AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: AnotherOne Tfuj to čo za sajrajt lejete do tých áut:myslim:blicismajlik ale na to tie sitka a filtre su tam. A zadalsie my sme tie auta nekupovali nove. Moje malo 179tis (mozno) a na tie km som to nemal zle. Ktovie co tam liali majitelia pred nami. A keby je vsade 100% palivo tak ti filtre by tam neboli. A nikde nemas zarucene ze je to palivo 100%. Mozno to mas aj ty. Rozober a uviddis Staré 15 ročné auto mi prestalo ísť prvú zimu po tom, čo som ho kúpil (asi 4 majitelia predo mnou). Klasický problém, zapchaté sitko v nádrži. Bolo to síce celé zapatlané od parafínu (biela mazľavá hmota) ale takýto čierny sajrajt to teda nie ani zďaleka. A to jazdilo na ktovieakú naftu. Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 No ja tiez nechapem kde sa tam kadeco berie. Pripisujem to len niecomu takemu ze predchadzajuci majitel tam mozno okrem tankovania lieval naftu aj z bandasiek v ktorych bol bordel lebo pochybujem ze pevne castice by som natankoval na benzinke. (aj ked dnes je mozne vsetko) A ten cierny sajrajt mazlavy to sa tiez len nejak musi nazrazat z niecoho v nafte. Popritom cloveka ani nenepadne ze by tam mohol byt humus. Kazdy vymeni palivovy filter a pomysli si ze je uz vsetko O.K. Citovat
oni Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 prosimte jak mas pridelany cerpadlo do nadrze? takova velka jakoby matice ze? Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: oni prosimte jak mas pridelany cerpadlo do nadrze? takova velka jakoby matice ze? Ak ju tam máš tak to je ono. Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ja tiez neviem co tam lial. Made in italia. Ci aj neskusal jazdit na fritovany olej:D Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 heh mozno.... keby tam plavali hranolky neprekvapili by ma Citovat
oni Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 a jak ste to povolovali,mam to na fest a enchce se mido toho nejak mlatit,aby se neco nepo.....! Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: oni a jak ste to povolovali,mam to na fest a enchce se mido toho nejak mlatit,aby se neco nepo.....! neboj nic. Opri sa do toho. Mas tam take vystupky zapri tam srobovak a s rukou po no pobuchaj. Citovat
oni Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 to sem delal prave a nic,vzal jsem palicku a lehce palickou a mel jsem strach,ze useknu tu zaracku prave! Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ja som klepkal po tom a islo to. Male kroky to davalo ale islo. Mam nemas co urvat. Mozes aj silnejsie pobuchat. Katro: v modeloch 406 je vlakno ze kto jazdite na olej alebo tak nejako sa to vola tak citni Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 marko306: kuknem som zvedavy oni: ja som to tiez nevedel povolit. Ja som do toho tiez oprel srobovak na rucku som si dal handru a mlatil do toho rukou a ked ma bolela vystriedal ma kamarat slo to tazko a po malickych krokoch. A ked som to daval spet radsej som to trocha namazaj olejom. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Lepšie je použiť také udelátko v tvare F, kratšie konce zaprieť za zarážky a pákou točiť. Tie výstupky sa skrutkovačom ufiknú jedna radosť. V horšom prípade praskne celá obruč. Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 to ano ale ked to robis v bojovych podmienkach ako ja pred intrakom na parkovisku tak si rad ze mas vobec ten srobovak ale aj ja som sa bal ze ten zubok ufiknem... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak použi aspoň niečo tupé, kus dreva napr. vešiak ten by si na intráku mohol mať Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ja som do toho buchal a nic. Aj ked som to daval spät tak som do toho musel buchat a este silnejsie. To je pruzny plast neni to ten tvrdy ako dajme tomu v interiery. Ale je fakt ze treba pouzit nieco tupsie lebo inac...a zas je aj zima je to stuhnute tak tam je dalsie riziko Katro: a ty este student? [upravil dne 12/2/09 marko306] Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 AnotherOne: Tie vesiaky.... v dnesnej plastovej dobe? :P s tymi by som vela neurobil. Ale hlavne je ze uz to mam za sebou aj s tym srobovakom a bez ujmy na zdravy tej matice marko306: no hej este este... chcem to aspon niekam dotiahut ale kam sa mi to podari to este neviem ale pan inzinier by som chcel byt Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: katro AnotherOne: Tie vesiaky.... v dnesnej plastovej dobe? :P s tymi by som vela neurobil. Ale hlavne je ze uz to mam za sebou aj s tym srobovakom a bez ujmy na zdravy tej matice marko306: no hej este este... chcem to aspon niekam dotiahut ale kam sa mi to podari to este neviem ale pan inzinier by som chcel byt Tak pán inžinier, prvú skúšku si týmto zložil :super [upravil dne 12.2.2009 AnotherOne] Citovat
katro Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 keby radsej tie v skole ale ako ja vravim... 100krat lepsia prax ako nevyuzitelne vedomosti zo skoly... ale za sitko v nadrzi titul nedostanem Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 ajajaj ing. Katro? a este povedz ze si v NR:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.