Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice takové odkazy nemám moc rád, ale tohle za to podle mě stojí:

http://www.novinky.cz/clanek/160752-okradeny-podnikatel-vzal-spravedlnost-do-svych-rukou.html

Nejsem rasista a tak je mi jedno, kdo tu bednu piva ukradl - spíš mi jde o to, že předáním \"spravedlnosti\" by tam dotyční mohli být za hodinu nebo pár dní znovu a čmajznout víc (takhle si to fakt hodně dobře rozmyslí).

Doufám, že majitel nebude za chránění si svého majetku nijak postižený.

A k tomu, jak se otec onoho \"čorkaře\" diví a bere to jako potupu svého syna dodávám: Udělat něco podobnýho já, tak ze mě můj táta vymlátil duši (a ne, že by ještě cítil křivdu za to, že mě majitel potrestal - spíš by byl smutnej z toho, že jsem kradl).

Odesláno

zial kedze zijem na slovensku tak uz teraz viem ze vacsiu HALO bude z toho samozvaneho sudcu, bude oznacovany ako rasista a primitiv.

Nemam nic proti ciganom ale to co si dovoluju na vychodnom slovensku uz prekracuje vsetky medze....

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Sice takové odkazy nemám moc rád, ale tohle za to podle mě stojí:

http://www.novinky.cz/clanek/160752-okradeny-podnikatel-vzal-spravedlnost-do-svych-rukou.html

Nejsem rasista a tak je mi jedno, kdo tu bednu piva ukradl - spíš mi jde o to, že předáním \"spravedlnosti\" by tam dotyční mohli být za hodinu nebo pár dní znovu a čmajznout víc (takhle si to fakt hodně dobře rozmyslí).

Doufám, že majitel nebude za chránění si svého majetku nijak postižený.

A k tomu, jak se otec onoho \"čorkaře\" diví a bere to jako potupu svého syna dodávám: Udělat něco podobnýho já, tak ze mě můj táta vymlátil duši (a ne, že by ještě cítil křivdu za to, že mě majitel potrestal - spíš by byl smutnej z toho, že jsem kradl).

tak ja rikam ANOOOOO naprosto s tebou souhlasim to same by se delo asi u me doma kdyz by rodice zjistili ze sem kradl

Odesláno

pridam nieco podobne co sa stale u nas nedavno

SBSkari nachytali v kauflande 3 ciganoch ako kradnu a kezde to nebolo prvykrat tak im nakazali ab si sami dali \"vychovnu\" facku. Cele si to vsak natocili na mobil co sa im stalo osudnym. Vsimnite si ale vyjadrenia romov ktory sa hned snazili vytazit z toho co najviac.

Vobec ich nezaujimalo ze ich deti kradli, ale pustili sa do SBSkarov ktory si vlastne vykonavali svoju pracu aj ked neobviklim sposobom

pridane video-....

http://www.snv.sk/index.php?videoID=080124-1

Odesláno

Chudaci cigáni ,všetci im robíme zle,utláčame ich nedovolíme im kradnút,poškodené byty im postavíme.Biely občania sa o nich nevedia postarať ved oni sú naša čierna budúcnosť kora rodi decko za deckom ,len si neviem predstavit kto bude na nich robit ked slovensko zostane čierne . Večerne správy sú len o nich.

Odesláno

Asi takle,když je jen vidim,jdu kolem nich velkym obloukem,nikdy nevíš,co od nich můžeš čekat,že kradou kde se hnou,to už maji asi v krvi,řekl bych patří jim to,kdyby mě něco někdo ukradl a já ho při tom chytil,si piš,že by taky patřičně dostal za vyučenou........rasista nejsem,ale todle......i když je to \"jen pivo a kořalka\":bacha:bacha:bacha

Odesláno

měli je rovnou zastřelit a jejich hlavy pověsit na ten plot, přes kterej lezli - pro výstrahu

ne..vážně..největší potupa pro ně bylo to, že se nechali chytit..proto se báli přijít otci na oči

být starostou, tak ty majitele vyhlásím za hrdiny..nakonec by se z něho stal ministr jak z Čunka:aut

Odesláno

Já osobně bych se asi vyhnul tomu močení, ale s tim že dostali \"za uši\" naprosto souhlasím. A také notno dodat, že bych s tím souhlasil i kdyby ty zlodějíčci byli černí, bílí, žlutí, fialoví.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já osobně bych se asi vyhnul tomu močení, ale s tim že dostali \"za uši\" naprosto souhlasím. A také notno dodat, že bych s tím souhlasil i kdyby ty zlodějíčci byli černí, bílí, žlutí, fialoví.

přesně tak:bacha

Odesláno

Jojo pár slušnějch jich znám ale je to minimum.... Třeba jako teďko v Mostě..... Zničily si byty neplatily nic tak jim všechno odstříhli a pak jim slevněj nájemný že bydlej v panelákách bez oken a bez vody..... Chudáckove černí......

Odesláno

Tak tak... Este by sem vyhlasil soutez ze za kazdou hlavu roma z osady dostane obcan odmenu 100 Eur, za vajdu 200 Eur...

TO by sa to tu preriedilo, stat by menej daval na davky v nudzi, musel by postavit o par bytov menej, a pomohl by pracujucemu narodu :D :D :D

Odesláno

ANO, ANO, ANO a ještě jednou 3x ANO :potlesk

Jako ústečákovi, který má bohužel tu smůlu, že musí do rachoty jezdit přes Předlice a vidět tu holotu, která se jen směje do obličeje a natahuje pařát na díl z mích daní, tomu majiteli hostince jen a jen :potlesk. Chci dodat, že na tu indočeskou pakáž stačil vždycky pes, jen nevím co by mělo stačit na ty pseudohumanisty, který by jim pořád do nekonečna dávali jednu šanci na převýchovu a aklimatizování do normálního života za naše peníze :grr:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: punkac

....na tu indočeskou pakáž stačil vždycky pes,.....

Blbý je, že v dnešní době, by sis musel hlídat i toho psa. Pokud by ho rovnou neukradli, tak i kdyby je kousnul do zadku u tebe na dvorku a prohlásili, že jsi rasista a poštval ho na ně, tak budou potahovat po úřadech tebe a nikoho nenapadne se zeptat, co že náš milý spoluobčan na tvém dvorku pohledával. To je ta diskriminace naruby. Pravdu měl jeden kriminalista, který prohlásil: \"Před revolucí nebylo tolik problémů s cikánama, co je dnes s rómama\".

Už jen z toho článku číší ta faleš: \"syn přišel domů a plakal...\". Chudák. Ani slovo o tom, že kradl. Nejspíš opravdu od táty dostal vynadáno, ne za to, že kradl, ale že ho chytli. Možná je otec naštvanej i proto, že ta borovička byla pro něj a on teď suší hubu.

Vůbec bych teď tomu majiteli jeho postavení nezáviděl. Kromě možných postihů od policie se mu může stát, že mu penzion nenadále vyhoří.

[upravil dne 9/2/09 Kdo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...