Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: AnotherOne

Tfuj to čo za sajrajt lejete do tých áut:myslim:blicismajlik

ale na to tie sitka a filtre su tam. A zadalsie my sme tie auta nekupovali nove. Moje malo 179tis (mozno) a na tie km som to nemal zle. Ktovie co tam liali majitelia pred nami. A keby je vsade 100% palivo tak ti filtre by tam neboli. A nikde nemas zarucene ze je to palivo 100%. Mozno to mas aj ty. Rozober a uviddis

Staré 15 ročné auto mi prestalo ísť prvú zimu po tom, čo som ho kúpil (asi 4 majitelia predo mnou). Klasický problém, zapchaté sitko v nádrži. Bolo to síce celé zapatlané od parafínu (biela mazľavá hmota) ale takýto čierny sajrajt to teda nie ani zďaleka. A to jazdilo na ktovieakú naftu.

Odesláno

No ja tiez nechapem kde sa tam kadeco berie. Pripisujem to len niecomu takemu ze predchadzajuci majitel tam mozno okrem tankovania lieval naftu aj z bandasiek v ktorych bol bordel lebo pochybujem ze pevne castice by som natankoval na benzinke. (aj ked dnes je mozne vsetko) A ten cierny sajrajt mazlavy to sa tiez len nejak musi nazrazat z niecoho v nafte.

Popritom cloveka ani nenepadne ze by tam mohol byt humus. Kazdy vymeni palivovy filter a pomysli si ze je uz vsetko O.K.

Odesláno
Původně zaslal: oni

a jak ste to povolovali,mam to na fest a enchce se mido toho nejak mlatit,aby se neco nepo.....!

neboj nic. Opri sa do toho. Mas tam take vystupky zapri tam srobovak a s rukou po no pobuchaj.
Odesláno

ja som klepkal po tom a islo to. Male kroky to davalo ale islo. Mam nemas co urvat. Mozes aj silnejsie pobuchat.

Katro: v modeloch 406 je vlakno ze kto jazdite na olej alebo tak nejako sa to vola tak citni

Odesláno

marko306: kuknem som zvedavy

oni: ja som to tiez nevedel povolit. Ja som do toho tiez oprel srobovak na rucku som si dal handru a mlatil do toho rukou a ked ma bolela vystriedal ma kamarat :D slo to tazko a po malickych krokoch. A ked som to daval spet radsej som to trocha namazaj olejom.

Odesláno

Lepšie je použiť také udelátko v tvare F, kratšie konce zaprieť za zarážky a pákou točiť. Tie výstupky sa skrutkovačom ufiknú jedna radosť. V horšom prípade praskne celá obruč.

Odesláno

to ano ale ked to robis v bojovych podmienkach ako ja pred intrakom na parkovisku tak si rad ze mas vobec ten srobovak :D ale aj ja som sa bal ze ten zubok ufiknem...

Odesláno

ja som do toho buchal a nic. Aj ked som to daval spät tak som do toho musel buchat a este silnejsie. To je pruzny plast neni to ten tvrdy ako dajme tomu v interiery. Ale je fakt ze treba pouzit nieco tupsie lebo inac...a zas je aj zima je to stuhnute tak tam je dalsie riziko

Katro: a ty este student?

[upravil dne 12/2/09 marko306]

Odesláno

AnotherOne: Tie vesiaky.... v dnesnej plastovej dobe? :D:P s tymi by som vela neurobil. Ale hlavne je ze uz to mam za sebou aj s tym srobovakom a bez ujmy na zdravy tej matice

marko306: no hej este este... chcem to aspon niekam dotiahut :D ale kam sa mi to podari to este neviem ale pan inzinier by som chcel byt :P:D

Odesláno
Původně zaslal: katro

AnotherOne: Tie vesiaky.... v dnesnej plastovej dobe? :D:P s tymi by som vela neurobil. Ale hlavne je ze uz to mam za sebou aj s tym srobovakom a bez ujmy na zdravy tej matice

marko306: no hej este este... chcem to aspon niekam dotiahut :D ale kam sa mi to podari to este neviem ale pan inzinier by som chcel byt :P:D

Tak pán inžinier, prvú skúšku si týmto zložil :D:super

[upravil dne 12.2.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...