Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spýtat ako máte prepínanie svetiel. Ja ked dam dialkové tak mi stretavačky zhasnu. Je to zvlastne, lebo na inych autach stretavačky svietia aj pri zapnutych dialkovych. Da sa to nejako upravit aby mi svietili aj stretavačky pri zapnutych dialkovych?

Odesláno

Ja to mám tiež ako ty. Inak načo chceš svietiť s 220 watt nestačí polovica? Alebo tak rýchlo jazdíš že nestíha svetlo :D

Všetko sa dá len treba chcieť :papa

Ale skús toto kúp 100 wattové žiarovky a daj ich do reflektora a problém vyriešený .

[upravil dne 9.2.2009 tiburtius]

Odesláno

nekupuj 100w ziarovky, vypalia ti parabolu a su nelegalne.

upravit sa to samozrejme da, no nerobil by som to.

urcite ti tu niekto zrucnejsi da navod ako na to.

Odesláno

Pokud máš dvě paraboly,tak jsou měněná světla a zůstala páčka na H4,řeší se to výměnou páčky za novější,nebo levnější metoda je přidat relátko,trošku pohledej,je tu podrobný návod,jak tam přidat relátko.

Odesláno
Tady jsem něco objevil,diody bych se vyvaroval,už tak jde přes lukase dost proudu,ty přepínače se docela vypalujou,radši bych to hnal kolem přes relátko.
Odesláno

Proudy si vezmeš z kabelů před přepínačem,dimenzovaný jsou na to dost,ale určitě Ti doporučím kabely letovat,s těma nacvakávačkama nemám dobrý zkušenosti.

Odesláno

když už jste u toho přepínání světel.. mám dotaz jesi vám to dělá také. prostě od prosince mi při jízdě neustále cvaká v té páčce na ovládání světel a blinkrů nalevo volantu. při sebemenší nerovnosti na cestě to cvakne stejnym zvukem jako když přepínám z normál na dálkovky a nevím co s tím :myslim

poraďte co to může bejt :(

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

vdaka...a ešte jedna otazka. To rele ma aj nejake označenie, alebo je to uplne jedno ake?

Stačí normálne spínacie relé 15 a viac A. Keď sa v tom budeš rýpať možno by stálo za úvahu prerobiť i tlmené na relé. Máš to pri jednej robote a podstatne predĺžiš životnosť páčky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...