Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No zatim tam jeste je, ted o vikendu jsem nalital cca 600 km, a obcas jsem i ve 160 km/h otevrel okno a kupodivu jsem domu privezl oba ofuky, i ten ulomeny, co tam vakla :)

Asi to zkusim, jak rika Plaz, poresit tou oboustrankou, pac se mi za jeden novej 550 davat dakt nechce.

Odesláno

No tezko rict, co je \"zas tak moc\", vyzkousel jsem si ten rozdil \"s a bez\" a zjistil jsem, ze normalne by se zrcatka prilkopili o cca 4-5cm (+- 1cm) bliz k autu (mereno na kraji zrcatka), nehlede k tomu, nevim jak u Tebe, ale jak se pri sklapeni pak ke konci ty zrcatka zastavi o ty ofuky, tak ten sklapeci moturek, jako by rikal \"nekdy Ti to vratim ty ha*zle\" :D Mozna to snad z dlouhodobeho hlediska nevadi, kdyz jsou tady lidi, co to tam maj i dyl, ale to zanarikani moturku ke konci tam proste slysim. Mozna, jak by rekl Plaz, to moc prozivam :aut

Odesláno

Dnes jsem si teprve všiml, že když se zrcátka sklápějí, že přimáčknou ofuky. Dle mého to není zase tak hrozné, motorek po přitisknutí hned vypíná, žádné skučení.

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

Dnes jsem si teprve všiml, že když se zrcátka sklápějí, že přimáčknou ofuky. Dle mého to není zase tak hrozné, motorek po přitisknutí hned vypíná, žádné skučení.

ano tak to je

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ja je mam z toho auta77 a jsou v pohode, akorat jsem si jeden znicil, ale drzi mi tam zatim i ten znicenej :super

Chci si ten spatnej zase dokoupit, takze mi jeden (ten od spolujezdce) zbyde, takze

kdyby nekdo chtel jen jeden ofuk, jen ke spolujezdci, tak ho za 200 Kc rad prenecham :super:aut

Odesláno

Díky kluci za radu, tak mě napadlo, nešlo by to místo u těch zrdcátek třeba nahřát fénem a upravit? Já to takhle řešil s lištou u obladů rohovýho sprch. koutu :mrk

Odesláno

Ježiš teď mě napadlo Shemiku, jestli ten ofuk nepotřebuješ a pojedeš na sraz tak bych ho vzal, mě je jedno, jestli při hulení mám otevřený okýnko u sebe, nebo u spolujezdce. :mrk

Odesláno

Chlapi neviete náhodou ako sa čistí klíma ? Kúpil som si sprej od wurtu a v návode píšu,že sa to má aplikovať do kodenzného potrubia klímy. Ale kde je? dnes som rozobral pol auta ,ale neviem to nikde nájsť. Neviete mi niekto poradiť? Ďakujem Robo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...