Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Mám dotaz,je na budíkách,nedo združeném panelu,nebo jak se tomu nadává u benzinové 405 kontrolka žhavení,ač tedy nepřipojená?Jde mi o to,jestli můžu použít z benzínu 1.6 r.v. myslim 89 přístrojovku na diesla r.v.90...Děkuji za odpovědi.......

Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Zdravim.Mám dotaz,je na budíkách,nedo združeném panelu,nebo jak se tomu nadává u benzinové 405 kontrolka žhavení,ač tedy nepřipojená?Jde mi o to,jestli můžu použít z benzínu 1.6 r.v. myslim 89 přístrojovku na diesla r.v.90...Děkuji za odpovědi.......

no tak to veru nemozes :) jednak by sa ti to nedalo zapojit a po druhe tam ta kontrolka zhavenia neni :papa

Odesláno

U 405 přesně nevím, ale většinou tam ta kontrolka je. Rozdíl je ve stupnici otáčkoměru - logicky. Např. u 406 ty budíky jdou měnit naprosto normálně, jenže tam jde info z ŘJ digitálně.

Odesláno

nejjednošší je, vyndat všechny žárovky a podívat se na přístrojovku proti světlu:D Nevim jak starej model, ale novej model tam tu kontrolku má. Nevidim žádnej důvod proč by tomu u starýho modelu mělo bejt jinak, když frantíci dělaly na těhle autech hodně věcí sost univerzálně:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...