Qcko Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Zdravim, mam taku laicku otazku, ale rozmyslal som nad striekanim auta a tak ma napadlo, ako sa davaju dole zadne okna (kufor a dvere) ked su lepene???....da sa to nejako ci len rozbit a kupit druhe:myslim...diky za odpovede ak mate skusenosti:papa Citovat
dodino Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 vsak okno zalep papierom alebo foliou preco by si ho rozbijal? Citovat
dolly1010 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Na kolik korun výjde přestříknutí auta na jinou barvu?? Citovat
marko306 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 lepene skla sa vyrezavaju takym tenkym ocelovim drôtom, ale to je zbytocne kvoli striekacke. Potom to treba ocistit a kupit ten tmel pod to okno. Neviem sice co to stoji ale urcite nie 100 korun. Ako je vyssie pisane prelepit papierom. Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 To je to, ja chcem zmenit farbu (mam bielu ale strasne sa mi break paci v bordovej:mrk), ak si auto sam odstrojis a pripravis, tak striekanie ta vyjde na 15000 korun (auto je ako z vyroby, normalne v boxe, ziadne v garazi a podobne pokusy:bojim)...nechcem zas robit extremy ako vyberat motor a tak (aj ked mozno, planujem to v lete, ale chcem sa na to pripravit:roker)... no a nechcem tie skla len obliepat, neviem aky by to malo vysledok a ak je chytena karoseria pod sklom (aj ked to je v zinku), tak nechcem aby sa mi hrdza dostala na novy lak, to by ma asi vystrelo, ak nie je ina mozno ako to oblepit, tak neviem no:nevim Citovat
marko306 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 ze by to bolo chytene pod tym tmelom? No neviem. A ked je? Tak vymenis cely otvor na okno? Dobry lakernik ti to strekne dobre aj zo zalepenym oknom. A tie bordove, tak to mas pravdu. To je asi najkrajsia farba na 306-tku. Aj so zlatou a bledomodrou metalizou. Ja mam striebornu a tiez som rozmyslal o striekacke. Ale cil net € tak net. Citovat
P607Olda Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 No, narobis sa, vydas peniaze, a auto neziska na hodnote. Skor naopak, ktovie ako dopadne kvalita noveho laku a kupujuci si neskor budu mysliet, ze si maskoval havariu. Schovaj si peniaze a neskor si kup o generaciu novsie-lepsie auto (klima atd.) Citovat
marko306 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 olda volajaco hovory a ma pravdu, ale hold je to tvoje auto a tvoje peniaze. Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Hmm, tak uz aspon viem ze tu je moznost dat ich dole, ten tmel na lepenie okien nie je zas az taky drahy, kazdopadne ak to pojde s tym oblepenim ako vsetci odporucate, tak to bude asi najlahsie:super Citovat
vlado1 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Tmel som nedavno kupoval asik za 20€ , nie je to drahe, ale ked pri vybere okna lankom zadries o sklo tak to ta asik velmi nepotesi Citovat
gedu Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Musím dať zapravdu oldovi. Prestriekanie auta vzbudzuje podozrenie že s autom nie je niečo v poriadku. Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Ja mam podozrenia tak povediac na haku, auto mam pre seba, mam 23 rokov a uz 2 roky ho davam do poriadku po technickej stranke, este mi chyba vymenit zadne silentbloky a dat do poriadku klimu a je to (dufam)...inak auto je zozadu buchnute, uz bolo a nevadilo mi to, nie je to poznat, akurat je zadne celo ohnute, vymena je v pohode, ale kaslem na to, jedine ak sa pustim do toho striekania:roll...ja to nerobim preto ze ho chcem predat alebo zvysit jeho cenu, ale preto, ze mam to auto rad, dobre sa mi na nom jazdi a dufam ze 5 rokov este pojazdi, ma super motor jednoducho:D:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.