whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Chcem sa spýtat ako máte prepínanie svetiel. Ja ked dam dialkové tak mi stretavačky zhasnu. Je to zvlastne, lebo na inych autach stretavačky svietia aj pri zapnutych dialkovych. Da sa to nejako upravit aby mi svietili aj stretavačky pri zapnutych dialkovych? Citovat
tiburtius Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Ja to mám tiež ako ty. Inak načo chceš svietiť s 220 watt nestačí polovica? Alebo tak rýchlo jazdíš že nestíha svetlo Všetko sa dá len treba chcieť Ale skús toto kúp 100 wattové žiarovky a daj ich do reflektora a problém vyriešený . [upravil dne 9.2.2009 tiburtius] Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 no áno noha na plyne na doraz a svetlo nestíha . Ale nie, len sa mi to zdá že by to pri dialkačoch mohlo svietit lepšie. Citovat
PnR Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 nekupuj 100w ziarovky, vypalia ti parabolu a su nelegalne. upravit sa to samozrejme da, no nerobil by som to. urcite ti tu niekto zrucnejsi da navod ako na to. Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Takže takto je to nastavene od vyroby? Nie je to chyba len v mojom aute? Citovat
olda Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Pokud máš dvě paraboly,tak jsou měněná světla a zůstala páčka na H4,řeší se to výměnou páčky za novější,nebo levnější metoda je přidat relátko,trošku pohledej,je tu podrobný návod,jak tam přidat relátko. Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 no mám číre svetla osobitne dialkové a osobitne stretávačky H7. Neviem či boli menene svetla ale je to možne. Takže treba tam dat nejake relatko? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Relátko netreba. Stačí dióda na páčku z vývodu na diaľkové v priepustnom smere na vývod na stretávacie. Citovat
olda Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Tady jsem něco objevil,diody bych se vyvaroval,už tak jde přes lukase dost proudu,ty přepínače se docela vypalujou,radši bych to hnal kolem přes relátko. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Nespína páčka relátko? Ak nie, potom je samozrejme lepšie dať to cez neho, inak stačí dióda. [upravil dne 9.2.2009 AnotherOne] Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 ja neviem či spína alebo nie. v tomto sa moc nevyznám Citovat
olda Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Bohužel jde proud na férovku bez relátka,podívej se,jak silný kabely vedou do přepínače. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 jj teraz som pozeral do servisboxu je to napriamo. Takže rozumnejšie cez relátko ako je nakreslené v tom odkaze hore. Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Skusim pozriet tie kable, ale dnes už asi nie.. Co tým myslíš aké silné kable? Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 a to relatko sa dava ku ovladaču svetiel - prepínaču? [upravil dne 9.2.2009 whizz80] Citovat
olda Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Proudy si vezmeš z kabelů před přepínačem,dimenzovaný jsou na to dost,ale určitě Ti doporučím kabely letovat,s těma nacvakávačkama nemám dobrý zkušenosti. Citovat
whizz80 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 vdaka...a ešte jedna otazka. To rele ma aj nejake označenie, alebo je to uplne jedno ake? Citovat
thomas007 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 když už jste u toho přepínání světel.. mám dotaz jesi vám to dělá také. prostě od prosince mi při jízdě neustále cvaká v té páčce na ovládání světel a blinkrů nalevo volantu. při sebemenší nerovnosti na cestě to cvakne stejnym zvukem jako když přepínám z normál na dálkovky a nevím co s tím poraďte co to může bejt Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: whizz80 vdaka...a ešte jedna otazka. To rele ma aj nejake označenie, alebo je to uplne jedno ake? Stačí normálne spínacie relé 15 a viac A. Keď sa v tom budeš rýpať možno by stálo za úvahu prerobiť i tlmené na relé. Máš to pri jednej robote a podstatne predĺžiš životnosť páčky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.