Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ti poviem ze to bolo este horsie ako ho.... No trocha ma potrapila ta plastova skrutka ta obruc co drzi vnutri v nadrzi nadobku v ktorej je sitko. Nesla povolit. Ale okrem toho pohodicka. Som sa bal ze to bude horsie nieco. Odporucam preventivne precistit clovek nikdy nevie co tam je. Ja som tam mal ako aj vidno na fotke sitka dokonca nejake plastove struzliny! Co tam majitel predomnou lieval za bordel fakt neviem. A vlete urcite idem tu naftu vytahat nejakou hadicou alebo ako az do dna!

Odesláno

uz ide jedna basen... uz ani bublinky nejdu vobec ani nesklbe... tak dufam ze to nezakriknem ale dnes cca 15km a nic :potlesk a ty si kukal do nadrze co tam mas? by ma zaujimalo ci maju aj ostatny bordel alebo cisto.

Odesláno

este nerobilo veru. Keby to ty necistis alebo nenacnes tuto temu tak by som ani do toho nerypal. Ani som netusil ze tam nejake sitko je:D a prah som tam mal aj ja ale len taky povrchovi. Svietil som aj do nadrze de sa dalo a ta vypadala byt cista

Odesláno

ja som tam tiez trocha posvietil ale len modrou klucenkou co mam na klucoch a nevidel som tam ani ja nejaky bordel az na par spiniek. Asi to vsetko cuca do tej nadrzky so sitkom a tam sa to nazbiera. A ozaj ty mas tiez plavak aj toto sitko v jednom? Lebo pod sedackou je este jedna ta diera do nadrze ale v tej nic nieje.

Odesláno

katro: hej mam v to aj ja v kope. Druha diera je pozostatok z old 306 alebo predpriprava anglicanov. Mozno. Naprv som pozeral ze de to sitko je a potom kukam ze zospodu tej nadobky presvita flak tak som to rozobral a tam to bolo.

Bombarderik: posli foto ked to rozoberes. Ale pozeram ze ty mas old 306. Ty to budes mat asi zvlast na jednej strane palivomer a na druhej sitko.

[upravil dne 12/2/09 marko306]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tfuj to čo za sajrajt lejete do tých áut:myslim:blicismajlik

ale na to tie sitka a filtre su tam. A zadalsie my sme tie auta nekupovali nove. Moje malo 179tis (mozno) a na tie km som to nemal zle. Ktovie co tam liali majitelia pred nami. A keby je vsade 100% palivo tak ti filtre by tam neboli. A nikde nemas zarucene ze je to palivo 100%. Mozno to mas aj ty. Rozober a uviddis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...