaz do tagu img a to takto:

www.....

[Editován dne 18/5/04 jiri.wolf]

Odesláno

Se z toho pos.... Jak ja nesnašim počitače. Nahral sem ty fotky do sve galerie a sou strašně velky :( grrrrr...... Ja to prostě zmenšit neumim.........

Odesláno

Narazníky sem dělal sam. Předek je celej novej a zadek je pul normalního a spodek je dodělávanej z čeho se zrovna dalo :) Zatim je to takovej polotovar. Lak se moc nepovedl, takže se bude opravovat. Dal taky dodělávám nové zadní světla z kulatých světel a možná novou kapotu. Ale na té je tolik prace že mám zatim tuhle.

Odesláno

Trošku mi to s laminatem jde. Spoiler klidně udělám, ale jde o to jak velkou zběsilost si představuješ. Ale počítej s tím až tak v zimě. Teď musim dodělat svoje auto, pak rychle auto mojí přítelkyně, pak nějaký rámy do aut a do podzima mam o zabavu postarano.

Odesláno

jee :D a neslo by neco udelat na 106-ku?, pls pls pls, jen takovy decentni upravy:papa

Jen tak mimochodem, jak se vam povedly nahrat forky, me se to porad nedari, i kdyz to menim velikost, objem fotky, nebo i format, porad mi to hlasi chybu :( ja nevim co s tim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...