Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lidicky mam problem otevrel jsem vic okno a jak mrzlo tak povolilo lepeni na ofuku u ridice a ja koukal jak se roztristilo o silnici nema prosim jeden kus na stranu ridice strasne tahne na krk predem dekuju .plaz

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Haryku, diky za odkaz :) Ja jeste upresnim,

sada jen na predek: http://www.auto77.cz/view_product_detail.php?cat_id=207&id=OF1339

sada na cele auto: http://www.auto77.cz/view_product_detail.php?cat_id=207&id=OF1494

Jedine co me tam drobet znervoznuje, je informace: \"Upozorňujeme , že ofuky nejsou vhodné pro elektricky ovládaná okna, protože může být u některých typů vozidel problém s automatickým dojezdem.\" Peugeota 807 s klickama jsem jeste nevidel, takze by v tomto smyslu tato informace moc nedava smysl, ale mozna si jen delaji zadni vratka, kdyby s tim lidi meli potize. No zas tak moc drahy to neni, ale co s tim, kdyby to neslo? :nevim

No koukam, ze jsou z Prahy 10, tak bych se s nima zkusil domluvit, jestli by to neslo u nich vyzkouset pred koupi. :D

Odesláno

ja jsem je presne tam koupil mam to za barakem a vse v poradku chunguje jen je treba napsat kody az tam pudete oni vam to rovnou prodaj za net ceny jinak platite plnou cenu hihi tok tato skusenost koupil jsem tam i vanu takze predni ofuky a vana cca 1250kc

Odesláno

já bych do ofuků už nešel. dal jsem je na 406 a strašně se zvýšila hladina hluku v autě. dávají se do štěrbiny okna a sklo který normálně zajíždí do pružný hmoty, najednou zajíždí z vnější strany k plastu, takže to tam netěsní.

to Plaz:

ty jezdíš s otevřenýma okýnkama? :o na co máš klimu??? :mad:

Odesláno

doprčic hlavně že radím kde je koupit a sám je ještě nemám,kurňa že si udělám výlet asi do matičky stověžaté :roker nebo přestanu kouřit a už je nebudu potřebovat:myslim

Odesláno

Jee, tak to me mrzi cece. Ja tam ale byl kolem poledne, tak to me nenapadlo, ze uz bys byl doma, myslel jsem ze budes nekde ruchat :aut

Jinak uz jsem jeden ofuk (ridicuv) stihl zku*vit. Diky tomu, ze ty ofuky precejen jednu mouchu maji a to tu, ze brani uplnemu priklopeni zrcatka, jsem se to snazil napravit a chtel jsem tu prekazejici cast odriznout (takovej centimetrovej stipec), ale ze jsem se na to nevy...., samozrejme se mi povedlo ulomit jinej kousek a to ten, na kterem to jako by stoji. Takze ted tam ten ofuk nedrzi, vakla a je to proste na h.... Sem uplne vytocenej, kdyz si vzpomenu co jsem to za blba. :roll :roll :roll Nejak na tvrdo pridelavat, nebo lepit se mi to tam moc nechce, nechci delat nejake nevratne zasahy do dveri a oken.

Inu za blbost se plati, takze ted jak tupik vyplaznu dalsi petikilo, abych mel opet oba drzici ofuky. Tim padem mi jeden (spolujezdcuv) zbyde, tak ho nekomu za nejakou tu kacku prenecham. Kdyby jste nekdo chteli jeden ocfuk, ke spolujezdci, tak je u me k mani. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Shemik

... Kdyby jste nekdo chteli jeden ocfuk, ke spolujezdci, tak je u me k mani. :nevim

Nikomu ho nedávej, naopak ho pečlivě uschovej (až Ti přítulkyně nečekaně otevře okno a ofuk odletí, uvidíš, jak se Ti ten schovanej v garáži bude hodit).

Odesláno

No taky me to napadlo, ale uz v ty garazi takhle syslim tolik kravin, ze nevim jestli tam chci dalsi (jeste tak velkou). Ale co jsem tak koukal, tak kdyz se tomu ofuku nic neulomi, tak tam drzi jak slovo bozi a ani se nehne, takze by snad vetrem za jizdy (myslimn, ze ani hodne rychle) nemel uletet. A konec koncu prave na otevreny okno to tam je ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...