třídvířko Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Zdravim.Mám dotaz,je na budíkách,nedo združeném panelu,nebo jak se tomu nadává u benzinové 405 kontrolka žhavení,ač tedy nepřipojená?Jde mi o to,jestli můžu použít z benzínu 1.6 r.v. myslim 89 přístrojovku na diesla r.v.90...Děkuji za odpovědi....... Citovat
riderRLM Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: třídvířko Zdravim.Mám dotaz,je na budíkách,nedo združeném panelu,nebo jak se tomu nadává u benzinové 405 kontrolka žhavení,ač tedy nepřipojená?Jde mi o to,jestli můžu použít z benzínu 1.6 r.v. myslim 89 přístrojovku na diesla r.v.90...Děkuji za odpovědi....... no tak to veru nemozes jednak by sa ti to nedalo zapojit a po druhe tam ta kontrolka zhavenia neni Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 U 405 přesně nevím, ale většinou tam ta kontrolka je. Rozdíl je ve stupnici otáčkoměru - logicky. Např. u 406 ty budíky jdou měnit naprosto normálně, jenže tam jde info z ŘJ digitálně. Citovat
Maverick Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 nejjednošší je, vyndat všechny žárovky a podívat se na přístrojovku proti světlu:D Nevim jak starej model, ale novej model tam tu kontrolku má. Nevidim žádnej důvod proč by tomu u starýho modelu mělo bejt jinak, když frantíci dělaly na těhle autech hodně věcí sost univerzálně Citovat
třídvířko Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Je tak,stačí jen doplnit žárovky tam kde maj být a vše maká jak s praku.Dnes jsem to předělal,konečně mi jde vynulovat denní počítadlo a maká i teploměr... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.